aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Cnmm evt kuzum.. seni de tebrik ederim... görüyorum yazdıklarını takip ediyorum; yine ikizler geliyormuş:) Sağlıkla gelsinler inş...
Darısı tüm isteyenlere olsun Rabbim hepimize sağlık versin..
amin canim insallah cok sevindim canim rabbim isteyen herkeze bu sevgiyi duyguyu yasatsin insallah

Amin canım çok teşekkür ederiim ilk sagdaydi benimm bakalım Allâh seninde gonlune gore versin canim :)

Ikra meyra canımm bişey soracağım, geçen gün hamile pantolonu aldım kendime 40 beden yerine 42 aldım likrali olduğu için açılıyor. Acaba bi beden büyük almakla iyi mi yapmışım pek anlamıyorum :) :)

evet canim iyi yapmisin beli ayarlanabilirse daha iyi olur gule gule saglikla giyin canim o gobus kocaman olucak :)

Slm kızlar ya 4 aydan fazla oldu giremiyorum ama şimdi gördüğüm kadarıyla çok güzel haberler aldım ve çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin mevhibe Meyra tebrik ederim
canim sen.nasilsin kizmi geliyor en son hislerin kiz diyordu bende kiz dedim iyisiniz insallah ne kadar oldu 18+19hafta galiba arada gir canim merakta birakma optum

Canım kız dedi tahminin doğru çıktı 19 hafta 6 günlük bakalım şükür kızım iyi ama annesi pek iyi değil niğde bulantılarım devam ediyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. Senin nasıl gidiyor ya çok sevindim ikiz bide maşallah ya

yaaaa lütfen benimkininde de bir tahimnde bulunsanız :) yarın gitcem doktoraaa ama artık saatler geçmiyor...
Zeynpayse89 bthcg yuksekti onun icin ona kiz dedim 3+4 gun gecti regli 900 kusurdu kizlarda bthcg yukdek olunca kiz olumus dedim ama dogruluk payi varmi bilmiyorum birde Tilbe_ erkek dedim ama usg de kiza benzettim usg yaniltti beni bthcg dogru sonuc verdi gibi sende yarin ogrenecen hadi rabbim gonlundekini nasip etsin saglikla insallah

Eserim 3589 benm içime erkek gibi doğdu ama kaç haftalıktın sen
canim takvim var yaxinin altinda bende kurdum :) sende kur takvim kisisel bilgilere tikla takvime dogacagi tarihi yaziyorsun mesala 5-09-2016 gibi cnm

cok sevindim senin adina canim benim.iyi gidiyor sukur iki defa acile gittim serum.filan derken sukur iyiyiz canim.benimde icime fistiklar doguyor senin gibi kizlarim gelecek hissediyorum rabbime sukurler olsun bu lutfu bana verdigi icin saglikla gelsin fistiklarim :) insallah

canim nasilsin iyisiniz insallah bebegin cinsiyetini ogrendinmi canim.saglikla kalin
Canım iyiyiz çok şükür bulantılar bitti artık, hayat daha bi güzel :) cinsiyet henüz belli değil.
Senin de ikizler geliyomuş hadi hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını. Senin bir de büyük oğlun vardı değil mi? Aman maaşallah ne güzel ben de çok isterdim 3 çocuğum olsun diye. ama bu yaştan sonra benimki biraz zor tabi yine de Allah bilir..

Ay canım sen hamilemisin hiç haberim olmadi hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar bebişimizin cinseyi belli oldu babamızın cok istdgi kız oldu cok mutluyuz Allah herkese yasatsn bu duyguyu :)
ayyyy canim.cok sevindim bebegin ne tarafdaydi birde ilk betahcg kac cikti ve reglin kacgun gecmisti saglikla insallah rabbim gonlunuze gore nasip etmis ne guzel darisida bizim basimiza canim

cok sevindim.iyi olmaniza canim saglikla nasip etsin insallah rabbim.tamamina erdirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…