• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

ayyyy canim.cok sevindim bebegin ne tarafdaydi birde ilk betahcg kac cikti ve reglin kacgun gecmisti saglikla insallah rabbim gonlunuze gore nasip etmis ne guzel darisida bizim basimiza canim

Bebegm sol taraftaydi ilk beta hcg 699.87 di tam adet olmam gereken gunde gtmiştm cnim silik cizgi gördgm icin cin takwimi kız idi tuttu darisi başniza saglikla

Bebegm sol taraftaydi ilk beta hcg 699.87 di tam adet olmam gereken gunde gtmiştm cnim silik cizgi gördgm icin cin takwimi kız idi tuttu darisi başniza saglikla
amin insallah canim darisi basima ikizlerim kiz olur insallah benim iki gun gecti 1000.0 iki gun sonra yine tekrar ettim 3544.5 degere yukselmis kiz hissediyorum canim rabbimde nasip eysin insallah

Oy maşallah rabbim sağlıklı doğmalarını nasip etsin inş. Benimde 28 inde ayrıntılı ultrasonum var hayırlısıyla oda temiz çıksa kuş gibi hafifliycem:KK17::KK17:

Oy maşallah rabbim sağlıklı doğmalarını nasip etsin inş. Benimde 28 inde ayrıntılı ultrasonum var hayırlısıyla oda temiz çıksa kuş gibi hafifliycem:KK17::KK17:
Rahat ol canım kötü düşünme Rabbin izni ile sağlıklı çıkarsın insallah:KK49:

canim haftayi yanlis soyledim 11+0 digeri 10+4 olduk canim.sukur :) Zeynpayse89 Zeynpayse89
Canım maşallah bebislerinee cinsiyeti tahmin edebiliyorsun ama birde duysan çook güzel olacak :) ikiz annesi olmak nasıl bir duygu :) bulantılar kusmalar olmuyor mu :) bu arada pek sık giremedim şu ara girsem de cevap veremedim KB :)

Canım maşallah bebislerinee cinsiyeti tahmin edebiliyorsun ama birde duysan çook güzel olacak :) ikiz annesi olmak nasıl bir duygu :) bulantılar kusmalar olmuyor mu :) bu arada pek sık giremedim şu ara girsem de cevap veremedim KB :)
Bulantı var kurmam. Yok az az yiyorum kraker çizik tüketiyor görüşüm çıktı. Biraz kız hissediyorum canım rabbim nasip ederse inşallah nasibini kız bebekler vardır bekliyoruz bakalım haftaya pazartesi ikili testi var Ayrıntılı da bakılacak bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin kızlarım insallah:KK22::KK200::anneadayı::KK46::KK46::KK51:

Canim nasılsın nasıl gidiyor bebişin iyimi cinsiyet belli oldu Mu

Ikra meyra Ikra meyra canım doktora gittim bugün sağda 3 tane solda da 1 var doktor bugün ve yarın girme dedi sonra 5 gün devam dedi ama ben yinede yapıcam çünkü çarşamba çat. İğnesi yapcak eşim cumartesi gidiyor dua et ne olur benim..

Ikra meyra Ikra meyra canım doktora gittim bugün sağda 3 tane solda da 1 var doktor bugün ve yarın girme dedi sonra 5 gün devam dedi ama ben yinede yapıcam çünkü çarşamba çat. İğnesi yapcak eşim cumartesi gidiyor dua et ne olur benim..
Bu gece yapın canım çarşamba gecesinde yapın perşembe gecesinde cumadan Cumartesi dönen. Gecede bu sekilde olsun.canim.tilbenin tilbenin oğlu olucakmis massallah

Bu gece yapın canım çarşamba gecesinde yapın perşembe gecesinde cumadan Cumartesi dönen. Gecede bu sekilde olsun.canim.tilbenin tilbenin oğlu olucakmis massallah
Tamam canım çok sağol zaten suan bile bende sancı var canım özelikle sağda baski oluyor gbi.. maşallah tilbenin de oğlu olcak ha Ayy canim ya sağlıkla gelsin..

Bide canım bana doktor rahim içine sikmak için ilaç verdi ilikiden 3 saat sonra rahim duvarı icinmis jelmis

Back