• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Evet canım yaptrdım sonuç cıkmadı daha :) Bu arada fotografları geri nasıl silebilirim :)
12+13 haftada soyluyorlar benim oglumda soylediler ikil testte bakalim canim rabbim saglikli ama gonlune gore verir insallah

[QUOTE="Tilbe_, post: 45523185, member: 626250
canım nasılsın nasıl gidiyor hiç sesin soluğun çıkmıyor, cinsiyet haberleri var mı bebişin?
İyiyiz canım çok şükür valla giriyorum ama pek değil. Şu aralar :) cinsiyet daha belli değil :) nisanın 11inde kontrole gidicem o zaman kesin belli olcak :) sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)

Ikili test sonuçlarımız gayet iyi çıktı çok şükür Rabbim e :) beta hcg 22 çıktı :) ne demek oluyor bu durumda kız mı erkek mi tahmini :)
bthcg 50 alti ise erkek ustu ise kiz diye okudum ama bazi yorumlarda altindada kiz olduklarini okudum kk de yorumlar var canim rabbim gonlundekini versin cok sukur saglikli

bthcg 50 alti ise erkek ustu ise kiz diye okudum ama bazi yorumlarda altindada kiz olduklarini okudum kk de yorumlar var canim rabbim gonlundekini versin cok sukur saglikli
Amin canım benim amiiin seninde gonlune gore versin Allahim inşallah :) Herşeyin hayırlısı bakalım iki hafta daha beklicez :)

Ikili test sonuçlarımız gayet iyi çıktı çok şükür Rabbim e :) beta hcg 22 çıktı :) ne demek oluyor bu durumda kız mı erkek mi tahmini :)

çok sevindim cnm bebişin sağlıklı olmasına, bizde yaptırdık ikili testimii çok şükür bizimde değerlerimiz iyi çıktı 16 nisanda kontrolüm var o zmn cinsiyeti söylerim dedi doktor.
benim hcg 196,6 cinsiyette gerçekten etki ediyor mu inan bende merak diyorum... kontrollerine gittikçe yaz merak ediyorum sizi :)

çok sevindim cnm bebişin sağlıklı olmasına, bizde yaptırdık ikili testimii çok şükür bizimde değerlerimiz iyi çıktı 16 nisanda kontrolüm var o zmn cinsiyeti söylerim dedi doktor.
benim hcg 196,6 cinsiyette gerçekten etki ediyor mu inan bende merak diyorum... kontrollerine gittikçe yaz merak ediyorum sizi :)
İlk gebeliğin öğrendiğin hcg değil canım ikili tarama testi sonuçlarında yazan beta hcg sonucu var :) ona bi bak istersen bakalim doğru çıkacak mı 50 üstü kız altı erkek :)

İlk gebeliğin öğrendiğin hcg değil canım ikili tarama testi sonuçlarında yazan beta hcg sonucu var :) ona bi bak istersen bakalim doğru çıkacak mı 50 üstü kız altı erkek :)
196 ztn ikili taramada yazan hcg sonucu yanlz sadce hcg yazio beta hcg die bisi yok
Gebelikte ilk ogrendgm 690 civarndaydi ay cok merak ediorum

196 ztn ikili taramada yazan hcg sonucu yanlz sadce hcg yazio beta hcg die bisi yok
Gebelikte ilk ogrendgm 690 civarndaydi ay cok merak ediorum
Bakalimm hayırlısı benim göbeğim 11.haftada çıkmaya başladı baya şuan 15 haftaligiz şimdi böyleysem sonra düşünemiyorum :) erkekte erken çıkıyormuş senin nasıl çıktı mı :)

Bakalimm hayırlısı benim göbeğim 11.haftada çıkmaya başladı baya şuan 15 haftaligiz şimdi böyleysem sonra düşünemiyorum :) erkekte erken çıkıyormuş senin nasıl çıktı mı :)
benim iki oglum vardi ama cabuk cikmadi ya kilo aldiysanda cikar kizda gobek basen yag olusuyormus ordan kilo basliyor ama yinede batil inacda olabilir kismet

benim iki oglum vardi ama cabuk cikmadi ya kilo aldiysanda cikar kizda gobek basen yag olusuyormus ordan kilo basliyor ama yinede batil inacda olabilir kismet
Kusmaktan kilo alabilsem ondan olacağını düşünürüm canım ama sürekli istifra ediyorum ne yesem 15.haftaya geldik daha geçmedi aynı.

Benim göbegmde cikti cnim artk göbegmi goren hamilemisn die soruo o kadar yani göbegnin hemen cikmasi cinsiyetten dgl bnce cnim icinin geniş yada dar olmasiyla alakali az kaldi sbretcz ögrenmek icin

Kusmaktan kilo alabilsem ondan olacağını düşünürüm canım ama sürekli istifra ediyorum ne yesem 15.haftaya geldik daha geçmedi aynı.
benim sadece sabah bulantim.var simdilik ama kahvalti yaptimmi geciyor ben sik sik yiyorum az yiyorum bulantim.olmuyor ama ögünü atlarsam.bulantim.oluyor sabirla bekliyorum esmerimm3589 esmerimm3589 ikinizde gonlunuze gore versin rabbim saglikli ve gonulumuzdekini nasip etsin rabbim :)

benim sadece sabah bulantim.var simdilik ama kahvalti yaptimmi geciyor ben sik sik yiyorum az yiyorum bulantim.olmuyor ama ögünü atlarsam.bulantim.oluyor sabirla bekliyorum esmerimm3589 esmerimm3589 ikinizde gonlunuze gore versin rabbim saglikli ve gonulumuzdekini nasip etsin rabbim :)

amin canım benim cümlemizin inş. hakkımızda hayırlısı...

Benim göbegmde cikti cnim artk göbegmi goren hamilemisn die soruo o kadar yani göbegnin hemen cikmasi cinsiyetten dgl bnce cnim icinin geniş yada dar olmasiyla alakali az kaldi sbretcz ögrenmek icin
Evet canım ondan biliyorum. Ama erkekte sivri ve toplu oluyor göbek :)

Benim de herşey bulantılarla başladı :) inşallah benim gibi olmazsın :)

Benim de herşey bulantılarla başladı :) inşallah benim gibi olmazsın :)
valla Allah yardımcınız olsun benim bulantı ve kusmaların eskiye oranla azaldı özeliikle sabah bulantılarım zaman zaman hala akşam yatmaya yakın bulantıularım ve kusmalarım oluoo ama bunada çok şükür.
bir arkadasımın 9 ay boyunca sürdü umarım o kadar sürmez sizinkilerde cnm

Canım ben hep bir vaktinin olacagni düsúndüm ki boyle hayirli nezamansa o zaman ddim bunu cok duşunerek olumsuza ceviriyor olablrsin stres yapmamak gerekiomuş tek diyebilecegm bu konuya odaklanma. Zaten Rabbim yazmiştir zamanini, en hayirli zamaninda bu duyguyu yaşatsin Rabbim sna ve isteyen herkese

Back