- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.201
12+13 haftada soyluyorlar benim oglumda soylediler ikil testte bakalim canim rabbim saglikli ama gonlune gore verir insallahEvet canım yaptrdım sonuç cıkmadı daha :) Bu arada fotografları geri nasıl silebilirim :)
İyiyiz canım çok şükür valla giriyorum ama pek değil. Şu aralar :) cinsiyet daha belli değil :) nisanın 11inde kontrole gidicem o zaman kesin belli olcak :) sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)[QUOTE="Tilbe_, post: 45523185, member: 626250
canım nasılsın nasıl gidiyor hiç sesin soluğun çıkmıyor, cinsiyet haberleri var mı bebişin?
bthcg 50 alti ise erkek ustu ise kiz diye okudum ama bazi yorumlarda altindada kiz olduklarini okudum kk de yorumlar var canim rabbim gonlundekini versin cok sukur saglikliIkili test sonuçlarımız gayet iyi çıktı çok şükür Rabbim e :) beta hcg 22 çıktı :) ne demek oluyor bu durumda kız mı erkek mi tahmini :)
Amin canım benim amiiin seninde gonlune gore versin Allahim inşallah :) Herşeyin hayırlısı bakalım iki hafta daha beklicez :)bthcg 50 alti ise erkek ustu ise kiz diye okudum ama bazi yorumlarda altindada kiz olduklarini okudum kk de yorumlar var canim rabbim gonlundekini versin cok sukur saglikli
Ikili test sonuçlarımız gayet iyi çıktı çok şükür Rabbim e :) beta hcg 22 çıktı :) ne demek oluyor bu durumda kız mı erkek mi tahmini :)
İlk gebeliğin öğrendiğin hcg değil canım ikili tarama testi sonuçlarında yazan beta hcg sonucu var :) ona bi bak istersen bakalim doğru çıkacak mı 50 üstü kız altı erkek :)çok sevindim cnm bebişin sağlıklı olmasına, bizde yaptırdık ikili testimii çok şükür bizimde değerlerimiz iyi çıktı 16 nisanda kontrolüm var o zmn cinsiyeti söylerim dedi doktor.
benim hcg 196,6 cinsiyette gerçekten etki ediyor mu inan bende merak diyorum... kontrollerine gittikçe yaz merak ediyorum sizi :)
196 ztn ikili taramada yazan hcg sonucu yanlz sadce hcg yazio beta hcg die bisi yokİlk gebeliğin öğrendiğin hcg değil canım ikili tarama testi sonuçlarında yazan beta hcg sonucu var :) ona bi bak istersen bakalim doğru çıkacak mı 50 üstü kız altı erkek :)
Bakalimm hayırlısı benim göbeğim 11.haftada çıkmaya başladı baya şuan 15 haftaligiz şimdi böyleysem sonra düşünemiyorum :) erkekte erken çıkıyormuş senin nasıl çıktı mı :)196 ztn ikili taramada yazan hcg sonucu yanlz sadce hcg yazio beta hcg die bisi yok
Gebelikte ilk ogrendgm 690 civarndaydi ay cok merak ediorum
benim iki oglum vardi ama cabuk cikmadi ya kilo aldiysanda cikar kizda gobek basen yag olusuyormus ordan kilo basliyor ama yinede batil inacda olabilir kismetBakalimm hayırlısı benim göbeğim 11.haftada çıkmaya başladı baya şuan 15 haftaligiz şimdi böyleysem sonra düşünemiyorum :) erkekte erken çıkıyormuş senin nasıl çıktı mı :)
Kusmaktan kilo alabilsem ondan olacağını düşünürüm canım ama sürekli istifra ediyorum ne yesem 15.haftaya geldik daha geçmedi aynı.benim iki oglum vardi ama cabuk cikmadi ya kilo aldiysanda cikar kizda gobek basen yag olusuyormus ordan kilo basliyor ama yinede batil inacda olabilir kismet
Benim göbegmde cikti cnim artk göbegmi goren hamilemisn die soruo o kadar yani göbegnin hemen cikmasi cinsiyetten dgl bnce cnim icinin geniş yada dar olmasiyla alakali az kaldi sbretcz ögrenmek icinBakalimm hayırlısı benim göbeğim 11.haftada çıkmaya başladı baya şuan 15 haftaligiz şimdi böyleysem sonra düşünemiyorum :) erkekte erken çıkıyormuş senin nasıl çıktı mı :)
benim sadece sabah bulantim.var simdilik ama kahvalti yaptimmi geciyor ben sik sik yiyorum az yiyorum bulantim.olmuyor ama ögünü atlarsam.bulantim.oluyor sabirla bekliyorumKusmaktan kilo alabilsem ondan olacağını düşünürüm canım ama sürekli istifra ediyorum ne yesem 15.haftaya geldik daha geçmedi aynı.
benim sadece sabah bulantim.var simdilik ama kahvalti yaptimmi geciyor ben sik sik yiyorum az yiyorum bulantim.olmuyor ama ögünü atlarsam.bulantim.oluyor sabirla bekliyorumesmerimm3589 ikinizde gonlunuze gore versin rabbim saglikli ve gonulumuzdekini nasip etsin rabbim :)
Evet canım ondan biliyorum. Ama erkekte sivri ve toplu oluyor göbek :)Benim göbegmde cikti cnim artk göbegmi goren hamilemisn die soruo o kadar yani göbegnin hemen cikmasi cinsiyetten dgl bnce cnim icinin geniş yada dar olmasiyla alakali az kaldi sbretcz ögrenmek icin
Benim de herşey bulantılarla başladı :) inşallah benim gibi olmazsın :)benim sadece sabah bulantim.var simdilik ama kahvalti yaptimmi geciyor ben sik sik yiyorum az yiyorum bulantim.olmuyor ama ögünü atlarsam.bulantim.oluyor sabirla bekliyorumesmerimm3589 ikinizde gonlunuze gore versin rabbim saglikli ve gonulumuzdekini nasip etsin rabbim :)
valla Allah yardımcınız olsun benim bulantı ve kusmaların eskiye oranla azaldı özeliikle sabah bulantılarım zaman zaman hala akşam yatmaya yakın bulantıularım ve kusmalarım oluoo ama bunada çok şükür.Benim de herşey bulantılarla başladı :) inşallah benim gibi olmazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?