- 17 Eylül 2014
- 888
- 1.618
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Bacağın ağrıması neden olur bilmiyorum canım. Bende bi defaligina mahsus oldu sadece. İnşallah vardır :)Amin canim duan icin amin hala bacagim agriyor hayirlisi olsun
Yok dun geceden agrimaya basladim bilmiyorum nedenini sen.gittinmi doktora ultrasona girdinmiBacağın ağrıması neden olur bilmiyorum canım. Bende bi defaligina mahsus oldu sadece. İnşallah vardır :)
Kisidn kişiye dgsiyo sanrm cnm yarn randewum war gtcem bkalm hayrlsiAdetine 10 gün varsa bebek erken oluşmuş olabilir ama adete yakın olur genelde bu belirtiler akıntı da yumurtlama akintisidir büyük ihtimal. Benim göğüslerim bile daha yeni yeni hassaslasiyor.
Hosgeldin canim amin insallah dualarimiz kabul olur.. aminSlm kizlar, ben de aranizdayim. SAT 14 0cak, 5 bucuk yildir evliyiz ama Rabbim nasip etmedi, 2 kez kimyasal gebelik oldu malesef, folik asit aliyorum, doktora gittim iki gun once ultrasonla bakti temiz dedi. 13 gun sonra tekrar gel dedi yumurtaliklara bakacakmiş, İnsallah hepimiz sağlikli ve hayirli evlatlarimizi kucaklarimiza aliriz
Hakkinda hayirlisi neyse o olur iinsallah... guzel haberlerini bekliyiruz tatlimKisidn kişiye dgsiyo sanrm cnm yarn randewum war gtcem bkalm hayrlsi
Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)Kisidn kişiye dgsiyo sanrm cnm yarn randewum war gtcem bkalm hayrlsi
Daha erken canım doktor bi iki hafta bekle dedi haftaya bu cuma değil haftaya cuma gidicem :)Yok dun geceden agrimaya basladim bilmiyorum nedenini sen.gittinmi doktora ultrasona girdinmi
Himm cok iyi canim bende yarin cuma degil haftaya cuma hamilemiyim ogrenecegim insallah hamileyimdir bebegim benimledir insallah... amin :)Daha erken canım doktor bi iki hafta bekle dedi haftaya bu cuma değil haftaya cuma gidicem :)
Hadi ya hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah vardır canım benimm :) iyi düşün iyi olsunn :)Himm cok iyi canim bende yarin cuma degil haftaya cuma hamilemiyim ogrenecegim insallah hamileyimdir bebegim benimledir insallah... amin :)
canım cok sevindim senin adina sağlıkla kucağına almayi nasio etsin rabbim sağlıkli hamilelik geçir inşallahDaha erken canım doktor bi iki hafta bekle dedi haftaya bu cuma değil haftaya cuma gidicem :)
Kuzumm daha yeni mi öğrendin :) Amin canım benim inşallah :) Allahim en kısa zamanda sana da nasip etsin :)canım cok sevindim senin adina sağlıkla kucağına almayi nasio etsin rabbim sağlıkli hamilelik geçir inşallah
Evet canim en son yazdıktan sonra anca girebildim cok hastaydim aminn inşallah kuzum.Kuzumm daha yeni mi öğrendin :) Amin canım benim inşallah :) Allahim en kısa zamanda sana da nasip etsin :)
Geçmiş olsun canım :)Evet canim en son yazdıktan sonra anca girebildim cok hastaydim aminn inşallah kuzum.
Var var bu defa hislerim.konusuyor.var canim .. amin guzel duan icin amin diyorum.....aminHadi ya hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah vardır canım benimm :) iyi düşün iyi olsunn :)
Alisirsin tatlim alisirsin birde kalp atisini dinle bak nasil unutmuyon o ani cokkk istiyorummmmm bebegim olsun rabbim duy sesimiziiii... aminIkra meyra Canım ben hep unutuyorum hamiş olduğumu bünye alışamadı daha ya :)
Gecmis olsun canim allahtan acil sifa.diliyorumEvet canim en son yazdıktan sonra anca girebildim cok hastaydim aminn inşallah kuzum.
Canim hemen baslayin etkisi 10 saatle 36 saatler arasinda caliyor benim 24 saat surmeden catladi 48 saate kadar iliski olsun hayirlisi olsun cnm yani 3 gun iliski olsun mutlaka birde benim doktorum cat igne yapildigi gunde iliski onerdi cuma gunu cat igne oldum .cuma cumartesi pazar iliski olsun dedi.. kismet bekliyoruzIkra meyra canım bal tarcın corekotunu senle konusmustum sanırım uyguladım iyi sonuc verdi dün catlatma ignesi yaptı benim de bu ay iyi hisler var icimde...şu an kafama takılan soru iliski ne zmn olmalı doktorum 24-36 saatler arası dedi ama internette 36 saat sonra da yaziyo..sence nasıl olmalı abes bi soru k.bkma ama merak ettim bi de sonrasinda her gun mu uc gun boyunca yoksa gün aşırı mı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?