- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Canim.amin insallah bol bol dua et hamilelerin duasi kabul olurmus bizleride duana katarmisin allahim gonlune gore sag salim sihatli bebek nasip etsin tatlimAmin canım inşallah :) sat 16 aralıkti. Bat 15 Ocak. Cuma günü adet olmam gerekiyordu 4 gün önceden akintim bel ve kasık. Ağrılarım bi de halsizlik başladı. Cuma günü öğlen test aldım silik çıktı ertesi gün sabah tekrar yapt. Yine silik çıktı. 2 gün gecikince kan verdim işte. İnsan herşeyden önce hissediyor canım kalpten. Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.. :)
Canim ozeline girmek istemem.cat ignesi olduktan sonra yada oldunmu igne bilmiyorum kac sat sonra birliktelik oldu eger cvp vermezsen sorun degil haklisin derim opuyorum tatlimAmin canım inşallah :) sat 16 aralıkti. Bat 15 Ocak. Cuma günü adet olmam gerekiyordu 4 gün önceden akintim bel ve kasık. Ağrılarım bi de halsizlik başladı. Cuma günü öğlen test aldım silik çıktı ertesi gün sabah tekrar yapt. Yine silik çıktı. 2 gün gecikince kan verdim işte. İnsan herşeyden önce hissediyor canım kalpten. Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.. :)
Kuzumm ben catlatma ignesi öyle şeyler olmadim ki :) doğal yoldan hamile kaldım çok şükür :)Canim ozeline girmek istemem.cat ignesi olduktan sonra yada oldunmu igne bilmiyorum kac sat sonra birliktelik oldu eger cvp vermezsen sorun degil haklisin derim opuyorum tatlim
Evet canım dualarimdasiniz her daim.. Rabbim. İsteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah..Canim.amin insallah bol bol dua et hamilelerin duasi kabul olurmus bizleride duana katarmisin allahim gonlune gore sag salim sihatli bebek nasip etsin tatlim
Aaaa ne guzel ne zamandir istiyordunuz bebek cok soru sordum canim biliyorum ama cok sevindim.adina hep dualarimdasiniz allahin isteyen herkezin kucagina saglikli bebekler nasip etsin insallahKuzumm ben catlatma ignesi öyle şeyler olmadim ki :) doğal yoldan hamile kaldım çok şükür :)
Amin insallah amin guzel duan icin amin diyorumEvet canım dualarimdasiniz her daim.. Rabbim. İsteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Olsun canım amiiin inşallah.. ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) 10 buçuk aylık evliyim canım hiç beklemediğim anda boş gebelik geçirdim Ekim 1 de kürtaj oldum 3 ay gebelik yasaktı. Hep kalkıyordum öyle hap filan içmedim yani. 3 adet geçirdim düzenli son adetten sonra denedik oldu canım :)Aaaa ne guzel ne zamandir istiyordunuz bebek cok soru sordum canim biliyorum ama cok sevindim.adina hep dualarimdasiniz allahin isteyen herkezin kucagina saglikli bebekler nasip etsin insallah
Hayirlisi olsun canim regl olana kadar bekle olmasan regl tekrar doktora git kan ver pozitif cikmasa doktor sokturucu verir zaman kaybetme canim zaten doktorun negatif regli bekle demis bugun 20 ocak igne kullandinmi yada hap vs filan ondan olabilir gec dollenme rabbim gonlune gore versin beklemek cok zor benimde gecen ay hamisim sanmistim 4 gun gecti ama husran bitti. 4 . gun regl oldum ve bu ay umutluyum insallah rabbim umutlarimizi bitirmez .. aminBugün sabah tekrar gebelik testi yaptım ama. Bu seferde negatif cikti. Anlamadim gitti.
Canim belirtilerimi yaziyorum cuma gunu 15 ocak yani 5 gun oldu cat igne yapilali dun gece kasiklarimdan belime vuran agri oldu sol bacagim cekiliyo gibi agrim.oldu sanki igne batiyor gibiydi kasiklarim yumurta rahme 3-4 gunde iniyormus yerlesmek icinde rahimde 2-3 de oyle geciyormus toplam 6-7 ginde tamamlanmis oluyor ve gebelik basliyormus bu defa hislerim rabbim verecek diyor bu ay farkliyim canim sende boyle durum oldumuOlsun canım amiiin inşallah.. ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) 10 buçuk aylık evliyim canım hiç beklemediğim anda boş gebelik geçirdim Ekim 1 de kürtaj oldum 3 ay gebelik yasaktı. Hep kalkıyordum öyle hap filan içmedim yani. 3 adet geçirdim düzenli son adetten sonra denedik oldu canım :)
Aayyy canim cok sevindik aralik ve ocak ayi bereketli ay allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah allah bebek isteyenleri bir an once saglikli bebekler nasip etsin canim topinkimizin 5 hamilesisin devami gelsin guzel haberlerin canim doktora git ve guzel haberi ver canim merak ediyoruz bi ara belirtilerinide yazarsan seviniriz canim allaha emanet olun bebisinle birlikte... aminselam kızlar en son tarih 24 aralık ve hamilelik belirtilerim tam gaz tavanda, ikinci çizgimizide görüdük çok şükür yarın doktora gidip emin olma zamanı bakalım hakkımızda hayırlısıı.. emin olduktan sonra babamıza süprizimiz olacak inş. :)
Tesekkurederim canim amin insallah isteyen herkese nasip etsin rabbimsaolasın canım benim adetime 10 gün kala başlayan inanılmaz kasık ağrısı ve takibinde sürekli ıslaklık hissi veren akıntı, bel ve sırt ağrıları...birkaç gün sonra kasık ağrılarımın azalmasına ragmen şiddetli bel ve sırt ağrıları bacağamı kadar vurması.
huzurla yattığım yatağımın diken gibi batması ve ağrılardan sürekli uyuyamamam. gögüslerde hassasiyet ve dokunduğunda acıma...
gün içerisinde uyku hali ve konsantre olamama... karında şişlik ve sürekli gaz hali
bunlar bnm yaşadığım belirtiler... bel ve sırt ağrılarım hala çok şiddetli.
isteyen herkese allahım nasip etsin
Hayirlisi olsun canim regl olana kadar bekle olmasan regl tekrar doktora git kan ver pozitif cikmasa doktor sokturucu verir zaman kaybetme canim zaten doktorun negatif regli bekle demis bugun 20 ocak igne kullandinmi yada hap vs filan ondan olabilir gec dollenme rabbim gonlune gore versin beklemek cok zor benimde gecen ay hamisim sanmistim 4 gun gecti ama husran bitti. 4 . gun regl oldum ve bu ay umutluyum insallah rabbim umutlarimizi bitirmez .. amin
En iyisi kanda yaptir istersen saglik ocaginda baktir cuma sabahida sonucu alirsin yarin sabah git saglik ocaginaRegl 5 gün gecti. Ama normalde ağrım olur. Oda yok. Sadece belim çok fazla ağrıyor ve sol kasigimda batma var. Yani regl sancısına pek benzemiyor. Anlamadim. Olmadı yarın sabah ilk işim doktora gidip kan aldırırım en iyisi.
Evet canim bel ağrım kasık ağrım oldu hala daha oluyor bende. Ayağıma da ağrı vurmuştu birden bire otururken :) inşallah hamissindir seninde güzel haberlerini bekliyorum :)Canim belirtilerimi yaziyorum cuma gunu 15 ocak yani 5 gun oldu cat igne yapilali dun gece kasiklarimdan belime vuran agri oldu sol bacagim cekiliyo gibi agrim.oldu sanki igne batiyor gibiydi kasiklarim yumurta rahme 3-4 gunde iniyormus yerlesmek icinde rahimde 2-3 de oyle geciyormus toplam 6-7 ginde tamamlanmis oluyor ve gebelik basliyormus bu defa hislerim rabbim verecek diyor bu ay farkliyim canim sende boyle durum oldumu
Adetine 10 gün varsa bebek erken oluşmuş olabilir ama adete yakın olur genelde bu belirtiler akıntı da yumurtlama akintisidir büyük ihtimal. Benim göğüslerim bile daha yeni yeni hassaslasiyor.saolasın canım benim adetime 10 gün kala başlayan inanılmaz kasık ağrısı ve takibinde sürekli ıslaklık hissi veren akıntı, bel ve sırt ağrıları...birkaç gün sonra kasık ağrılarımın azalmasına ragmen şiddetli bel ve sırt ağrıları bacağamı kadar vurması.
huzurla yattığım yatağımın diken gibi batması ve ağrılardan sürekli uyuyamamam. gögüslerde hassasiyet ve dokunduğunda acıma...
gün içerisinde uyku hali ve konsantre olamama... karında şişlik ve sürekli gaz hali
bunlar bnm yaşadığım belirtiler... bel ve sırt ağrılarım hala çok şiddetli.
isteyen herkese allahım nasip etsin
Amin canim duan icin amin hala bacagim agriyor hayirlisi olsunEvet canim bel ağrım kasık ağrım oldu hala daha oluyor bende. Ayağıma da ağrı vurmuştu birden bire otururken :) inşallah hamissindir seninde güzel haberlerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?