- 16 Nisan 2012
- 83
- 35
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
Kizlar goguslerinizde agri oluyomu?benim son aylarda adete 5-6gun kala gogus uclari digilde koltuk altlarina dogru olan bolgelerde acima oluyor .sizde nasil ?bugun 23 gunum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım Rabbim e sığındım henüz vermedi önümüzdeki ay yine bakacak hormon testine.. inşallah senn umut ol bana senden güzel haberler alalım inşallahAaaa oyle deme canini bosa sikiyorsun bak ilac tedaviye nasil cvp verecek bebisin gelecek allahimin izniyle reglin 3 gunu klomene baslatiyor doktor verdimi canim insallah cvp vereceksin tedaviye.sen tedbirini al taktiri allahina birak canim yeterki vakti zamani gelsin rabbim o gun verecek bebegini kucagina insallah guzel duan icin amin diyorum canim sagol bende bebek isteyenlere dua ediyorum mutlaka bir gun duamiz kabul olacak cok gec olmadan kabul olur insallah ... amin
İki sonra saglikocaginda kanda baktir umarim bebisin seninledir canim insallahKizlar goguslerinizde agri oluyomu?benim son aylarda adete 5-6gun kala gogus uclari digilde koltuk altlarina dogru olan bolgelerde acima oluyor .sizde nasil ?bugun 23 gunum.
Amin kuzum yaa diline saglik duan icin allah bebek isteyenlere tez vakitte verir insalllahInşallah canım Rabbim e sığındım henüz vermedi önümüzdeki ay yine bakacak hormon testine.. inşallah senn umut ol bana senden güzel haberler alalım inşallah
yok canım hamiş diilim doktora da gitmedim bu ay vazgeçtim. oluruna bıraktım 1 senedır doktorlardayım artık olacagına varsın hayırlısıTest yaptın mı canım sonuc nedir inş hamişsndr:)
Dun ben hastanede bi bayanla karsılaştım 2. Cocugu istiyomuş birinciyide tedavyle olmuş süt hormonlarımda sorun vardı 1 sene o yuzden cocuk sahbi olamamışm demişti bi sorsan doktora? Umarım faydası oluryok canım hamiş diilim doktora da gitmedim bu ay vazgeçtim. oluruna bıraktım 1 senedır doktorlardayım artık olacagına varsın hayırlısı
Valla ben de 5 aydır deniyorum ki onun öncesi de hiç korunmadim meğer fsh değeri yükselmiş de ondan aylarca hep belirti aradım sonuç hüsran büyük ihtimalle iğne verecekDun ben hastanede bi bayanla karsılaştım 2. Cocugu istiyomuş birinciyide tedavyle olmuş süt hormonlarımda sorun vardı 1 sene o yuzden cocuk sahbi olamamışm demişti bi sorsan doktora? Umarım faydası olur
Carsamba alacam dedi sonucu hadi sevinelim tilbe yarini bekliyoruz sabirsizliklaaaTilbe_ canım naptın aldın mi sonuclari güzel haberlere gel sevinç çığlıkları duyalım
Canim bende zaten adet olacagim.zamanda gogus kenarlari agroyo ama hamile kalinca uclari hassas oldugunu soyluyorlar.bakalim hayirlisi.İki sonra saglikocaginda kanda baktir umarim bebisin seninledir canim insallah
Evet canım yarın akşamüstü sonuçlar elimde :) hayırlı haberlerle gelirim inşallah :)Carsamba alacam dedi sonucu hadi sevinelim tilbe yarini bekliyoruz sabirsizliklaaa
İnşallah canım yaa :) yarın alcam sonuçları :)Tilbe_ canım naptın aldın mi sonuclari güzel haberlere gel sevinç çığlıkları duyalım
Adet olmadanda ogrenenler cok canim adetine iki gun varken kan ver pozitif cikar canim bebegin seninledir insallah canimCanim bende zaten adet olacagim.zamanda gogus kenarlari agroyo ama hamile kalinca uclari hassas oldugunu soyluyorlar.bakalim hayirlisi.
Amin canim insallahEvet canım yarın akşamüstü sonuçlar elimde :) hayırlı haberlerle gelirim inşallah :)
canim regline 2-3 oncede ogrene bilirsin resim attim oku istersen rabbim gonlumuzdekini verir insallah aminKızlar adetime 1 hafta kaldı 3 gündür kahverengine çamur gibi lekelenme yaşadım. Sabah lekelenme kesildi acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmeyebaşladım . var mı tecrübesi olan acaba :)
Internetten öğrendim canim sonucu. Beta hcg 230 çıktı hamileyimm:) :)Amin canim insallah
Massallah canim allahim sag salim kucagina nasip etsin gunun kac gun gecti kan verdin belirtilerini merak ediyoru. sat ve bat yazarsan sevinirim heyyytttt topink ugur getirdi devami gelir insallah cok sukur yarabbim ccookkkk sevin canim allahim bir nefeste kucagina verir insallah ... aminInternetten öğrendim canim sonucu. Beta hcg 230 çıktı hamileyimm:) :)
Amin canım inşallah :) sat 16 aralıkti. Bat 15 Ocak. Cuma günü adet olmam gerekiyordu 4 gün önceden akintim bel ve kasık. Ağrılarım bi de halsizlik başladı. Cuma günü öğlen test aldım silik çıktı ertesi gün sabah tekrar yapt. Yine silik çıktı. 2 gün gecikince kan verdim işte. İnsan herşeyden önce hissediyor canım kalpten. Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.. :)Massallah canim allahim sag salim kucagina nasip etsin gunun kac gun gecti kan verdin belirtilerini merak ediyoru. sat ve bat yazarsan sevinirim heyyytttt topink ugur getirdi devami gelir insallah cok sukur yarabbim ccookkkk sevin canim allahim bir nefeste kucagina verir insallah ... amin