• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Kizlar goguslerinizde agri oluyomu?benim son aylarda adete 5-6gun kala gogus uclari digilde koltuk altlarina dogru olan bolgelerde acima oluyor .sizde nasil ?bugun 23 gunum.

Aaaa oyle deme canini bosa sikiyorsun bak ilac tedaviye nasil cvp verecek bebisin gelecek allahimin izniyle reglin 3 gunu klomene baslatiyor doktor verdimi canim insallah cvp vereceksin tedaviye.sen tedbirini al taktiri allahina birak canim yeterki vakti zamani gelsin rabbim o gun verecek bebegini kucagina insallah guzel duan icin amin diyorum canim sagol bende bebek isteyenlere dua ediyorum mutlaka bir gun duamiz kabul olacak cok gec olmadan kabul olur insallah ... amin
Inşallah canım Rabbim e sığındım henüz vermedi önümüzdeki ay yine bakacak hormon testine.. inşallah senn umut ol bana senden güzel haberler alalım inşallah

Kizlar goguslerinizde agri oluyomu?benim son aylarda adete 5-6gun kala gogus uclari digilde koltuk altlarina dogru olan bolgelerde acima oluyor .sizde nasil ?bugun 23 gunum.
İki sonra saglikocaginda kanda baktir umarim bebisin seninledir canim insallah

Inşallah canım Rabbim e sığındım henüz vermedi önümüzdeki ay yine bakacak hormon testine.. inşallah senn umut ol bana senden güzel haberler alalım inşallah
Amin kuzum yaa diline saglik duan icin allah bebek isteyenlere tez vakitte verir insalllah

yok canım hamiş diilim doktora da gitmedim bu ay vazgeçtim. oluruna bıraktım 1 senedır doktorlardayım artık olacagına varsın hayırlısı
Dun ben hastanede bi bayanla karsılaştım 2. Cocugu istiyomuş birinciyide tedavyle olmuş süt hormonlarımda sorun vardı 1 sene o yuzden cocuk sahbi olamamışm demişti bi sorsan doktora? Umarım faydası olur

Dun ben hastanede bi bayanla karsılaştım 2. Cocugu istiyomuş birinciyide tedavyle olmuş süt hormonlarımda sorun vardı 1 sene o yuzden cocuk sahbi olamamışm demişti bi sorsan doktora? Umarım faydası olur
Valla ben de 5 aydır deniyorum ki onun öncesi de hiç korunmadim meğer fsh değeri yükselmiş de ondan aylarca hep belirti aradım sonuç hüsran büyük ihtimalle iğne verecek

Canim bende zaten adet olacagim.zamanda gogus kenarlari agroyo ama hamile kalinca uclari hassas oldugunu soyluyorlar.bakalim hayirlisi.
Adet olmadanda ogrenenler cok canim adetine iki gun varken kan ver pozitif cikar canim bebegin seninledir insallah canim

Kızlar adetime 1 hafta kaldı 3 gündür kahverengine çamur gibi lekelenme yaşadım. Sabah lekelenme kesildi acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmeyebaşladım . var mı tecrübesi olan acaba :)

Kızlar adetime 1 hafta kaldı 3 gündür kahverengine çamur gibi lekelenme yaşadım. Sabah lekelenme kesildi acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmeyebaşladım . var mı tecrübesi olan acaba :)
canim regline 2-3 oncede ogrene bilirsin resim attim oku istersen rabbim gonlumuzdekini verir insallah amin

Eklentiler

• SC20160119-204055.png
    SC20160119-204055.png
    154 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Internetten öğrendim canim sonucu. Beta hcg 230 çıktı hamileyimm:) :)
Massallah canim allahim sag salim kucagina nasip etsin gunun kac gun gecti kan verdin belirtilerini merak ediyoru. sat ve bat yazarsan sevinirim heyyytttt topink ugur getirdi devami gelir insallah cok sukur yarabbim ccookkkk sevin canim allahim bir nefeste kucagina verir insallah ... amin

Massallah canim allahim sag salim kucagina nasip etsin gunun kac gun gecti kan verdin belirtilerini merak ediyoru. sat ve bat yazarsan sevinirim heyyytttt topink ugur getirdi devami gelir insallah cok sukur yarabbim ccookkkk sevin canim allahim bir nefeste kucagina verir insallah ... amin
Amin canım inşallah :) sat 16 aralıkti. Bat 15 Ocak. Cuma günü adet olmam gerekiyordu 4 gün önceden akintim bel ve kasık. Ağrılarım bi de halsizlik başladı. Cuma günü öğlen test aldım silik çıktı ertesi gün sabah tekrar yapt. Yine silik çıktı. 2 gün gecikince kan verdim işte. İnsan herşeyden önce hissediyor canım kalpten. Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.. :)

Back