• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Canım yaa inan erkek milleti bi tuhaf neyi kafalarına koyarlarsa onun peşine takılıp gidiyorlar benimki de seninki nin tam aksi. Iyi ki bi yumurtlama döneminin ne olduğunu anlattım öğrettim. Yum. Dönemim bitti biteli yapmak istemiyor. Önceki gebeliğimde düşük olduğu. Için korkuyo bişey olursa yine diye ama ben çalışmalara ara vermek istemiyorum yum dönem im 26 sında bitti 12 gün oldu kapattı bizimki dükkanı, reglimi bekliyor. Ben de buna delircem
Senin icin hayirlisi olsun canim

ümitliydim aslinda çünkü avu testi kullandim çalıştık gün aşırı bakalim bekliyorum ama ayni adet öncesi yaşadıklarımi yaşıyorum bide bi tane ovu testim kaldi onu da simdi yaptim silik çıktı bazıları ovu testinde öğreniyormus iste can durmuyor manyak ben :rolleyes:
Aynen katiliyorum erken gebelik testi ile ayni diyorlar hayirlisi olsun

En guzel gece sizinle olsun en guzeline emanet olun canlar ben yatar

ümitliydim aslinda çünkü avu testi kullandim çalıştık gün aşırı bakalim bekliyorum ama ayni adet öncesi yaşadıklarımi yaşıyorum bide bi tane ovu testim kaldi onu da simdi yaptim silik çıktı bazıları ovu testinde öğreniyormus iste can durmuyor manyak ben :rolleyes:
Ovu testinde neyi ogreniyormus gebeliği mi :)

Günaydın arkadaşlar :)) nasılsınız bugün hisler nasıl, belirtiler var mı şüphe ettiginizz :)

Canım karışmak gibi olmasın ama benim yaptığım araştırmalara göre kadının istekli olması çok önemliymiş spermler okadar çok ve hızlı olurmuş aslında bize ne kadar çok iş düşüyor yaaa bıktım istekli olmaktan atmadığım takl:KK47:a kalmıyor benim okuzede gün doğuyor sperm sayısı çoğalsın diye dedi doktor hareketlendiriyormuş

Canım benm tam tersi hiç istek yoktu tamamen yumurtana bağlı bana doktor serophene verdi yumurta büyüdü sonra ilişki oldu işte sonuç hamileyim istek durumu fast fiso olmasaydı benm olmazdı

Amin canım benim Allahım sizlerede en yakın zamanda nasip etsin inş.:KK74:
Canim benim hislerim kizin olacak diyor tabiki ilk bebis kiz erkek farketmez saglikli olsunda ama bu benim hislerim cunki betahcg yuksek cikti 3 gun gecti reglin hcg yuksek oldumu kiz diyorlar hayirlisi olsun canim benim.gonlumden kiz bebis istiyorum... oglum var birde kizim olsun insallah... :) ;)

Canlar sperm artirici keciboynuzu ozu olacak pekmezi degil soguk prees ile ozu oluyor bunu kullanan esler bir ayda gebe kalmis rabbim sifa versin simdiden.. ben aldim google yazin keciboynuzu ozu diye hemen cikiyor ... hayrini gorrum insallah ... amin

Eklentiler

• 20160108_104647.jpg
    20160108_104647.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Canlar sperm artirici keciboynuzu ozu olacak pekmezi degil soguk prees ile ozu oluyor bunu kullanan esler bir ayda gebe kalmis rabbim sifa versin simdiden.. ben aldim google yazin keciboynuzu ozu diye hemen cikiyor ... hayrini gorrum insallah ... amin
Benim de aklımdaydı bu ama sadece Pekmez olarak görmüştüm ya :) o da olur mu acaba :)

Benim de aklımdaydı bu ama sadece Pekmez olarak görmüştüm ya :) o da olur mu acaba :)
Keciboynuzu ozu olacak eczanelerde satiyor googlede yaz keciboynuzu ozu diye hemen linkler cikiyor cnm

canlar karnımın ağrısı başladı usul usul. bacaklarım da derinden ağrıyor.. bunlar benim regl belirtilerim.. 9-10 ocak bat ve galiba yavaş yavaş geliyor..
Hayirlisi olsun canim kismette varsa gelir bebis vakti insallah bu ay olur hayirlisi olsun...

iyi akşamlar kizlar dayanamdim ve erken gebelik testi aldim tabii ki tek çizgi çıktı 8 gün adte ama nasip erken yaptım diye düşünüyorum yani öyle ümitlendiriyorum kendimi bat günümü beklicem artk ya ne zormuş yaaa

iyi akşamlar kizlar dayanamdim ve erken gebelik testi aldim tabii ki tek çizgi çıktı 8 gün adte ama nasip erken yaptım diye düşünüyorum yani öyle ümitlendiriyorum kendimi bat günümü beklicem artk ya ne zormuş yaaa
Canım sabır.. Herşeyin başı.. Az kaldı bak son 7 bugünle birlikte :) haftaya cumartesi herşey belli olur :) Allah'in izniyle hayırlısı neyse o olsun.. Sen çok kafana takıyorsun gebe kalmaması etkileyen durumlardan birisi de kafaya çok takmak strese girmek. Kafanı bosaltt başka şeylere yönel :) ben hiç takmıyorum valla yapmam gerekeni yaptım sadece bekliyorum bi de her aklıma geldiğinde dua ediyorum bol bol.. :)

Canım sabır.. Herşeyin başı.. Az kaldı bak son 7 bugünle birlikte :) haftaya cumartesi herşey belli olur :) Allah'in izniyle hayırlısı neyse o olsun.. Sen çok kafana takıyorsun gebe kalmaması etkileyen durumlardan birisi de kafaya çok takmak strese girmek. Kafanı bosaltt başka şeylere yönel :) ben hiç takmıyorum valla yapmam gerekeni yaptım sadece bekliyorum bi de her aklıma geldiğinde dua ediyorum bol bol.. :)
cok doğru dedin gerçekten kendime hakim olamıyorum ya kendimo yipratmaktan baska hic bir ise yaramıyor sakin olcam bundan sonra bakalim hakkimda hayırlsi uslu olup bekliycem...ayenn birlikte bir hafta canim inşallah :KK36:

Back