- Konu Sahibi Ikra meyra
-
İnşallah canım ya hayırlısı zaten bende adet gecikmesinden önce bi belirti beklemiyorum,:) ama herhangi bi rahatsızlık olmasından endiseliyim işte ama yumurtlama dönemi bittiği için diye tahmin ediyorum bende :)inşşallah döllenmeden dolayı kasık agrısıdır ama yumurtlama donemınden hemen sonra hamılelık belırtısı olan kasık agrısı olmuyormus dollenmeden sonra adet gecıkmesıyle baslıyomus o agrı dıyorlar ama ınsallah senın hamıs olmandandır canım yınede bekle ve dua edelım
Kan testi yaptir canim umarim bebis vardir insallahSelam kizlar sizlere bisi sormak istiyorum benim 5 yasimda oglum war ve 5 yildir spiralle korunuyorduk 3 ay once spirali cikarttirdim ve bebek istiyoruz gecen ay regl oldugunda 2 gun surdu normalde 4 gunu hic gecmez yada azalma olma hep 4 gundur suandada kasiklarimda agri var goguslerimde hassasiyet war ama gunum gecti acaba bebismi geliyor boyle bir durumla karsilasan oldumu yorumlar icin simdiden teskkurler
Yumurtlamaya 2-1 kalada yapilsa daha yuksek olur canim.sperm 3-5 gun rahimde yasiyor sen bekleme fazla yinede karismak gibi olmasin hadi bu defa hep beraber sevinelim insallah..ya adetım bıttı benımde 2 aralıkta daha yumurtalama tarıhıme 2 gun var 2 gun sonra 1 er gun arayla beraber olcaz esımle ama doktora gıtmedım bu ay cok stres oluyorum dıye oluruna bıraktımumudum hıc bıtmesın ınsallah bu ay bebısım olur sızınde benımde ama son 3 aydır ınanılmaz gaz sorunu bende de var nedenı ne acaba ?
Canım adetin bittikten sonra düzenli bir gün aralıklarla deneseydiniz keşke çok az bi ihtimal yani hamiş olman. Bi arkadaşım sürekli bir gün arayla deniyordu şuan hamile bi de adet bittikten sonraki ilişkiden hamile kalmışya adetım bıttı benımde 2 aralıkta daha yumurtalama tarıhıme 2 gun var 2 gun sonra 1 er gun arayla beraber olcaz esımle ama doktora gıtmedım bu ay cok stres oluyorum dıye oluruna bıraktımumudum hıc bıtmesın ınsallah bu ay bebısım olur sızınde benımde ama son 3 aydır ınanılmaz gaz sorunu bende de var nedenı ne acaba ?
Bende önceden hep yumurtlama dönemini bekliyordum ama öyle olmuyormuş ilişki ne kadar sık olursa o kadar kolay gebe kalırsın her ılişkide de yatmaya özen göster ben eskiden öyle yapmıyordum ama şimdi her ılişkide en az 15 en çok 45 dk yatıyorumya adetım bıttı benımde 2 aralıkta daha yumurtalama tarıhıme 2 gun var 2 gun sonra 1 er gun arayla beraber olcaz esımle ama doktora gıtmedım bu ay cok stres oluyorum dıye oluruna bıraktımumudum hıc bıtmesın ınsallah bu ay bebısım olur sızınde benımde ama son 3 aydır ınanılmaz gaz sorunu bende de var nedenı ne acaba ?
Yumurtlamadan once iliski gunleri doktorlar oneriyor 10-12-14-16-18-20-gunlerinde iliski oneriyor sen bilirsin canim karismak gibi olmayim adetin 1 .gununden saymaya basla 10. Gununden 20.gunune kadar iki gune bir ustte yazdigim rakamlar gununde olsun diyorlar hayirlisi olsun cnmya adetım bıttı benımde 2 aralıkta daha yumurtalama tarıhıme 2 gun var 2 gun sonra 1 er gun arayla beraber olcaz esımle ama doktora gıtmedım bu ay cok stres oluyorum dıye oluruna bıraktımumudum hıc bıtmesın ınsallah bu ay bebısım olur sızınde benımde ama son 3 aydır ınanılmaz gaz sorunu bende de var nedenı ne acaba ?
Arkadaslar ben emin olamadim birde size sorayim dedim. Simdi normalde benim 2 gun once adet olmam gerekiyordu karnim siddetli agriyodu ve afedersiniz kan kokusu geliyodu yani olma evresindeydim ama son aksam esim biraz icime kacirdi bi kac damla ve su an ne karin agrisi nede kan kokusu geliyor hersey geriye cekilmis gibi . Yumurtanin dollenme safhasina denk gelmis olma ihtimali var mi su an normal hastayim her an acile gidebilirim gebelik testi yapilsa cikar mi bilen varsa bilgilendirir misiniz beni[/QUOTE canim kan testi yaptir bakarsin hamis olabilirsin hayirlisi oldun senin icin insallah
Canim kantesti yaptir hamis olabilirsin degilsen tedavi olursun mutlaka test yaptir belli olmaz hayirlisi olsun senin icinArkadaslar ben emin olamadim birde size sorayim dedim. Simdi normalde benim 2 gun once adet olmam gerekiyordu karnim siddetli agriyodu ve afedersiniz kan kokusu geliyodu yani olma evresindeydim ama son aksam esim biraz icime kacirdi bi kac damla ve su an ne karin agrisi nede kan kokusu geliyor hersey geriye cekilmis gibi . Yumurtanin dollenme safhasina denk gelmis olma ihtimali var mi su an normal hastayim her an acile gidebilirim gebelik testi yapilsa cikar mi bilen varsa bilgilendirir misiniz beni
Bende önceden hep yumurtlama dönemini bekliyordum ama öyle olmuyormuş ilişki ne kadar sık olursa o kadar kolay gebe kalırsın her ılişkide de yatmaya özen göster ben eskiden öyle yapmıyordum ama şimdi her ılişkide en az 15 en çok 45 dk yatıyorum
Yumurtlamadan once iliski gunleri doktorlar oneriyor 10-12-14-16-18-20-gunlerinde iliski oneriyor sen bilirsin canim karismak gibi olmayim adetin 1 .gununden saymaya basla 10. Gununden 20.gunune kadar iki gune bir ustte yazdigim rakamlar gununde olsun diyorlar hayirlisi olsun cnm
evet canım beim zaten hasta olmadan önce oluyor geçen ayda olduCanım benim geçen ay öyle oldu yani gebeliğe yormamak lazım zaten kimisinde belirti olmuyor :)
Hayirlisi olur insallah canim reglini bekle olmasan yine testini tekrar yaptir derim rabbim.gonlumuzdekini hepimize verecek insallahSelam kızlar, benim bugün 15. günümdü adetimin gecikmesinin. Kan testi yaptırdım 0,41. Çok umudum yoktu zaten. Duphastona başladım çünkü çok sıkıntı yaptı artık. 10 gündür nezle, grip, soğukalgınlığı var zaten ilaç kullanmadığım için ağrılardan ve acılardan çıldırmak üzereydim. Böyleymiş hayırlısı, önümüzdeki maçlara bakıcaz
Hayirlisi olsun tatlimfikirleriniz benim ıcın cok onemlı :) tabısıdeee uygulayacagım
benim göğüslerim şiş uçları acıyor kasıklarım da arada batma var karnım şiş hasta olcak hissi var gaz var her ay aynı olan ben 3 gün kala da bi sivilce patladımı tamam benim e bide gerginim adet öncesi belirtilerin hepsi varrr
Canım ya hemen kötü düşünme benimde genelde hasta olacağım günün akşam olacaksam gündüzü gece olacaksam gecesi çok sancılı bi ağrıyla geçiyor sonra regl olunca rahatlıyorum Biraz.olana kadar ağrıyor bu şekilde. Yapmamız gereken tek şey kendini dinlememek. Bu de bu ay ümitli değil gibisin pek fazla denemdiniz mievet canım beim zaten hasta olmadan önce oluyor geçen ayda oldu
Hayirlisi canım bizde üstüne düşmedik çünkü dusunmuyorduk ben boş gebelikten kürtaj oldum hamile kaldığımı bile anlamadım adet olcam diye bekliyodum 10 gün geçmişti adetim o derece ummuyordum sen düşün artık belirti yoktu çünkü. Sonra bis gebelik geçirdim üç ay gebelik yasak olunca üç ayım doldu yeni yeni düşündüm araştırdım nasıl olur nasıl olmaz. İnşallah Allâh gönlümüzde olanı nasip etsin. Hiç ümidini yitirme tek seferde bile hamiş olabilirsin bileaslında akısına bıraktım evet adetten sonra beraber olduk ama o nıyetle olmadım artık hayırlısı neyse o olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?