- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
canım klomen dkr gidince doktor mu diyor yapalım diye yani neye göre karar veriyorCanim hormanlardan kilo aliyoruz bende 2 kilo aldim bu ayda klomen cat ignesi var dikkat etmeye calisacagim bu ay ama guzel haberi aldikmi kilolar gorunmez insallah koyvergitsin ,,,,, :):)
Evet canim klomenle yumlar 19 mm olunca cat igne yapiliyor.16 .gunumde duphaston verdi onu sabah aksam icecem 25 .gun duphaston bitecek regl olmasam 26-27 gun 28 gunde kan testi yapalim dedi hayirlisi olsun rabbim verirse bu ay olur olmasa doktora artik gitmicem....canım klomen dkr gidince doktor mu diyor yapalım diye yani neye göre karar veriyor
Ben folbiolda kullaniyorum balikyagida insallah bu ay tuturruz bebislericanım ben folik asit dışında bişey kullanmıyorum sadece bi dönem decavit d vitamini kullanmıştım ilk hamileliğimde. ama aynen senin de dediğin gibi bunu hiç sorun etmem güzel haberi alsaminşallah inşallah
rabbim nasip etsin inşallah ilaç isimlerini ilk defa duydum yani sışardan duydum bi kız vardı çat. iğnesiyle hamile kaldı 3.ayında demet yanında ilaçlar faln var inşallah bu ay olur allahın izniyle tapiğin sahipleri hamile kalıp gidiyorlar sen yeter ki hamile ollllEvet canim klomenle yumlar 19 mm olunca cat igne yapiliyor.16 .gunumde duphaston verdi onu sabah aksam icecem 25 .gun duphaston bitecek regl olmasam 26-27 gun 28 gunde kan testi yapalim dedi hayirlisi olsun rabbim verirse bu ay olur olmasa doktora artik gitmicem....
Gitmicem canim sizlerede dua edecem hamis olsamda olmasamda duam sizlerle sizlerden bu ay umutluyum rabbim guzel haberlee verdirmeyi nasip etsin canim.. klomen yumurta buyutuyor duphastonda bebis olursa tutunsun diye yardimci oluyor progestan var iceriginde 14 gun yum catlarsa 16 .gubde duphastonu icmeye balicagiz tutunsun bebis hayirlisi olsun canim aralikta olmadi bu ay umutluyum hislerim oyle diyor... insallah yanilmam ... amin cumlemizede bebis verir rabbim.. aminrabbim nasip etsin inşallah ilaç isimlerini ilk defa duydum yani sışardan duydum bi kız vardı çat. iğnesiyle hamile kaldı 3.ayında demet yanında ilaçlar faln var inşallah bu ay olur allahın izniyle tapiğin sahipleri hamile kalıp gidiyorlar sen yeter ki hamile ollll
İnsallah calismalara baslayin o zaman 19 gun var ovulasyonun 16 -14. gunune denk geliyor hesaplara gore25 ocak eşimin doğum günü ona doğum günü hediyesi olsun inş
ay hadi inşallah faydası olsun ilaçların tutunsun bebeğin bende bu ay olmazssa doktora gtcem canım çünkü benim 1 sene deneme sansım yok eşim yazın çalıyor bi ay gemediği oluyor yada gelse de o güne denk gelmeyebiliyor o yzüden belki de 2-3 aydım kaldı yani olmazsa öteki kışa artkGitmicem canim sizlerede dua edecem hamis olsamda olmasamda duam sizlerle sizlerden bu ay umutluyum rabbim guzel haberlee verdirmeyi nasip etsin canim.. klomen yumurta buyutuyor duphastonda bebis olursa tutunsun diye yardimci oluyor progestan var iceriginde 14 gun yum catlarsa 16 .gubde duphastonu icmeye balicagiz tutunsun bebis hayirlisi olsun canim aralikta olmadi bu ay umutluyum hislerim oyle diyor... insallah yanilmam ... amin cumlemizede bebis verir rabbim.. amin
Bu ay olucak insallah baska aylara kalmasin allahimmmm... aminay hadi inşallah faydası olsun ilaçların tutunsun bebeğin bende bu ay olmazssa doktora gtcem canım çünkü benim 1 sene deneme sansım yok eşim yazın çalıyor bi ay gemediği oluyor yada gelse de o güne denk gelmeyebiliyor o yzüden belki de 2-3 aydım kaldı yani olmazsa öteki kışa artk
Sen hic gitmedinmi doktora ilac tedavisi filan olmadimi cat ignedemi olmadin ben sanki oyle hatirlar gibi oldum belkide karistiriyorum kismet guzelimay hadi inşallah faydası olsun ilaçların tutunsun bebeğin bende bu ay olmazssa doktora gtcem canım çünkü benim 1 sene deneme sansım yok eşim yazın çalıyor bi ay gemediği oluyor yada gelse de o güne denk gelmeyebiliyor o yzüden belki de 2-3 aydım kaldı yani olmazsa öteki kışa artk
aminn canım aminnnBu ay olucak insallah baska aylara kalmasin allahimmmm... amin
yok canım omadım ben hiç benm rahim ağzı yarası kötü huylu çıkmışdi 24 ay 3ayda bie smaer tekibinseydim işte 5 ay önce dktor sorun yok dedi bizde başladık 5 ay oldu bu ay inşallah olcakkSen hic gitmedinmi doktora ilac tedavisi filan olmadimi cat ignedemi olmadin ben sanki oyle hatirlar gibi oldum belkide karistiriyorum kismet guzelim
İnsallah calismalara baslayin o zaman 19 gun var ovulasyonun 16 -14. gunune denk geliyor hesaplara gore[/QU
15 ocak bat hesaplamama göre
inşallah canım ne güzel allah nasip etsin inaşllah çok gzüel bi hediye25 ocak eşimin doğum günü ona doğum günü hediyesi olsun inş
İnsallah canim hislerine guvenyok canım omadım ben hiç benm rahim ağzı yarası kötü huylu çıkmışdi 24 ay 3ayda bie smaer tekibinseydim işte 5 ay önce dktor sorun yok dedi bizde başladık 5 ay oldu bu ay inşallah olcakk
Himm canim 25 ocak esinin dogum gunu yazmissin bende o gun 25 ocak bat sandim o gun hediye verecegini anladim geriye dogru saymalar basladi son 9 gun hayirlisi olsun canim25 ocak eşimin doğum günü ona doğum günü hediyesi olsun inş
Canım benim geçen ay öyle oldu yani gebeliğe yormamak lazım zaten kimisinde belirti olmuyor :)günaydın canım yok benim vazla gaz var yani çıkıyo çıkmazsa çok kötü ağrı yapıyor canım ya
Arkadaşlar yumurtlama döneminden çıktım aniden kalktığımda sağ kasigim dan ağrı vurdu çok nadir de olsa kaşık ağrım var. Bi yandan endiseliyim bi rahatsızlık mi diye bi yandan da çok umitlenmeyeyim diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?