- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Canim test kitleri dogru sonuc vermiyor en yakin saglikocaginda kanda baktir hayirlisi.olsun bu.guzel persembe gecesinin cumaya baglayan gunde hayirlisi olsun hakkinda hakkimizda insallah... aminBenimde 2 gün geçti bugün 3.günüm sık sık tuvalete gidiyorum normal bir test yaptım ama çıkmadı bizde yaklaşık 7 aydr istiyoruz
Hosgeldin canim bebis nasil hamilelik nasil gidiyor .burayi biraktin gittiginden buyana degisiklik yok canimcimSelam kızlar nasılsınız bayadır giremedim görüşmeyeli varmı değişiklik
Hosgeldin canim bebis nasil hamilelik nasil gidiyor .burayi biraktin gittiginden buyana degisiklik yok canimcim
Sen bebisin iyi olunda onemli degilcanim arada girersin sende insallah bebisin senle olur hep seni birakmaz allahin izniyle sag salim kucagina alirsin canimCanım benim bebişe yarın kontrole gidicez nasipse çalışıyorum bide kayıt validem bizde hasta onun yanındayız sürekli ondan giremiyorum inanki nezamn bakmaya kalksam bi iş çıkıyo kalıyo yanlış anlamıyın daha sizden güzel haberler almadan biyere gitmek yok
Nasıl olacak bilmiyorum o kadarda çalıştık klomende aldım ama malesef bu gun kanadım yaaaaaDaha yapmadim iki gun gecti biraz daha beklicem hayirlisi neyse rabbim onu versin
Allahım en kısa surede tek nefeste kucağınıza alırsınız inşallah sağlıklı evlatlarınızıSen bebisin iyi olunda onemli degilcanim arada girersin sende insallah bebisin senle olur hep seni birakmaz allahin izniyle sag salim kucagina alirsin canim
Bende 2 ocakda regl.oldum silbastan tekrar basliyorum hakkimizda hayirlisi olsun guzelimNasıl olacak bilmiyorum o kadarda çalıştık klomende aldım ama malesef bu gun kanadım yaaaaa
Daha ne kadar deniyeceksiniz yani hapların yada ilaçların yan etkisi yokmu acabaBende 2 ocakda regl.oldum silbastan tekrar basliyorum hakkimizda hayirlisi olsun guzelim
Benim okuz anca seviniyo başka bir şey yok o çalışmalar için seviniyo ben çocuk diye delirecem allahım yaaaDaha ne kadar deniyeceksiniz yani hapların yada ilaçların yan etkisi yokmu acaba
Amin canim insallah culemize istedigimizi verir rabbim meleklerimize biran once kucagimiza aliriz allahin izniyle bu ay umutluyum.kendinden tabi allahin izniyle insallahAllahım en kısa surede tek nefeste kucağınıza alırsınız inşallah sağlıklı evlatlarınızı
Ben bu aydan sonra birakacam.olursa bu ay olucak olmazsa allahim bilir oyle kismet yok diyecem birdaha doktora gitmicem hayirlisi olsun cnmDaha ne kadar deniyeceksiniz yani hapların yada ilaçların yan etkisi yokmu acaba
Canım karışmak gibi olmasın ama benim yaptığım araştırmalara göre kadının istekli olması çok önemliymiş spermler okadar çok ve hızlı olurmuş aslında bize ne kadar çok iş düşüyor yaaa bıktım istekli olmaktan atmadığım takla kalmıyor benim okuzede gün doğuyor sperm sayısı çoğalsın diye dedi doktor hareketlendiriyormuşAmin canim insallah culemize istedigimizi verir rabbim meleklerimize biran once kucagimiza aliriz allahin izniyle bu ay umutluyum.kendinden tabi allahin izniyle insallah
Hayirlisi olsun canim bugun.mubarek gunun cumanin hayrina rabbim duysun sesimizi amin insallah aminCanım karışmak gibi olmasın ama benim yaptığım araştırmalara göre kadının istekli olması çok önemliymiş spermler okadar çok ve hızlı olurmuş aslında bize ne kadar çok iş düşüyor yaaa bıktım istekli olmaktan atmadığım takla kalmıyor benim okuzede gün doğuyor sperm sayısı çoğalsın diye dedi doktor hareketlendiriyormuş
Eğer alnına yazılmışsa tüm doktorlar bır arayada gelse o çocuğu kucağına alıp sevemezsin canım sen çalış zamanı gelince olur inşallah hayatımAmin canim insallah culemize istedigimizi verir rabbim meleklerimize biran once kucagimiza aliriz allahin izniyle bu ay umutluyum.kendinden tabi allahin izniyle insallah
Canim hayirlisi olsun rabbim.verecegi zamani biliyor ben o vaktin ocak ayi olduguna inaniyorum bilmiyorum hislerim oyle diyorum icim cosuyor sanki umitlendim kalbim pir pir hayirlisi olsun olmasada kismet diyecem olursada sukuryarabbim diyecem herkezin kucagi bos kalmasin allahimEğer alnına yazılmışsa tüm doktorlar bır arayada gelse o çocuğu kucağına alıp sevemezsin canım sen çalış zamanı gelince olur inşallah hayatım
Canım yaa inan erkek milleti bi tuhaf neyi kafalarına koyarlarsa onun peşine takılıp gidiyorlar benimki de seninki nin tam aksi. Iyi ki bi yumurtlama döneminin ne olduğunu anlattım öğrettim. Yum. Dönemim bitti biteli yapmak istemiyor. Önceki gebeliğimde düşük olduğu. Için korkuyo bişey olursa yine diye ama ben çalışmalara ara vermek istemiyorum yum dönem im 26 sında bitti 12 gün oldu kapattı bizimki dükkanı, reglimi bekliyor. Ben de buna delircemBenim okuz anca seviniyo başka bir şey yok o çalışmalar için seviniyo ben çocuk diye delirecem allahım yaaa
ümitliydim aslinda çünkü avu testi kullandim çalıştık gün aşırı bakalim bekliyorum ama ayni adet öncesi yaşadıklarımi yaşıyorum bide bi tane ovu testim kaldi onu da simdi yaptim silik çıktı bazıları ovu testinde öğreniyormus iste can durmuyor manyak benCanım ya hemen kötü düşünme benimde genelde hasta olacağım günün akşam olacaksam gündüzü gece olacaksam gecesi çok sancılı bi ağrıyla geçiyor sonra regl olunca rahatlıyorum Biraz.olana kadar ağrıyor bu şekilde. Yapmamız gereken tek şey kendini dinlememek. Bu de bu ay ümitli değil gibisin pek fazla denemdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?