- Konu Sahibi mavissevdam
-
İnşallah güzel sonuç alırsın. Test yapar ya da yaptırırsan burayada atar mısın sonucuBende seni akıntı oldu 5. Ve 6. günümde 7. Günümde test yaptım hafif silik 9.gün tekrar yaptım çizgi yok bugün de yaptım sabah 11 gün tek çizgi ama iğne olduğum günden beri kaşık ağrısı batma bel ağrısı hepsini çekiyorum çok afedersiniz ilişkide eşim biraz ilerleyince bile kasıklarım ağrıyor onun dışında 2 gündür de gaz şikayetim var kendimi tutamazsam bugün gider kan veririm hakkımızda hayrlısı
Aynı belirtileri yaşıyouz kuzumBende seni akıntı oldu 5. Ve 6. günümde 7. Günümde test yaptım hafif silik 9.gün tekrar yaptım çizgi yok bugün de yaptım sabah 11 gün tek çizgi ama iğne olduğum günden beri kaşık ağrısı batma bel ağrısı hepsini çekiyorum çok afedersiniz ilişkide eşim biraz ilerleyince bile kasıklarım ağrıyor onun dışında 2 gündür de gaz şikayetim var kendimi tutamazsam bugün gider kan veririm hakkımızda hayrlısı
Çok umutluydum ama biraz endişelenmeye başladımBenimde aynı kuzum dahil 10.gün hiç belirtim yok
Al bendede o kadar canım sıkıldı valla benim adetlerimde düzensiz bakalım artık daha test yapmıycam ayın 12sinde yapıcam artıkÇok umutluydum ama biraz endişelenmeye başladımperşembe günü adet günüm bakalım
Aynen hakkımızda hayırlısı olsun canım. Çarşamba- perşembe belli olur ikimizinde büyük ihtimalAl bendede o kadar canım sıkıldı valla benim adetlerimde düzensiz bakalım artık daha test yapmıycam ayın 12sinde yapıcam artık
Aynen öyle kuzumAynen hakkımızda hayırlısı olsun canım. Çarşamba- perşembe belli olur ikimizinde büyük ihtimal
Kuzum hala beklemedeyiz sen nasılsınKizlar naptinizz
Ah bilsem bu etkiler psikolojik mi degil miKızlar bir kaç gündür iştahım açıldı. Sürekli bişeyler yiyesim geliyor. Psikolojik midir nedira
Kuzum hala beklemedeyiz sen nasılsın
[/QUOTE ya benim iştahım çok açılmış bendede var valla
Bende çok acikiyorum valla canimKızlar bir kaç gündür iştahım açıldı. Sürekli bişeyler yiyesim geliyor. Psikolojik midir nedir
Merhaba
Hep girip okuyorum . Bende yazmak istedim . Bende 25 aralık çatlatma iğnemi oldum , bugğn tam 14. Günüm , bel ağrım göğüs ağrım kasıklarımda ağrılar oluyor. 9 ocak normalde adet tarihim doktorum 10 ocak test yap demişti, bende bekliyorum bakalım .canjm şuan bile yapsan çıkar bence sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?