- 9 Ocak 2023
- 365
- 241
- 23
- Konu Sahibi mavissevdam
-
Çok ilginç geldi bana . Benden önce böyle bir gebelik belirtisi duymamıştım ama . Tabi gebelik varsa benim . İnşallah nasip olur gebelik bu ayBende aynılarını yaşıyorum kuzum bakalım ne çıkıcak sonuç
Aminnn inşallah kuzumÇok ilginç geldi bana . Benden önce böyle bir gebelik belirtisi duymamıştım ama . Tabi gebelik varsa benim . İnşallah nasip olur gebelik bu ay
Benimkide aynı şekil oldu cnm hiç test yaptinmiÇok ilginç geldi bana . Benden önce böyle bir gebelik belirtisi duymamıştım ama . Tabi gebelik varsa benim . İnşallah nasip olur gebelik bu ay
bnde ,30 Aralık'ta vuruldum test yapsm cikarmi acabaBen de 31 aralıkta 12de oldum iğneyi. Yaşadığım belirti pazar gecesi biraz şiddetli bir kasik agrisi oldu . Yumurta 20 mm olmuştu. Bir de geçen hafta içi sol bacak boyunca kalmaya vuran bir ağrı oldu. İki gün sürdü. 3. Gün geçti. Böyle bir gebelik belirtisi yaşayan var mı. Duydunuz mu ya da hiç
Yapmadım. 1 ocaki ve sonrasını değerlendirdik biz . 14 gün dolmasını bekleyeceğimBenimkide aynı şekil oldu cnm hiç test yaptinmi
İğneler yanıltıcı olabiliyormusbnde ,30 Aralık'ta vuruldum test yapsm cikarmi acaba
Cesaretim yok işte test yapmaya bu ay neden se icimde bı umut var çok büyük nedense oda yıkılır diye korkuyorumİğneler yanıltıcı olabiliyormus
Dikkatinizi dağıtmaya çalışın.Cesaretim yok işte test yapmaya bu ay neden se icimde bı umut var çok büyük nedense oda yıkılır diye korkuyorum
Olmuyor ancak şimdi bu siteye giriyorum yorum okuyorum ancakDikkatinizi dağıtmaya çalışın.
Evet burası oyalıyor beni de işte. Özellikle uyumadan önce. Şimdi de letu ile dostinex kullanan var mı diye bakıyordum .Olmuyor ancak şimdi bu siteye giriyorum yorum okuyorum ancak
İnanın bilemedim . İnşallah öyledirBide ben grip değilim ağzımın tadı hiç yok sürekli ağzım kuruyor buda bı belirti olabilirmi
Bende 30 Aralık aşılamam olduKızlar merhaba bende aralık 26 da çatlatma iğnesi yaptırdım 28 inde dr gittim daha çatlamamıştı 30unda gittim çatlamış dedi.. hemen aşılama kısmına girdik .. 30 aralık 2. Aşılamam oldu beklemedeyim şuan için zaman geçmiyor gerçekten çarşamba regl günüm inş gelmez diye dua ediyorum
Hayırlısı olsun canım yaBen elendim bugün regl oldum . İnşallah diğer bekleyen arkadaşların olumlu sonuçlanır . Sanırım doktorum rahim filmi isteyecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?