- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
- 23
- Konu Sahibi mavissevdam
-
Atsana bi bakalım kuzum bugün gözükmeye bilir yarın tekrarlaKızlar bugün 10. Günüm sabah kaset test yaptım silik yok net tek çizgi 8. Günde yapmıştım oda zar zor görünecek kadar silik çıktı ben pazartesi kan vericem ne olursa çıkar zaten
Ay bende gizli yapıyorum ben üzlüyorum o üzülmesin diyeBen testleri hemen atıyorum ya eşimden gizli yaptığım içinValla testlerim evde var cumartesi de yaparım pazar da yaparım sonucu negatif te verse ben pazartesi kan vericem
Aynen öyle bide olursa bir sürpriz yapmak içinAy bende gizli yapıyorum ben üzlüyorum o üzülmesin diyebence ver canım yinede kan
Aynen öyle kuzum bende olsundaaa hayırlısıylaaAynen öyle bide olursa bir sürpriz yapmak için
14.günde belli oluyor canım mesela bi arkadaşımız 8.9 negatif 10.günde pozitifi gördüHayrlısı bakalım 10.günüm bugün çok hafif kasık ağrılarım var . Ya şeyi merak ediyorum ilacın etkisi geçtikten kaç gün sonra hamilelik belli olur
Yarında yapıcam o zaman14.günde belli oluyor canım mesela bi arkadaşımız 8.9 negatif 10.günde pozitifi gördü
Yap bence benim yarın 10.gün igne günü ile birlikte bende yapıcam yarınYarında yapıcam o zaman
Bide canım 13 de negatif görüp 14 de pozitif gören bile varYarında yapıcam o zaman
Kuzuu napıyorsunnn nasılsınnİnşallah canım zaman geçmiyor valla çok merak ediyorum
Kuzu naber ne var ne yokHayır bende bı sknti yoktu eşimde vardı ben hatta bı kere dış gebelik geçirdim ama eşimin de değerleri normale döndü geçen ay
Bugün iğne günü dahil 10. Gün. Arada kasık ağrısı dışında hiç belirti yokKuzuu napıyorsunnn nasılsınn
Benimde aynı kuzum dahil 10.gün hiç belirtim yokBugün iğne günü dahil 10. Gün. Arada kasık ağrısı dışında hiç belirti yok
Bence bekle kuzu igneyide sayma benceBugün iğne gününü sayarsam 11.günüm kan testi versem çıkar mı acaba ?
Bende seni akıntı oldu 5. Ve 6. günümde 7. Günümde test yaptım hafif silik 9.gün tekrar yaptım çizgi yok bugün de yaptım sabah 11 gün tek çizgi ama iğne olduğum günden beri kaşık ağrısı batma bel ağrısı hepsini çekiyorum çok afedersiniz ilişkide eşim biraz ilerleyince bile kasıklarım ağrıyor onun dışında 2 gündür de gaz şikayetim var kendimi tutamazsam bugün gider kan veririm hakkımızda hayrlısıKızlar günaydın bu da benim 7. Gün testim. Dün hafıf sarı ama akışkan olmayan akıntım oldu hep bugün kesildi. Hiç ağrımda yok. Yumurtalarım soldaydı, solda bazen farklı hisler oluyor. Batma gibi. Mavi olan artımed marka test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?