- Konu Sahibi mavissevdam
-
Hayırlı haberler alalım kuzum hamile oluyumda 9 ay olsun bacak agrım razıyım
7 sene oldu canımSen ne zmndir evlisin kuzum inşallah rabbim bizimde kucağımıza bı evlat verir
Ay canım ben bugün yine test yaptımKizlar bugun nasilsiniz
Ara ara gelen kasık ağrısı dışında iyiyimKizlar bugun nasilsiniz
Ben sayıyorum canım doktorum say dediValla bende kaşık ağrım var ama eskisi gibi değil bu arada kızlar bişry söyleyeceğim 14.günü hesaplarken iğne gününü sayıyor musunuz ?
Kızlar ıyı akşamlar benım bugün 6. Gün. Sadece iğne etkisini , koyulaşmasın artma yada azalmasını izlemek için bugün itibariyle kaset teste başladım. Ama çok silik 6. Günde iğne etkisi geçermi? Eki Görüntüle 3187138
Benimde böyleydi canım bugün 8.günüm hiç yuok gibiKızlar ıyı akşamlar benım bugün 6. Gün. Sadece iğne etkisini , koyulaşmasın artma yada azalmasını izlemek için bugün itibariyle kaset teste başladım. Ama çok silik 6. Günde iğne etkisi geçermi? Eki Görüntüle 3187138
Ay inanma be canımKızlar internette gebelik hesaplama siteleri varya oraya iğne tarihini girdiğimde 2 - 3 haftalık hamilelik çıkıyor.
Eğer hamileysek (inşallah) nasıl 2 haftalık oluyor anlamadım
Son adet tarihine före hesaplıyor ya ondan galibaKızlar internette gebelik hesaplama siteleri varya oraya iğne tarihini girdiğimde 2 - 3 haftalık hamilelik çıkıyor.
Eğer hamileysek (inşallah) nasıl 2 haftalık oluyor anlamadım
Evet o yüzden olabilirSon adet tarihine före hesaplıyor ya ondan galiba
Aynen canımEvet o yüzden olabilir
Aman yeterki olsun da kaç haftalık çıkarsa çıksınAynen canım
Ayy evet yaAman yeterki olsun da kaç haftalık çıkarsa çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?