- Konu Sahibi mavissevdam
Hayırlı haberler alalım kuzum hamile oluyumda 9 ay olsun bacak agrım razıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberler alalım kuzum hamile oluyumda 9 ay olsun bacak agrım razıyım
7 sene oldu canımSen ne zmndir evlisin kuzum inşallah rabbim bizimde kucağımıza bı evlat verir
Ay canım ben bugün yine test yaptım baya baya silik çıktı. Bugünde böyle göbek deligimden rahmime agrı vuruyor anlamadım sen nasılsınKizlar bugun nasilsiniz
Ara ara gelen kasık ağrısı dışında iyiyim sen nasılsınKizlar bugun nasilsiniz
Ben sayıyorum canım doktorum say dediValla bende kaşık ağrım var ama eskisi gibi değil bu arada kızlar bişry söyleyeceğim 14.günü hesaplarken iğne gününü sayıyor musunuz ?
Kızlar ıyı akşamlar benım bugün 6. Gün. Sadece iğne etkisini , koyulaşmasın artma yada azalmasını izlemek için bugün itibariyle kaset teste başladım. Ama çok silik 6. Günde iğne etkisi geçermi? Eki Görüntüle 3187138
Benimde böyleydi canım bugün 8.günüm hiç yuok gibiKızlar ıyı akşamlar benım bugün 6. Gün. Sadece iğne etkisini , koyulaşmasın artma yada azalmasını izlemek için bugün itibariyle kaset teste başladım. Ama çok silik 6. Günde iğne etkisi geçermi? Eki Görüntüle 3187138
Ay inanma be canım sonuçta ilişki tarhi belli olsa bile 10 günlük falan oluyor yaKızlar internette gebelik hesaplama siteleri varya oraya iğne tarihini girdiğimde 2 - 3 haftalık hamilelik çıkıyor.
Eğer hamileysek (inşallah) nasıl 2 haftalık oluyor anlamadım
Son adet tarihine före hesaplıyor ya ondan galibaKızlar internette gebelik hesaplama siteleri varya oraya iğne tarihini girdiğimde 2 - 3 haftalık hamilelik çıkıyor.
Eğer hamileysek (inşallah) nasıl 2 haftalık oluyor anlamadım
Evet o yüzden olabilirSon adet tarihine före hesaplıyor ya ondan galiba
Aynen canımEvet o yüzden olabilir
Aman yeterki olsun da kaç haftalık çıkarsa çıksınAynen canım
Ayy evet yaAman yeterki olsun da kaç haftalık çıkarsa çıksın