Kuzum merhaba aslında senin değerlerin çok güzel lhın yüksek değil. Fsh birazcık yüksek geldi bana ama onun da doğal yollardan kürleri var İbrahim saraçoğlunun onlara bakabilirsin. Benim tam tersi lh yüksek fsh dan. Lh zaten yumurtlamayı gösteren hormon. Normalde fsh ve lh ın aynı seviyelerde olması gerekiyor. Sen de fsh ını lh seviyelerine düşürebilirsen hiçbir sıkıntı kalmaz. Diğerleri gayet iyi prolaktin esrradiol iyi. Tsh da iyi guatrın yok, o da engel oluyor gebeliğe çünkü. Doktorun nasıl polikistik dedi acaba? Adet düzensizliğin kilon veya tüylenmen var mı?Canım merhaba bunlar benim üç ay önceki testlerim benimde lh daha yüksek, bana alttan muayene de polikistik var demişti dr. Sonra doktoru sevmedim doğal yollardan deneyelim dedim. Şimdi kendimiz deniyoruz. Test sonuclarını bile yorumlatamadım. Yardımcı olabilir misin?
Evet. Testde yaparken ikinci cizgiyi goruyo henim gozlerimBeklemek o kadar zor kisöylemesi kolay
Canımm cok ama cok teşekkür ederim içimi nasıl Rahatlattın senKuzum merhaba aslında senin değerlerin çok güzel lhın yüksek değil. Fsh birazcık yüksek geldi bana ama onun da doğal yollardan kürleri var İbrahim saraçoğlunun onlara bakabilirsin. Benim tam tersi lh yüksek fsh dan. Lh zaten yumurtlamayı gösteren hormon. Normalde fsh ve lh ın aynı seviyelerde olması gerekiyor. Sen de fsh ını lh seviyelerine düşürebilirsen hiçbir sıkıntı kalmaz. Diğerleri gayet iyi prolaktin esrradiol iyi. Tsh da iyi guatrın yok, o da engel oluyor gebeliğe çünkü. Doktorun nasıl polikistik dedi acaba? Adet düzensizliğin kilon veya tüylenmen var mı?
Rica ederim canımCanımm cok ama cok teşekkür ederim içimi nasıl Rahatlattın sen ❤Adet düzensizliğim ve tüylenmem hiç yok, boyum 1.69-170 civarı kilom 62 civarı. o da cok yoğun tempolu bir işten cıktım bir kaç ay kendimi şımartıp 3-4 kilo aldım alttan muayene etti polikistik var, testlerin cıksın bakarız dedi, sonra gitmedim ben de bir daha. Kendim deneyeyim dedim
Rica ederim canım ❤ Polikistik bazen hiçbir belirtisi olmasa da ergenlikten beri varolan bir sendrom gibi. Mesela benim de 1.65 boyum 55 kiloyum adetlerim de 32 günde filan olurum ama başlangıç teşhisi konulduSana önerim ovulasyon testleriyle yumurtlamanı takip 2-3 ay hani olmazsa çaresine bakarsın. Benim 7 aydır olmadı geçen ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama tutmadı. Bu ay dinleniyoruz ben de ovulasyon testleriyle takip ediyorum
Rica ederim canım ❤ Polikistik bazen hiçbir belirtisi olmasa da ergenlikten beri varolan bir sendrom gibi. Mesela benim de 1.65 boyum 55 kiloyum adetlerim de 32 günde filan olurum ama başlangıç teşhisi konulduSana önerim ovulasyon testleriyle yumurtlamanı takip 2-3 ay hani olmazsa çaresine bakarsın. Benim 7 aydır olmadı geçen ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama tutmadı. Bu ay dinleniyoruz ben de ovulasyon testleriyle takip ediyorum
Ben de bugün bismillah deyip başladım inşallah şifamıza vesile olurBu ayda olmadıc life macun sipariş verdim çok olumlu yorumlar var inşallah faydası olur vesile olur Allah hepimize sağlıkla nasip etsin
Ben de bugün bismillah deyip başladım inşallah şifamıza vesile olur
Nedir durum?Merhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğizBat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm
Atsana bi yaptığın testiöğlen test yaptım bekle ki çizgi çıksın bekleyince çıkıyor adette olmadım.ben 14 ündeki ilşikimden olduğunu düşünüyorum şayet varda bugün dokuz gün oluyor bilemiyorum.daha çok test yaparım olmadıkça.kanda baktırmadan emin olmak istiyorum
Benimde bat bugundu fakat hala gelmedi agri sizi adet belirtiside yok ama.test yapmadim yapasimda gelmiyor korkuyorum.negatif olacak diyeugün benim bat günüm ne gelen var ne giden sadece aşağıya bir ağrı girip çıkıyor.dünkü test bir saat sonra sılik pozitif olmuştu.öğlen iki test daha alıcam.birini hemen birini sabah yapıcam onlarda pozitif çıkarsa yarın kanda baktırırım.çok strese girdim varsada yoksada stresliyim.hayırlısı dedim hep ama normalde sigara kullanıyorum.varsa hemen kesmek zorunda kalıcam şimdide onun stresine girdim.birde biz korunmadıgımızda kendimizce yumurtlama günlerim geçmişti.ama düne kadar testler hep negatifti erken gebelik testleri bile dün çıkan silik pozitif kafa karıştırdı
Sen ne durumdasin.canim.Merhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğizBat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?