Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum merhaba aslında senin değerlerin çok güzel lhın yüksek değil. Fsh birazcık yüksek geldi bana ama onun da doğal yollardan kürleri var İbrahim saraçoğlunun onlara bakabilirsin. Benim tam tersi lh yüksek fsh dan. Lh zaten yumurtlamayı gösteren hormon. Normalde fsh ve lh ın aynı seviyelerde olması gerekiyor. Sen de fsh ını lh seviyelerine düşürebilirsen hiçbir sıkıntı kalmaz. Diğerleri gayet iyi prolaktin esrradiol iyi. Tsh da iyi guatrın yok, o da engel oluyor gebeliğe çünkü. Doktorun nasıl polikistik dedi acaba? Adet düzensizliğin kilon veya tüylenmen var mı?

Canımm cok ama cok teşekkür ederim içimi nasıl Rahatlattın sen Adet düzensizliğim ve tüylenmem hiç yok, boyum 1.69-170 civarı kilom 62 civarı. o da cok yoğun tempolu bir işten cıktım bir kaç ay kendimi şımartıp 3-4 kilo aldım alttan muayene etti polikistik var, testlerin cıksın bakarız dedi, sonra gitmedim ben de bir daha. Kendim deneyeyim dedim

Rica ederim canım Polikistik bazen hiçbir belirtisi olmasa da ergenlikten beri varolan bir sendrom gibi. Mesela benim de 1.65 boyum 55 kiloyum adetlerim de 32 günde filan olurum ama başlangıç teşhisi konuldu Sana önerim ovulasyon testleriyle yumurtlamanı takip 2-3 ay hani olmazsa çaresine bakarsın. Benim 7 aydır olmadı geçen ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama tutmadı. Bu ay dinleniyoruz ben de ovulasyon testleriyle takip ediyorum

Benim de 17 aralık ovülasyonun pik günüydü test ile belirledim. 10-13-15-17 aralık günlerini değerlendirdim. Adetime bugünü saymazsak 8 gün kaldı, hayırlısı bekliyorum pekte umutlanmadan İnşallah seninde bu ayki dinlenmenin ardından Ocak ayında cok güzel haberlerini alacağız, gerçekten hepimiz için canı gönülden dua ediyorum

Benim de 17 aralık ovülasyonun pik günüydü test ile belirledim. 10-13-15-17 aralık günlerini değerlendirdim. Adetime bugünü saymazsak 8 gün kaldı, hayırlısı bekliyorum pekte umutlanmadan İnşallah seninde bu ayki dinlenmenin ardından Ocak ayında cok güzel haberlerini alacağız, gerçekten hepimiz için canı gönülden dua ediyorum

ugün benim bat günüm ne gelen var ne giden sadece aşağıya bir ağrı girip çıkıyor.dünkü test bir saat sonra sılik pozitif olmuştu.öğlen iki test daha alıcam.birini hemen birini sabah yapıcam onlarda pozitif çıkarsa yarın kanda baktırırım.çok strese girdim varsada yoksada stresliyim.hayırlısı dedim hep ama normalde sigara kullanıyorum.varsa hemen kesmek zorunda kalıcam şimdide onun stresine girdim.birde biz korunmadıgımızda kendimizce yumurtlama günlerim geçmişti.ama düne kadar testler hep negatifti erken gebelik testleri bile dün çıkan silik pozitif kafa karıştırdı

öğlen test yaptım bekle ki çizgi çıksın bekleyince çıkıyor adette olmadım.ben 14 ündeki ilşikimden olduğunu düşünüyorum şayet varda bugün dokuz gün oluyor bilemiyorum.daha çok test yaparım olmadıkça.kanda baktırmadan emin olmak istiyorum

Atsana bi yaptığın testi

Malesef telefonum resim cekmiyor kimseyede rica edemem.simdi utaniyorum.olmazsa diye

Benimde bat bugundu fakat hala gelmedi agri sizi adet belirtiside yok ama.test yapmadim yapasimda gelmiyor korkuyorum.negatif olacak diye

Merhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğiz Bat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm
Sen ne durumdasin.canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…