Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm garanti kantesti gerisi hikaye

Merhaba. Bir sorum olacaktı. Benim bat a 10 gün kala civarı göğüslerimde ağrı başladı. Bayağı. Kasıklarımada ara ara ağrı giriyordu taaa ki bat a 3 gün kalaya kadar. 3 gün var şuan benim gögüs ağrılarım çok çok azaldı kasık ağrım da hiç yok. Normalde 3 gün kalası ağrılarım başlardı. Hamile olabilir miyim? Soracak kimse yok etrafımda

Benim yarin bat gunum bu gune kadar bir cok idrar testi yaptim hep negatif eskiden arada yalanci pozitif cikardi.bu ay o bile yok.yok yok diye bagiriyor bunyem ama inanmak istmiyorsan hala adeti bekliyorsun

Gebe kalanların yazdıklarından anladığım kadariyla asıl belirtiler regle birkaç gün kala başlıyormuş.. en önemli belirti de sürekli akıntı gelmesi galiba.. kasık ağrıları oluyor ve regl başlayacak gibi beyaz akıntı geliyor.. tabi belirtiler herkeste değişiyor.. genelleme yapmak doğru olmaz..

Benim yarin bat gunum bu gune kadar bir cok idrar testi yaptim hep negatif eskiden arada yalanci pozitif cikardi.bu ay o bile yok.yok yok diye bagiriyor bunyem ama inanmak istmiyorsan hala adeti bekliyorsun
O yüzden adetten önce test yapmak you çünkü dahada stresse giriyoruz yani test yapmadan belki biraz olumlu düşünüyoruz ama negatif test sonra üzülüyorz sonra yeni belki test yanlış deyi yada geç döllenme falan umutlanıyoruz sonra adet oluyoruz yeni üzülüyoruz yani ne kadar vücudumuza zara veriyoruz bu şekilde .. Hayal kırıklığı yaşıyacagız en azından bu dönemde kendimizi fazla yormayiz

Adetime 1 kala bugun ogleden sonra yaptigim test silik bir pozitife dondu.ama aradan zaman gecmisti o yuzden guvenilir gelmedi.daha oncede saatler sonra yalanci pozitif gormustum.bir iki gun daha gecerse ve koyulasirsa o zaman tmm derim yarin bat. gunum.simdilik agrim yok iki gundur vardi aslida bugun agrim kesildi.iki gun once agriyla uyudum erken adet oluyorum sandim.olmadim.bugune kadar cok sayida test yaptim.bakalim yarin olucakmiyim

Tam olarak ne zaman pozitife döndü canım biliyor musun? Çok çok sonraysa pozitifin anlamı yok ama yarım saat 1 saat içinde falansa belki olabilir

İnsallah hamileymişsendir canım .. Ben 7 aydır tedavi görüyorum iki kere test yaptım sadece oda çatlama iğnesi vurulduğum ay... adetim düzenliydi bekliyordum günümü

Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi birde arada batma oluyo kasıklarıma erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen

Gebelik.testleri.battan.once pek.guvenilir gelmiyor.bana.ilk.hamileligimde.idrar testi yaptigimda.negatif cikmisti hemde.adetim gecikmis olmasina.ragmen.daha sonra kanda cikti.o yuzden.negatif olmayabilir.belirtilerin.hamilelik.var gibi

Gebelik.testleri.battan.once pek.guvenilir gelmiyor.bana.ilk.hamileligimde.idrar testi yaptigimda.negatif cikmisti hemde.adetim gecikmis olmasina.ragmen.daha sonra kanda cikti.o yuzden.negatif olmayabilir.belirtilerin.hamilelik.var gibi
İnşallah adetime işte 3 gün kaldı sabırla bekkiyorum

Canım merhaba bunlar benim üç ay önceki testlerim benimde lh daha yüksek, bana alttan muayene de polikistik var demişti dr. Sonra doktoru sevmedim doğal yollardan deneyelim dedim. Şimdi kendimiz deniyoruz. Test sonuclarını bile yorumlatamadım. Yardımcı olabilir misin?

Eklentiler

• 68EE6C7E-E43D-47B5-9643-D4D75DBE0E96.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…