Cnm garanti kantesti gerisi hikayeKızlar merhaba yumurtlama dönemim 19 unda bitti üç gündür fena şişkinlik var karnımın içi ve alt bölgesi sert , dün bir kaç defa kasık ağrıısı çektim canım yandı , bugünde çok gazım var , ümitlenmek istemiyorum ama bunlar da bir belirtiymiş sizce bu süre içinde belirtiler olabilir mi internetten bakıyorum olabiliyor yazıyor ama yine de ümitlenmek istemiyorum batım 1 Ocakta başlıyor
Kan testini hemen yapmak istemiyorum , bugün göğüslerimin renginde koyulaşma olmuş ve balon gibiler şuan , göğüs halkam büyümüş ve küçük küçük kabarcıklar olmuş halka boyunca İnş hamileliktirCnm garanti kantesti gerisi hikaye
Gebe kalanların yazdıklarından anladığım kadariyla asıl belirtiler regle birkaç gün kala başlıyormuş.. en önemli belirti de sürekli akıntı gelmesi galiba.. kasık ağrıları oluyor ve regl başlayacak gibi beyaz akıntı geliyor.. tabi belirtiler herkeste değişiyor.. genelleme yapmak doğru olmaz..Merhaba. Bir sorum olacaktı. Benim bat a 10 gün kala civarı göğüslerimde ağrı başladı. Bayağı. Kasıklarımada ara ara ağrı giriyordu taaa ki bat a 3 gün kalaya kadar. 3 gün var şuan benim gögüs ağrılarım çok çok azaldı kasık ağrım da hiç yok. Normalde 3 gün kalası ağrılarım başlardı. Hamile olabilir miyim? Soracak kimse yok etrafımda
O yüzden adetten önce test yapmak you çünkü dahada stresse giriyoruz yani test yapmadan belki biraz olumlu düşünüyoruz ama negatif test sonra üzülüyorz sonra yeni belki test yanlış deyi yada geç döllenme falan umutlanıyoruz sonra adet oluyoruz yeni üzülüyoruz yani ne kadar vücudumuza zara veriyoruz bu şekilde .. Hayal kırıklığı yaşıyacagız en azından bu dönemde kendimizi fazla yormayizBenim yarin bat gunum bu gune kadar bir cok idrar testi yaptim hep negatif eskiden arada yalanci pozitif cikardi.bu ay o bile yok.yok yok diye bagiriyor bunyem ama inanmak istmiyorsan hala adeti bekliyorsun
Evet ama hangisi bilemiyorum doktoruma soyluyorum beklememi soyluyo simdilikİki ihtimal var ya geç döllenme olduğundan kan testinde çıkmıyor ya da belirtiler psikolojik
Adetime 1 kala bugun ogleden sonra yaptigim test silik bir pozitife dondu.ama aradan zaman gecmisti o yuzden guvenilir gelmedi.daha oncede saatler sonra yalanci pozitif gormustum.bir iki gun daha gecerse ve koyulasirsa o zaman tmm derim yarin bat. gunum.simdilik agrim yok iki gundur vardi aslida bugun agrim kesildi.iki gun once agriyla uyudum erken adet oluyorum sandim.olmadim.bugune kadar cok sayida test yaptim.bakalim yarin olucakmiyimO yüzden adetten önce test yapmak you çünkü dahada stresse giriyoruz yani test yapmadan belki biraz olumlu düşünüyoruz ama negatif test sonra üzülüyorz sonra yeni belki test yanlış deyi yada geç döllenme falan umutlanıyoruz sonra adet oluyoruz yeni üzülüyoruz yani ne kadar vücudumuza zara veriyoruz bu şekilde .. Hayal kırıklığı yaşıyacagız en azından bu dönemde kendimizi fazla yormayiz
Tam olarak ne zaman pozitife döndü canım biliyor musun? Çok çok sonraysa pozitifin anlamı yok ama yarım saat 1 saat içinde falansa belki olabilirAdetime 1 kala bugun ogleden sonra yaptigim test silik bir pozitife dondu.ama aradan zaman gecmisti o yuzden guvenilir gelmedi.daha oncede saatler sonra yalanci pozitif gormustum.bir iki gun daha gecerse ve koyulasirsa o zaman tmm derim yarin bat. gunum.simdilik agrim yok iki gundur vardi aslida bugun agrim kesildi.iki gun once agriyla uyudum erken adet oluyorum sandim.olmadim.bugune kadar cok sayida test yaptim.bakalim yarin olucakmiyim
Hayırlısı olsun kuzum 3 gün önce sabah test yaptım benim de yoktu berrak bir kırmızı çizgiydi:) bu ay da beni geçiniz plssBneim buayda yok gebelik
sorma aynen aylaraylari kovalıyorHayırlısı olsun kuzum 3 gün önce sabah test yaptım benim de yoktu berrak bir kırmızı çizgiydi:) bu ay da beni geçiniz plssbiz senle grup kuralım bir dahaki ay için
İnsallah hamileymişsendir canımAdetime 1 kala bugun ogleden sonra yaptigim test silik bir pozitife dondu.ama aradan zaman gecmisti o yuzden guvenilir gelmedi.daha oncede saatler sonra yalanci pozitif gormustum.bir iki gun daha gecerse ve koyulasirsa o zaman tmm derim yarin bat. gunum.simdilik agrim yok iki gundur vardi aslida bugun agrim kesildi.iki gun once agriyla uyudum erken adet oluyorum sandim.olmadim.bugune kadar cok sayida test yaptim.bakalim yarin olucakmiyim
Beklemek o kadar zor kiEvet ama hangisi bilemiyorum doktoruma soyluyorum beklememi soyluyo simdilik
Gebelik.testleri.battan.once pek.guvenilir gelmiyor.bana.ilk.hamileligimde.idrar testi yaptigimda.negatif cikmisti hemde.adetim gecikmis olmasina.ragmen.daha sonra kanda cikti.o yuzden.negatif olmayabilir.belirtilerin.hamilelik.var gibiKızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi birde arada batma oluyo kasıklarıma erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
İnşallah adetime işte 3 gün kaldı sabırla bekkiyorumGebelik.testleri.battan.once pek.guvenilir gelmiyor.bana.ilk.hamileligimde.idrar testi yaptigimda.negatif cikmisti hemde.adetim gecikmis olmasina.ragmen.daha sonra kanda cikti.o yuzden.negatif olmayabilir.belirtilerin.hamilelik.var gibi
Canım aslında lh fsh üç katıysa pko diyorlar. Benim iki katı olduğu için hafif seviyede dedi. Senin tam pko olmayabilir fsh biraz yüksek geldi bana onu düşürmek için de İbrahim saraçoğlunun kürlerine bak derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?