• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana yardım edinnn🤦🏻‍♀️ beklenen adetim 31 aralık ancak benim normalde 4-5 gün önce hafif damlalar şeklinde lekelenmem başlar.
Ovülasyon testi ile 17 aralık pik gündü. 10-13-15-17 tarihlerini değerlendirdik.
Ancak ayın 19 undan bugüne kdr cok acık kahverengi lekelenmem vardı akıntı ile leke arası, bugünse daha net pembe lekelenme oldu. Adet öncesi lekelenmeme bile daha varken çok erken oldu. Panikledim sizce neden olabilir. Bu arada ovülasyon haftasının başından beri göğüs hassasiyetim ve zaman zaman gelen kasık batması var her iki kasıktada, sizce 7 gün erken regl mi görüyorum, bir de adet düzensizliğim yok, her ay günü gününe 🤷🏻‍♀️ Yerleşme kanaması olsa öncesinden lekelenme olur muydu adetimdeki gibi?

Kızlar bana yardım edinnn🤦🏻‍♀️ beklenen adetim 31 aralık ancak benim normalde 4-5 gün önce hafif damlalar şeklinde lekelenmem başlar.
Ovülasyon testi ile 17 aralık pik gündü. 10-13-15-17 tarihlerini değerlendirdik.
Ancak ayın 19 undan bugüne kdr cok acık kahverengi lekelenmem vardı akıntı ile leke arası, bugünse daha net pembe lekelenme oldu. Adet öncesi lekelenmeme bile daha varken çok erken oldu. Panikledim sizce neden olabilir. Bu arada ovülasyon haftasının başından beri göğüs hassasiyetim ve zaman zaman gelen kasık batması var her iki kasıktada, sizce 7 gün erken regl mi görüyorum, bir de adet düzensizliğim yok, her ay günü gününe 🤷🏻‍♀️ Yerleşme kanaması olsa öncesinden lekelenme olur muydu adetimdeki gibi?
Ayin 17 si yumurtlama 19 nda lekelenme.baslamis yerlesme.kanamasi.olmadigi kesin.ama.sonrasinda gelen pembe lekelenme yaklasik.bir hafta sonra olmus.yerlesme.olabilir belki umarim.en kisa surede hamile.kalirsin.

Kizlar aksam eve gelip fortuna marka test aldim 5 tlye negatifti o aksam saat 5 te yaptim.digerleri pozitif.ama fortuna negatif.yarin sabah yapicam🙄 tekrar koyulasmadan kanda baktirmam henuz adet olmadim.hic anlamadim ya 🤔

Ayin 17 si yumurtlama 19 nda lekelenme.baslamis yerlesme.kanamasi.olmadigi kesin.ama.sonrasinda gelen pembe lekelenme yaklasik.bir hafta sonra olmus.yerlesme.olabilir belki umarim.en kisa surede hamile.kalirsin.
Teşekkürler canım cevap için, önceki lekelenme olmasa bugün gelenin yerleşme olduğunu düşünücektim ama o lekeler neyin nesi çözemedim🙈 eğer 7-8 gün erken regl oluyorsam da bir ilk olacak sanırım. Aynı ay içinde hem 5 inde hem 23 ünde regl olmak🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ İnşallah canım hepimiz biran önce kavuşalım bebişlere ❤️

Kizlar aksam eve gelip fortuna marka test aldim 5 tlye negatifti o aksam saat 5 te yaptim.digerleri pozitif.ama fortuna negatif.yarin sabah yapicam🙄 tekrar koyulasmadan kanda baktirmam henuz adet olmadim.hic anlamadim ya 🤔
Diğer testler pozitifse ben hamile olabileceğinizi düşünüyorum. Çünkü testler genelde pozitifi negatif çıkarabiliyor, ama negatifi pozitif çıkarması biraz zor 🙏 sabah güzel haberler alalım sizden inşallah

Diğer testler pozitifse ben hamile olabileceğinizi düşünüyorum. Çünkü testler genelde pozitifi negatif çıkarabiliyor, ama negatifi pozitif çıkarması biraz zor 🙏 sabah güzel haberler alalım sizden inşallah
Insallah canim tesekkur ederim son yaptigim farkli bir markaydi.duyarliligimi az otekilermi yanlis hic bilemedim.adet olmazsam devam edicem sanirim testlere ☺

ben bu sabah dün akşamki testin aynısından yaptım gece 2 de kalkıp çok çok silik bir pozitif verdi halen adette olmadım ağrım yok ama akıntım var .bu gün şüphelendiğim ilişki üzerinden 10 gün geçti.sanırım var demeye başladım.ama yiede net çıkmadığı için emin olamıyorum belki bugün adet olurum bilemiyorum

ben bu sabah dün akşamki testin aynısından yaptım gece 2 de kalkıp çok çok silik bir pozitif verdi halen adette olmadım ağrım yok ama akıntım var .bu gün şüphelendiğim ilişki üzerinden 10 gün geçti.sanırım var demeye başladım.ama yiede net çıkmadığı için emin olamıyorum belki bugün adet olurum bilemiyorum
Silikte cizgi varsa hamile.olabilirsin. umarim hamilesindir.guzel.haberlerinj.bekliyoruz

Merhaba benim de 31 aralık. Beklemek çok zor. Belirtiniz var mı? Ben de hic bir belirti yok.

Merhaba aynı günü bekliyoruz ne güzel. Benim yumurtlama haftası boyunca süren göğüs hassasiyetim ve zaman zaman olan kasık batmalarım 17 aralıktaki ovülasyon günümden sonra da devam ediyor, 19 aralıktan itibarende cok açık kahverengi kıvamında akıntım vardı dün yani ilişkiden sonraki 6.gün pembe bi lekelenmem oldu. Ayrıca zaman zaman bacaklarımda çekilme oluyor, göğüs ucumdaki damarlarda yeşil yeşil.lekelenme haricindeki bu tarz belirtileri 3-4 ay öncede yaşadım psikolojik olabilceğini düşünüyorum, umutlanmak istemiyorum🤷🏻‍♀️ Beklemek gerçekten çok zor

Bat 27 Aralık, bugün hafif beyaz akıntı başladı, göğüslerim şiş, hafif kasık ağrım var, tipik regl öncesi belirtileri.. sanırım bu ay da yok..

Bence kan testi zamanı geldi ☺️ Bütün testler silik ikinci çizgiyi gösterdiğine göre sevinebiliriz diyorum :)

Benim de adetime 4 gün kala dayanamadım Dün test yaptım silik çizgi çıkınca kan verdim ve ıkı haftalık hamileyim değerin yukselmese ikinci çizgiyi hiç göremezsin kan testi ver Ins Hayırlı sonuç alırsın :)

Canım adet kaç gün geçikti yani... İnsallah 🙏🙏🙏güzel haberleri verirsin bize inşallah hamilesin 🙏🙏🙏🙏

Back