Canım bu gönderdiğin test bariz pozitif, eğer bu sonuç hemen çıktıysa mutlaka kanda baktır. Çünkü testte gebelik varMalesef telefonum resim cekmiyor kimseyede rica edemem.simdi utaniyorum.olmazsa diye
Ben onla öğrendim yapabilirsin güvenilirben de test aldım. bat 23 Aralık. Yapsam mı yapmasam mı. Predictor early aldım.
İkinci çizgi çok silik de olsa hamilesin demek benim hayalet gibiydi ve hamile ciktimBoyle gibi testim.bu degil ama boyle benimkide
Ayin 17 si yumurtlama 19 nda lekelenme.baslamis yerlesme.kanamasi.olmadigi kesin.ama.sonrasinda gelen pembe lekelenme yaklasik.bir hafta sonra olmus.yerlesme.olabilir belki umarim.en kisa surede hamile.kalirsin.Kızlar bana yardım edinnnbeklenen adetim 31 aralık ancak benim normalde 4-5 gün önce hafif damlalar şeklinde lekelenmem başlar.
Ovülasyon testi ile 17 aralık pik gündü. 10-13-15-17 tarihlerini değerlendirdik.
Ancak ayın 19 undan bugüne kdr cok acık kahverengi lekelenmem vardı akıntı ile leke arası, bugünse daha net pembe lekelenme oldu. Adet öncesi lekelenmeme bile daha varken çok erken oldu. Panikledim sizce neden olabilir. Bu arada ovülasyon haftasının başından beri göğüs hassasiyetim ve zaman zaman gelen kasık batması var her iki kasıktada, sizce 7 gün erken regl mi görüyorum, bir de adet düzensizliğim yok, her ay günü gününeYerleşme kanaması olsa öncesinden lekelenme olur muydu adetimdeki gibi?
Teşekkürler canım cevap için, önceki lekelenme olmasa bugün gelenin yerleşme olduğunu düşünücektim ama o lekeler neyin nesi çözemedimAyin 17 si yumurtlama 19 nda lekelenme.baslamis yerlesme.kanamasi.olmadigi kesin.ama.sonrasinda gelen pembe lekelenme yaklasik.bir hafta sonra olmus.yerlesme.olabilir belki umarim.en kisa surede hamile.kalirsin.
Diğer testler pozitifse ben hamile olabileceğinizi düşünüyorum. Çünkü testler genelde pozitifi negatif çıkarabiliyor, ama negatifi pozitif çıkarması biraz zorKizlar aksam eve gelip fortuna marka test aldim 5 tlye negatifti o aksam saat 5 te yaptim.digerleri pozitif.ama fortuna negatif.yarin sabah yapicamtekrar koyulasmadan kanda baktirmam henuz adet olmadim.hic anlamadim ya
Insallah canim tesekkur ederim son yaptigim farkli bir markaydi.duyarliligimi az otekilermi yanlis hic bilemedim.adet olmazsam devam edicem sanirim testlere ☺Diğer testler pozitifse ben hamile olabileceğinizi düşünüyorum. Çünkü testler genelde pozitifi negatif çıkarabiliyor, ama negatifi pozitif çıkarması biraz zorsabah güzel haberler alalım sizden inşallah
Silikte cizgi varsa hamile.olabilirsin. umarim hamilesindir.guzel.haberlerinj.bekliyoruzben bu sabah dün akşamki testin aynısından yaptım gece 2 de kalkıp çok çok silik bir pozitif verdi halen adette olmadım ağrım yok ama akıntım var .bu gün şüphelendiğim ilişki üzerinden 10 gün geçti.sanırım var demeye başladım.ama yiede net çıkmadığı için emin olamıyorum belki bugün adet olurum bilemiyorum
Merhaba benim de 31 aralık. Beklemek çok zor. Belirtiniz var mı? Ben de hic bir belirti yok.Merhaba kızlar, bat 31 aralık bekleyen var mı? ❤
Merhaba benim de 31 aralık. Beklemek çok zor. Belirtiniz var mı? Ben de hic bir belirti yok.
ben bu sabah dün akşamki testin aynısından yaptım gece 2 de kalkıp çok çok silik bir pozitif verdi halen adette olmadım ağrım yok ama akıntım var .bu gün şüphelendiğim ilişki üzerinden 10 gün geçti.sanırım var demeye başladım.ama yiede net çıkmadığı için emin olamıyorum belki bugün adet olurum bilemiyorum
Bende artik.test yapmicam.reglim.dundu hala.gelmedi.ama.10 gun gecmeden yapmayi.dusunmuyorumArtık erken gebelik testlerine para yetiştiremiyorum, o yüzden bat günümü bekleyeceğim..
Benim de adetime 4 gün kala dayanamadım Dün test yaptım silik çizgi çıkınca kan verdim ve ıkı haftalık hamileyim değerin yukselmese ikinci çizgiyi hiç göremezsin kan testi ver Ins Hayırlı sonuç alırsın :)ben bu sabah dün akşamki testin aynısından yaptım gece 2 de kalkıp çok çok silik bir pozitif verdi halen adette olmadım ağrım yok ama akıntım var .bu gün şüphelendiğim ilişki üzerinden 10 gün geçti.sanırım var demeye başladım.ama yiede net çıkmadığı için emin olamıyorum belki bugün adet olurum bilemiyorum
Canım adet kaç gün geçikti yani... İnsallahben bu sabah dün akşamki testin aynısından yaptım gece 2 de kalkıp çok çok silik bir pozitif verdi halen adette olmadım ağrım yok ama akıntım var .bu gün şüphelendiğim ilişki üzerinden 10 gün geçti.sanırım var demeye başladım.ama yiede net çıkmadığı için emin olamıyorum belki bugün adet olurum bilemiyorum
Bende artik.test yapmicam.reglim.dundu hala.gelmedi.ama.10 gun gecmeden yapmayi.dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?