- 16 Aralık 2019
- 31
- 36
- 3
- 30
İnsallah hepimiz aşılamaya ihtiyacımız kalmadan bizede sürprize olsun.. Ben galiba ara vereceğim bekleyeceğim Bi sure öyle deneyim nasipse olur İnşallah.. Buradaki muhabbet iyi geliyor kendimiz yalnız hissetmiyoruz anlıyoruz birbirimize aynı durumdayız yani Allahm bu mübarek cuma günü hepimizin sağlıklı hayırlı evlat Nasip etsinBend bu aydan sonraki ay gidicem canım ne gerekiyorsa yapılsın aşılama çatlama vs. Gerçekten stres yoruyor. Onu bırak eşim bile artık stres oldu bana bırak artık şu hesapları hergün bu muhabbet diyorvalla beynimi yemeden ömce ne gerekiyorsa yapayım da gerisi taktiri ilahi
benimde.bat 28aralik sadece solkasik ağrısı varBu ay ovulasyon tarihimi tam olarak test ile belirlemiş, öncesi ve sonrasını değerlendirmiştim.. İlişkiden sonra 7 gün geçti, hiçbir belirti yok şu ana kadar.. Sadece akşamları azcık kasıklarda ağrı oluyor.. sürekli kendimde bir belirti arayıp duruyorum.. Bat 27 Aralık, beklemedeyim..
27 aralık cuma, Allahım umarım o gün ikimizede uğurlu gelir Tuanna :) bende o günü bekliyorum ama ben çatlatma iğnesi vuruldum
27 aralık cuma, Allahım umarım o gün ikimizede uğurlu gelir Tuanna :) bende o günü bekliyorum ama ben çatlatma iğnesi vuruldum
Hep birlikte gelecek hafta güzel haberleri alsak keşke :)benimde.bat 28aralik sadece solkasik ağrısı var
insallahHep birlikte gelecek hafta güzel haberleri alsak keşke :)
Ben ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonucu bekliyorum regl olursam rahim filmi çektirecem oda temiz çıkarsa eğer bir süre bende akışına bırakacam artık bir süreİnsallah hepimiz aşılamaya ihtiyacımız kalmadan bizede sürprize olsun.. Ben galiba ara vereceğim bekleyeceğim Bi sure öyle deneyim nasipse olur İnşallah.. Buradaki muhabbet iyi geliyor kendimiz yalnız hissetmiyoruz anlıyoruz birbirimize aynı durumdayız yani Allahm bu mübarek cuma günü hepimizin sağlıklı hayırlı evlat Nasip etsin
Ard ardayız hadi inşallah yeni yıl mutlu sonla biterbenimde.bat 28aralik sadece solkasik ağrısı var
Benim hiç ama hiç bir belirtim yok o yüzden umudum yok ama bir yandan da belirti adamak istemiyorum, çnkü çevremde kime sorsam regl gecikmesi dışında bir belirti yaşamamışlar, çatlatma iğnesini vurduğum ilk 3 gün kasık bel sırt ağrısı yaşadım, 3 gün sonra tüm ağrılar gitti, şuan sıradan günler yaşıyorumHadi inşallah
Hadi inşallah!Sizde bir belirti var mı? Sanırım regle birkaç gün kala belirtiler çıkıyormuş.. Yerleşme olduktan sonra.. Ben diğer aylar yumurtlama gününü tam tutturamamıştım, o yüzden bu aydan ümitliyim ama sanki içerde pek de bir hareket yok gibi.. kısmet artık..
tekk gerçek belirti reglin gecikmsi gerisi fos çoğu psikolojikBen ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonucu bekliyorum regl olursam rahim filmi çektirecem oda temiz çıkarsa eğer bir süre bende akışına bırakacam artık bir süre
Ard ardayız hadi inşallah yeni yıl mutlu sonla biter
Benim hiç ama hiç bir belirtim yok o yüzden umudum yok ama bir yandan da belirti adamak istemiyorum, çnkü çevremde kime sorsam regl gecikmesi dışında bir belirti yaşamamışlar, çatlatma iğnesini vurduğum ilk 3 gün kasık bel sırt ağrısı yaşadım, 3 gün sonra tüm ağrılar gitti, şuan sıradan günler yaşıyorum
Umudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyelim.. Bu şekilde beklemek çok heyecanlı.. Evet hiç belirti yaşamadığını söyleyen çok kişi var.. Benim geçen ay o kadar çok belirti vardı ki, ne anlatıldıysa yaşıyordum, dedim kesin oldu, ay sonu hüsran tabi.. kendi kendime diyorum bu ay da olmazsa kısmet böyleymiş.. ama bir yandan da umutluyumBen ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonucu bekliyorum regl olursam rahim filmi çektirecem oda temiz çıkarsa eğer bir süre bende akışına bırakacam artık bir süre
Benim hiç ama hiç bir belirtim yok o yüzden umudum yok ama bir yandan da belirti adamak istemiyorum, çnkü çevremde kime sorsam regl gecikmesi dışında bir belirti yaşamamışlar, çatlatma iğnesini vurduğum ilk 3 gün kasık bel sırt ağrısı yaşadım, 3 gün sonra tüm ağrılar gitti, şuan sıradan günler yaşıyorum
Geçen ay bende belirtim coktu sonu fostu artik takmıyorumUmudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyelim.. Bu şekilde beklemek çok heyecanlı.. Evet hiç belirti yaşamadığını söyleyen çok kişi var.. Benim geçen ay o kadar çok belirti vardı ki, ne anlatıldıysa yaşıyordum, dedim kesin oldu, ay sonu hüsran tabi.. kendi kendime diyorum bu ay da olmazsa kısmet böyleymiş.. ama bir yandan da umutluyum
Canim galiba gebelik belirtisiz oluyor yaBen ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonucu bekliyorum regl olursam rahim filmi çektirecem oda temiz çıkarsa eğer bir süre bende akışına bırakacam artık bir süre
Geçen ay bende belirtim coktu sonu fostu artik takmıyorum
Kızlar o yüzden artık belirti aramıyorum bekleyip görecemCanim galiba gebelik belirtisiz oluyor yaaylardır belirti var diye umutlanıyorum artık hiç bir belirti yoksa umutlanmam lazım artık
Merhaba. Testler yanlis oluyo ama benimde basima geldi. Bat 16 aralikdi ama hala adet olmadim testdede silik cizgi cikiyodu kan verdim cikmadi ama daha bekliyorum bakalim nolucak. Ama bende belirtiler var bulantim var bide bu sabah bas donmesi ve bayildim. Amaki hamileysemde cikardi diye dusunuyorumAynen çok net görünüyordu kısa süreliğine de olsa kendimi hamile gibi hissetmiştim
İki ihtimal var ya geç döllenme olduğundan kan testinde çıkmıyor ya da belirtiler psikolojikMerhaba. Testler yanlis oluyo ama benimde basima geldi. Bat 16 aralikdi ama hala adet olmadim testdede silik cizgi cikiyodu kan verdim cikmadi ama daha bekliyorum bakalim nolucak. Ama bende belirtiler var bulantim var bide bu sabah bas donmesi ve bayildim. Amaki hamileysemde cikardi diye dusunuyorum
Amin inşallah kuzum amin Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahİnsallah hepimiz aşılamaya ihtiyacımız kalmadan bizede sürprize olsun.. Ben galiba ara vereceğim bekleyeceğim Bi sure öyle deneyim nasipse olur İnşallah.. Buradaki muhabbet iyi geliyor kendimiz yalnız hissetmiyoruz anlıyoruz birbirimize aynı durumdayız yani Allahm bu mübarek cuma günü hepimizin sağlıklı hayırlı evlat Nasip etsin
Canim galiba gebelik belirtisiz oluyor yaaylardır belirti var diye umutlanıyorum artık hiç bir belirti yoksa umutlanmam lazım artık
Al benden de o kadar bu beden bizimşe oyun oynuyor resmen bar gibi hissediyorum ama yok hep aynı şey
Kız sen yine iyi ben pırt yapsam çocuk gaz yaptı diyorumAynen ya hele yumurtlama sonra rahimde bir batma olsun hemen umutlanıyorum bebiş yerleşiyor mu acaba çünkü ilk gebeliğimde öyleydi ama oda kesin bir belirti değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?