Benim de adetime 4 gün kala dayanamadım Dün test yaptım silik çizgi çıkınca kan verdim ve ıkı haftalık hamileyim değerin yukselmese ikinci çizgiyi hiç göremezsin kan testi ver Ins Hayırlı sonuç alırsın :)
bende değer kucuk geç dollenmedirBugun oglen elimde olan fortuna testi yaptim oda tek cikti.sabahki hafif vardi cizgi iki gunde 4-5 test yaptim fortuna negatif verdi sabah pozitif verdi oglen gene tek cizgi aksam ustu baska marka alip tekrar bakiyimmi niye boyle oldu anlamadim ilk defa basima geliyor.deger kucukte o yuzden mi bi var bi yok gibi cikiyor emin olsam kan testine gidicem dun vat gunumdu.halende emin degilim.geciktim ama
Cnm sendemi samsundansin bende yaza kadar olamzsa gidecemKızlar ben bugun adet oldum .
Bi sorun olmamasına rağmen 2 buçuk senedir her ay ayni sonu görmekten sıkıldım ve yarin Samsun’da bi profesöre gidicem tüp bebek yapılmasını isticem .
Ordudayım , tedavi icin Samsun’a git gel yapicam. Bende yazı bekliyim diyodum ama yok ya sabredemiyorum . Eşim bugun sperm testi verdi 32 milyon a yukselmis öncesi 27 idi. Bende klomenle 5 yumurta oluşuyor ama sonuç yine ayni . Valla sıkıldım ben artıkCnm sendemi samsundansin bende yaza kadar olamzsa gidecem
neden olmuyormus nediyor doktorlarOrdudayım , tedavi icin Samsun’a git gel yapicam. Bende yazı bekliyim diyodum ama yok ya sabredemiyorum . Eşim bugun sperm testi verdi 32 milyon a yukselmis öncesi 27 idi. Bende klomenle 5 yumurta oluşuyor ama sonuç yine ayni . Valla sıkıldım ben artık
Hiç bisey demiyolar olur diyolar . Amerikan hastanesine bile gittim adam güldü resmen niye bir buralara geldiniz dedi . Olur olur dedi gönderdi . Olur olur al nereye olur olmuyo iste sinirleniyorum yaneden olmuyormus nediyor doktorlar
sorma doktora kalsa hemen oluyorHiç bisey demiyolar olur diyolar . Amerikan hastanesine bile gittim adam güldü resmen niye bir buralara geldiniz dedi . Olur olur dedi gönderdi . Olur olur al nereye olur olmuyo iste sinirleniyorum ya
Bakalım bu doktor tüp yapicakmi oda belli değil yarin gidicemsorma doktora kalsa hemen oluyor
Kime karar verdin samsundaBakalım bu doktor tüp yapicakmi oda belli değil yarin gidicem
Ben. Ovulasyon takibi hic yapmadim.canim.Elimde.gebelil.testi var aslinda ama.artik yapmak.istemiyorum.negatif gormekten biktim.acikcasiEğer elinizde fazla ovulasyon testi varsa yapabilirsiniz. bat gününde yapılan ovülasyon testi eğer hamilelik varsa t çizgisi c çizgisinden çok daha koyu çıkıyormuş
Canım sen de mi açıklanamayan gruptasın? Bizim 1.5 yıl oldu ben de çok sıkıldım ama napalım kiBakalım bu doktor tüp yapicakmi oda belli değil yarin gidicem
Ben. Ovulasyon takibi hic yapmadim.canim.Elimde.gebelil.testi var aslinda ama.artik yapmak.istemiyorum.negatif gormekten biktim.acikcasi
aynen bende daraldımCanım sen de mi açıklanamayan gruptasın? Bizim 1.5 yıl oldu ben de çok sıkıldım ama napalım kiBen klomen falan hiçbir şey kullanmadım bu süreçte bu ay kullansam mı diye düşünmüştüm. Yaza kadar olmazsa ben de tüp düşünüyorum... Sabretmek her geçen gün zorlaşıyor gerçekten...
En sondakin de çok çok hafif görünüyor gibi ama bilemedim canım ya gününü bekle yada kan testi yaptırKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?