İnşallah yakında bizde seviniriz o zmana kadar takmamaya çalışcaz yapcak bişey yok hayırlı zamanda gelsin inşallahEVET canım hep inanarak söylüyorum hala olmadıysa demekki hayırlısı bu .. Haklısın tabi bende çok okudum duydum herkes unuttuğum ay kalmıştım diyor ama işte gel de unut doktora gidiyorum sabah akşam ilaç yumurta takibi.. Bu son ay doktora gideceğim galiba ara vermek istiyorum
Hoşbuldum canımAramıza hoşgeldin, canım ilaç kullanıyorsa mutlaka düzelecektir, keçiboynuzu takviyesi yapabilirsin sayı için
Bet üzüldüm arkadaşım, birdaha ki aya olur inşallah, rabbim vaktinde sağlıkla nasip etsin
Yaa üzülme inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız hepimiz
günaydın .öncelikle hakkında hayırlısı olsun hiç bişe için canını sıkma vardır allahın bi bildiği. bende senin gibi çok istedim gününden önce test yaptım çıkmadı üzüldüm sonra bi baktım direk çift çizgi çıktı . 5. aya kadar geldik birden doğacam dedi ve doğdu yavrum.yaşayamadı tabiki.canlı canlı doğum yaptım güçlükle.diyeceğim o ki ; hiç bişe için üzülme her hayrın altında bir şer ve her şerrin altında bi hayır ara ....Aynen çok net görünüyordu kısa süreliğine de olsa kendimi hamile gibi hissetmiştim
7 tanesi 130 TL kuzumBu kactane satılıyor canim ne kadara aldin?
Allahtan hayırlısını istemek lazım senin adına çok üzüldüm rabbim sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin hepimizegünaydın .öncelikle hakkında hayırlısı olsun hiç bişe için canını sıkma vardır allahın bi bildiği. bende senin gibi çok istedim gününden önce test yaptım çıkmadı üzüldüm sonra bi baktım direk çift çizgi çıktı . 5. aya kadar geldik birden doğacam dedi ve doğdu yavrum.yaşayamadı tabiki.canlı canlı doğum yaptım güçlükle.diyeceğim o ki ; hiç bişe için üzülme her hayrın altında bir şer ve her şerrin altında bi hayır ara ....
9 kala cikmaz buyuk ihtimal kac cikti kiKızlar merhaba reglime 9 gün varken kan verdim normal hastane işim vardı kan verirken hormon da verdim negatif çıktı değişme ihtimali varmıdır erken mi yani
öğrenemedim canım doktr söylemişti negatif diye e nabızdan bakıyorum düşmemiş henüz normal acil dr u dedi9 kala cikmaz buyuk ihtimal kac cikti ki
Ben ikinci hamileligimde 3-4 gunlukmus bebek cikmadi tabi.doktor sokturucu verdi icmedim.sonra bir hafta sonra gittim tekrar 400 kusurdu kan degerim.icseydim dusucekti.14 gun kala yumurtlasan 5 gunluktur cikmaz.iliski uzerinden 11-12 gun gecmesi gerek o zaman cikiyoröğrenemedim canım doktr söylemişti negatif diye e nabızdan bakıyorum düşmemiş henüz normal acil dr u dedi
Yaa maşallah o zaman bekleyim bakalım değerimi de göremedim şüpheliyim zatenBen ikinci hamileligimde 3-4 gunlukmus bebek cikmadi tabi.doktor sokturucu verdi icmedim.sonra bir hafta sonra gittim tekrar 400 kusurdu kan degerim.icseydim dusucekti.14 gun kala yumurtlasan 5 gunluktur cikmaz.iliski uzerinden 11-12 gun gecmesi gerek o zaman cikiyor
Rica ederim hersey gonlunce olsun insallahYaa maşallah o zaman bekleyim bakalım değerimi de göremedim şüpheliyim zatençok teşekkür ederim içime umut oldunuz
inşallah hepimizin inşallah canım benimRica ederim hersey gonlunce olsun insallah
İnsallah amin..Gittim bugün doktora son ay dedi olmazsan aşılama artık yapalım..gittiğim eczane bana eczacı dedik senin gibi tedaviyle uğraşan bir kadın vardı artık yapamıyorum yoruldum unutacağım ümidim yok artık dedi gitti sonraki ay geldi hamileyim dedi yani ne kadar doğur bu kafayı takmamak ama o kadarda zor Allah sabır versin hepimizeİnşallah yakında bizde seviniriz o zmana kadar takmamaya çalışcaz yapcak bişey yok hayırlı zamanda gelsin inşallah
anladım canım hayırlısı bakalım hiç ümidim yok ama bakalım kısmet...Hımmm hiç böyle bir şey duymamıştım da garip geldi bi an :) yumurtlama dönemine yakınsan oluyor evet uzayan yapıda yumurta akı gibi
Bend bu aydan sonraki ay gidicem canım ne gerekiyorsa yapılsın aşılama çatlama vs. Gerçekten stres yoruyor. Onu bırak eşim bile artık stres oldu bana bırak artık şu hesapları hergün bu muhabbet diyorİnsallah amin..Gittim bugün doktora son ay dedi olmazsan aşılama artık yapalım..gittiğim eczane bana eczacı dedik senin gibi tedaviyle uğraşan bir kadın vardı artık yapamıyorum yoruldum unutacağım ümidim yok artık dedi gitti sonraki ay geldi hamileyim dedi yani ne kadar doğur bu kafayı takmamak ama o kadarda zor Allah sabır versin hepimize
27 aralık cuma, Allahım umarım o gün ikimizede uğurlu gelir Tuanna :) bende o günü bekliyorum ama ben çatlatma iğnesi vuruldumBu ay ovulasyon tarihimi tam olarak test ile belirlemiş, öncesi ve sonrasını değerlendirmiştim.. İlişkiden sonra 7 gün geçti, hiçbir belirti yok şu ana kadar.. Sadece akşamları azcık kasıklarda ağrı oluyor.. sürekli kendimde bir belirti arayıp duruyorum.. Bat 27 Aralık, beklemedeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?