• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bend bu aydan sonraki ay gidicem canım ne gerekiyorsa yapılsın aşılama çatlama vs. Gerçekten stres yoruyor. Onu bırak eşim bile artık stres oldu bana bırak artık şu hesapları hergün bu muhabbet diyor 🤦🏻‍♀️ valla beynimi yemeden ömce ne gerekiyorsa yapayım da gerisi taktiri ilahi 🤗
İnsallah hepimiz aşılamaya ihtiyacımız kalmadan bizede sürprize olsun.. Ben galiba ara vereceğim bekleyeceğim Bi sure öyle deneyim nasipse olur İnşallah.. Buradaki muhabbet iyi geliyor kendimiz yalnız hissetmiyoruz anlıyoruz birbirimize aynı durumdayız yani Allahm bu mübarek cuma günü hepimizin sağlıklı hayırlı evlat Nasip etsin 🙏🙏🙏🙏

Bu ay ovulasyon tarihimi tam olarak test ile belirlemiş, öncesi ve sonrasını değerlendirmiştim.. İlişkiden sonra 7 gün geçti, hiçbir belirti yok şu ana kadar.. Sadece akşamları azcık kasıklarda ağrı oluyor.. sürekli kendimde bir belirti arayıp duruyorum.. Bat 27 Aralık, beklemedeyim..
benimde.bat 28aralik sadece solkasik ağrısı var

27 aralık cuma, Allahım umarım o gün ikimizede uğurlu gelir Tuanna :) bende o günü bekliyorum ama ben çatlatma iğnesi vuruldum

Hadi inşallah
27 aralık cuma, Allahım umarım o gün ikimizede uğurlu gelir Tuanna :) bende o günü bekliyorum ama ben çatlatma iğnesi vuruldum

Hadi inşallah! 🙏😇😇 Sizde bir belirti var mı? Sanırım regle birkaç gün kala belirtiler çıkıyormuş.. Yerleşme olduktan sonra.. Ben diğer aylar yumurtlama gününü tam tutturamamıştım, o yüzden bu aydan ümitliyim ama sanki içerde pek de bir hareket yok gibi.. kısmet artık..

İnsallah hepimiz aşılamaya ihtiyacımız kalmadan bizede sürprize olsun.. Ben galiba ara vereceğim bekleyeceğim Bi sure öyle deneyim nasipse olur İnşallah.. Buradaki muhabbet iyi geliyor kendimiz yalnız hissetmiyoruz anlıyoruz birbirimize aynı durumdayız yani Allahm bu mübarek cuma günü hepimizin sağlıklı hayırlı evlat Nasip etsin 🙏🙏🙏🙏
Ben ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonucu bekliyorum regl olursam rahim filmi çektirecem oda temiz çıkarsa eğer bir süre bende akışına bırakacam artık bir süre

benimde.bat 28aralik sadece solkasik ağrısı var
Ard ardayız hadi inşallah yeni yıl mutlu sonla biter 🎈

Hadi inşallah

Hadi inşallah! 🙏😇😇 Sizde bir belirti var mı? Sanırım regle birkaç gün kala belirtiler çıkıyormuş.. Yerleşme olduktan sonra.. Ben diğer aylar yumurtlama gününü tam tutturamamıştım, o yüzden bu aydan ümitliyim ama sanki içerde pek de bir hareket yok gibi.. kısmet artık..
Benim hiç ama hiç bir belirtim yok o yüzden umudum yok ama bir yandan da belirti adamak istemiyorum, çnkü çevremde kime sorsam regl gecikmesi dışında bir belirti yaşamamışlar, çatlatma iğnesini vurduğum ilk 3 gün kasık bel sırt ağrısı yaşadım, 3 gün sonra tüm ağrılar gitti, şuan sıradan günler yaşıyorum :D

Ben ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonucu bekliyorum regl olursam rahim filmi çektirecem oda temiz çıkarsa eğer bir süre bende akışına bırakacam artık bir süre

Benim hiç ama hiç bir belirtim yok o yüzden umudum yok ama bir yandan da belirti adamak istemiyorum, çnkü çevremde kime sorsam regl gecikmesi dışında bir belirti yaşamamışlar, çatlatma iğnesini vurduğum ilk 3 gün kasık bel sırt ağrısı yaşadım, 3 gün sonra tüm ağrılar gitti, şuan sıradan günler yaşıyorum :D
tekk gerçek belirti reglin gecikmsi gerisi fos çoğu psikolojik

Benim hiç ama hiç bir belirtim yok o yüzden umudum yok ama bir yandan da belirti adamak istemiyorum, çnkü çevremde kime sorsam regl gecikmesi dışında bir belirti yaşamamışlar, çatlatma iğnesini vurduğum ilk 3 gün kasık bel sırt ağrısı yaşadım, 3 gün sonra tüm ağrılar gitti, şuan sıradan günler yaşıyorum :KK70:
Umudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyelim.. Bu şekilde beklemek çok heyecanlı.. Evet hiç belirti yaşamadığını söyleyen çok kişi var.. Benim geçen ay o kadar çok belirti vardı ki, ne anlatıldıysa yaşıyordum, dedim kesin oldu, ay sonu hüsran tabi.. kendi kendime diyorum bu ay da olmazsa kısmet böyleymiş.. ama bir yandan da umutluyum:KK66:

Umudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyelim.. Bu şekilde beklemek çok heyecanlı.. Evet hiç belirti yaşamadığını söyleyen çok kişi var.. Benim geçen ay o kadar çok belirti vardı ki, ne anlatıldıysa yaşıyordum, dedim kesin oldu, ay sonu hüsran tabi.. kendi kendime diyorum bu ay da olmazsa kısmet böyleymiş.. ama bir yandan da umutluyum:KK66:
Geçen ay bende belirtim coktu sonu fostu artik takmıyorum

Benim hiç ama hiç bir belirtim yok o yüzden umudum yok ama bir yandan da belirti adamak istemiyorum, çnkü çevremde kime sorsam regl gecikmesi dışında bir belirti yaşamamışlar, çatlatma iğnesini vurduğum ilk 3 gün kasık bel sırt ağrısı yaşadım, 3 gün sonra tüm ağrılar gitti, şuan sıradan günler yaşıyorum :KK70:
Canim galiba gebelik belirtisiz oluyor ya😁 aylardır belirti var diye umutlanıyorum artık hiç bir belirti yoksa umutlanmam lazım:KK48: artık

Aynen çok net görünüyordu kısa süreliğine de olsa kendimi hamile gibi hissetmiştim
Merhaba. Testler yanlis oluyo ama benimde basima geldi. Bat 16 aralikdi ama hala adet olmadim testdede silik cizgi cikiyodu kan verdim cikmadi ama daha bekliyorum bakalim nolucak. Ama bende belirtiler var bulantim var bide bu sabah bas donmesi ve bayildim. Amaki hamileysemde cikardi diye dusunuyorum

Merhaba. Testler yanlis oluyo ama benimde basima geldi. Bat 16 aralikdi ama hala adet olmadim testdede silik cizgi cikiyodu kan verdim cikmadi ama daha bekliyorum bakalim nolucak. Ama bende belirtiler var bulantim var bide bu sabah bas donmesi ve bayildim. Amaki hamileysemde cikardi diye dusunuyorum
İki ihtimal var ya geç döllenme olduğundan kan testinde çıkmıyor ya da belirtiler psikolojik

Amin inşallah kuzum amin Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏼 ❤️

😄Aynen ya hele yumurtlama sonra rahimde bir batma olsun hemen umutlanıyorum bebiş yerleşiyor mu acaba😁 çünkü ilk gebeliğimde öyleydi ama oda kesin bir belirti değilmiş 🤦‍♀️🤷‍♀️
Kız sen yine iyi ben pırt yapsam çocuk gaz yaptı diyorum 🤣🤣 şaka bir yana cidden kendimzii dinlemekten olmayanlarıda var gibi hissediyoruz🤦🏻‍♀️🤣

Kızlar merhaba yumurtlama dönemim 19 unda bitti üç gündür fena şişkinlik var karnımın içi ve alt bölgesi sert , dün bir kaç defa kasık ağrıısı çektim canım yandı , bugünde çok gazım var , ümitlenmek istemiyorum ama bunlar da bir belirtiymiş sizce bu süre içinde belirtiler olabilir mi internetten bakıyorum olabiliyor yazıyor ama yine de ümitlenmek istemiyorum batım 1 Ocakta başlıyor

Back