• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EVET canım hep inanarak söylüyorum hala olmadıysa demekki hayırlısı bu .. Haklısın tabi bende çok okudum duydum herkes unuttuğum ay kalmıştım diyor ama işte gel de unut doktora gidiyorum sabah akşam ilaç yumurta takibi.. Bu son ay doktora gideceğim galiba ara vermek istiyorum
İnşallah yakında bizde seviniriz o zmana kadar takmamaya çalışcaz yapcak bişey yok hayırlı zamanda gelsin inşallah 🤲🏼

Aramıza hoşgeldin, canım ilaç kullanıyorsa mutlaka düzelecektir, keçiboynuzu takviyesi yapabilirsin sayı için 🌹

Bet üzüldüm arkadaşım, birdaha ki aya olur inşallah, rabbim vaktinde sağlıkla nasip etsin🌹

Yaa üzülme inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız hepimiz :KK43:
Hoşbuldum canım 😍 inşallah bakalım önümüzdeki ay tekrar test yapıcaz inşallah ilaçlar etki etmiştir 🤲🏼 keçiboynuzu pekmezi ve suyu geçen ay çok düzenli yaptık bu ay yapmadık bakalım nasip artık zmanını bekliyoruz hepimiz😇

Aynen çok net görünüyordu kısa süreliğine de olsa kendimi hamile gibi hissetmiştim
günaydın .öncelikle hakkında hayırlısı olsun hiç bişe için canını sıkma vardır allahın bi bildiği. bende senin gibi çok istedim gününden önce test yaptım çıkmadı üzüldüm sonra bi baktım direk çift çizgi çıktı . 5. aya kadar geldik birden doğacam dedi ve doğdu yavrum.yaşayamadı tabiki.canlı canlı doğum yaptım güçlükle.diyeceğim o ki ; hiç bişe için üzülme her hayrın altında bir şer ve her şerrin altında bi hayır ara ....

günaydın .öncelikle hakkında hayırlısı olsun hiç bişe için canını sıkma vardır allahın bi bildiği. bende senin gibi çok istedim gününden önce test yaptım çıkmadı üzüldüm sonra bi baktım direk çift çizgi çıktı . 5. aya kadar geldik birden doğacam dedi ve doğdu yavrum.yaşayamadı tabiki.canlı canlı doğum yaptım güçlükle.diyeceğim o ki ; hiç bişe için üzülme her hayrın altında bir şer ve her şerrin altında bi hayır ara ....
Allahtan hayırlısını istemek lazım senin adına çok üzüldüm rabbim sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin hepimize

Bat 23 dun aksam yaptim bu sabah yaptim test dun aksam yaptigim sabah cift cizgi gibiydi.sanirim kuruma cizgisi bu sabah yaptigim negatif. Yok herhalde ancak gec dollenmeyse fln ama onuda sanmiyorum cunku aksam cok karnim agridi olucak gibi yattim uyudum.bugun yine olucak gibiyim.bel ve kasik agrim var testler negatif 😞 olmadi sanirim yinede olmadikca insanin icinddn umit gitmiyor 😟

Kızlar merhaba reglime 9 gün varken kan verdim normal hastane işim vardı kan verirken hormon da verdim negatif çıktı değişme ihtimali varmıdır erken mi yani

Kızlar merhaba reglime 9 gün varken kan verdim normal hastane işim vardı kan verirken hormon da verdim negatif çıktı değişme ihtimali varmıdır erken mi yani
9 kala cikmaz buyuk ihtimal kac cikti ki

öğrenemedim canım doktr söylemişti negatif diye e nabızdan bakıyorum düşmemiş henüz normal acil dr u dedi
Ben ikinci hamileligimde 3-4 gunlukmus bebek cikmadi tabi.doktor sokturucu verdi icmedim.sonra bir hafta sonra gittim tekrar 400 kusurdu kan degerim.icseydim dusucekti.14 gun kala yumurtlasan 5 gunluktur cikmaz.iliski uzerinden 11-12 gun gecmesi gerek o zaman cikiyor

Ben ikinci hamileligimde 3-4 gunlukmus bebek cikmadi tabi.doktor sokturucu verdi icmedim.sonra bir hafta sonra gittim tekrar 400 kusurdu kan degerim.icseydim dusucekti.14 gun kala yumurtlasan 5 gunluktur cikmaz.iliski uzerinden 11-12 gun gecmesi gerek o zaman cikiyor
Yaa maşallah o zaman bekleyim bakalım değerimi de göremedim şüpheliyim zaten 😁 çok teşekkür ederim içime umut oldunuz ❤️😘

İnşallah yakında bizde seviniriz o zmana kadar takmamaya çalışcaz yapcak bişey yok hayırlı zamanda gelsin inşallah 🤲🏼
İnsallah amin..Gittim bugün doktora son ay dedi olmazsan aşılama artık yapalım..gittiğim eczane bana eczacı dedik senin gibi tedaviyle uğraşan bir kadın vardı artık yapamıyorum yoruldum unutacağım ümidim yok artık dedi gitti sonraki ay geldi hamileyim dedi yani ne kadar doğur bu kafayı takmamak ama o kadarda zor Allah sabır versin hepimize

Bu ay ovulasyon tarihimi tam olarak test ile belirlemiş, öncesi ve sonrasını değerlendirmiştim.. İlişkiden sonra 7 gün geçti, hiçbir belirti yok şu ana kadar.. Sadece akşamları azcık kasıklarda ağrı oluyor.. sürekli kendimde bir belirti arayıp duruyorum.. Bat 27 Aralık, beklemedeyim..

İnsallah amin..Gittim bugün doktora son ay dedi olmazsan aşılama artık yapalım..gittiğim eczane bana eczacı dedik senin gibi tedaviyle uğraşan bir kadın vardı artık yapamıyorum yoruldum unutacağım ümidim yok artık dedi gitti sonraki ay geldi hamileyim dedi yani ne kadar doğur bu kafayı takmamak ama o kadarda zor Allah sabır versin hepimize
Bend bu aydan sonraki ay gidicem canım ne gerekiyorsa yapılsın aşılama çatlama vs. Gerçekten stres yoruyor. Onu bırak eşim bile artık stres oldu bana bırak artık şu hesapları hergün bu muhabbet diyor 🤦🏻‍♀️ valla beynimi yemeden ömce ne gerekiyorsa yapayım da gerisi taktiri ilahi 🤗

Bu ay ovulasyon tarihimi tam olarak test ile belirlemiş, öncesi ve sonrasını değerlendirmiştim.. İlişkiden sonra 7 gün geçti, hiçbir belirti yok şu ana kadar.. Sadece akşamları azcık kasıklarda ağrı oluyor.. sürekli kendimde bir belirti arayıp duruyorum.. Bat 27 Aralık, beklemedeyim..
27 aralık cuma, Allahım umarım o gün ikimizede uğurlu gelir Tuanna :) bende o günü bekliyorum ama ben çatlatma iğnesi vuruldum

Back