Öyle yapaym yoksa sürekli başım agrımaya başladı kafama takmaktan gidcem gerçekten neyse cıksın artık adet olacaksamda olayımÜmitlenmek gayet doğal bir durum tatlım saçma olur mu hic. Doktora git istersen en azından test yaptırırsın aklında kalmaz
Aynen canım en iyisiÖyle yapaym yoksa sürekli başım agrımaya başladı kafama takmaktan gidcem gerçekten neyse cıksın artık adet olacaksamda olayım
Gidiyorum şimdi dua et lütfenAynen canım en iyisi
Hakkında hayırlısı olsun tatlımGidiyorum şimdi dua et lütfen
Malesef yok negatif cıktı kafam rahatladı üzerimden yük indi ama ne zaman adet olurum bilmiyorum adet olmayı beklicem artık
birdaha ki aya inşalalhMalesef yok negatif cıktı kafam rahatladı üzerimden yük indi ama ne zaman adet olurum bilmiyorum adet olmayı beklicem artık
Hayırlısı olsun canım en azından Ocak ayına odaklanirsinMalesef yok negatif cıktı kafam rahatladı üzerimden yük indi ama ne zaman adet olurum bilmiyorum adet olmayı beklicem artık
İnşallah ya napalım nasipimde yokmuşbirdaha ki aya inşalalh
oyle cokzor benimde buaydanda umuudm yokİnşallah ya napalım nasipimde yokmuş
Değil canım 2 gün sonraya anca olur gibiKızlar daha pik değil dimi?
Bir de bu testler pahalıdır ne gerek var daha uygun bir şey önerebilirimKızlar daha pik değil dimi?
Canım elimde labquick de var instagramdan aldığım da var ama maalesef göstermiyor bende. Mecburen predictor alıyorum.Bir de bu testler pahalıdır ne gerek var daha uygun bir şey önerebilirim
Innovita damı gostermiyor canim?Canım elimde labquick de var instagramdan aldığım da var ama maalesef göstermiyor bende. Mecburen predictor alıyorum.
Yok kuzum eşime bile gösterdim ikisinin arasındaki farkı. Ben zaten pkoluyum. Geçen ay klomenle bile 17.gün çatlatma iğnesi olmuştum bu ay ara verdik ben de testle takip edeyim dedim. Bugün 18.günüm mesela hala resimdeki gibi. Diğerleri hiç göstermeyince bunu aldım moralim bozuluyordu çünküInnovita damı gostermiyor canim?
Ben de aldım canım ordan ama daha dediğin gibi 2 gün filan olduğu için göstermiyor belki de. Pik gördüğüm gün onda da yaparım bakalım çıkacak mıAnladım canım ben instagramdan alıyorum. Bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var aslında oradaki pek çok pko lu kadın da kullandığını söylüyor hatta bu şekilde gebe kalanlar da çok. Denedin mi bilmiyorum, aklında bulunsun
Hımmm hiç böyle bir şey duymamıştım da garip geldi bi an :) yumurtlama dönemine yakınsan oluyor evet uzayan yapıda yumurta akı gibiBen de aldım canım ordan ama daha dediğin gibi 2 gün filan olduğu için göstermiyor belki de. Pik gördüğüm gün onda da yaparım bakalım çıkacak mıbir de birşey soracağım 2-3 gündür beyaz akıntım var illa yumurta çatlayınca mı oluyor akıntı yoksa yumurtlama yakınken de olur mu?
Bu kactane satılıyor canim ne kadara aldin?Yok kuzum eşime bile gösterdim ikisinin arasındaki farkı. Ben zaten pkoluyum. Geçen ay klomenle bile 17.gün çatlatma iğnesi olmuştum bu ay ara verdik ben de testle takip edeyim dedim. Bugün 18.günüm mesela hala resimdeki gibi. Diğerleri hiç göstermeyince bunu aldım moralim bozuluyordu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?