beklemeden yaptım negatif çıktı. bu arada arkadaşlar benim yaptığım hatayı yapmayın. Ben eczaneden 50 liraya aldım testi bi baktım trendyolda aynısı 20 lira. 2 tane daha sipariş verdim. Hemen yollanıyormuş.Minok, güzel arkadaşım bence regl gününü bekle daha çok erken, moralini bozma
Eczaneler bu testleri, ovulasyon testleri daha 2 katına satıyor, internette daha uygununu buluyoruz canım haklısınbeklemeden yaptım negatif çıktı. bu arada arkadaşlar benim yaptığım hatayı yapmayın. Ben eczaneden 50 liraya aldım testi bi baktım trendyolda aynısı 20 lira. 2 tane daha sipariş verdim. Hemen yollanıyormuş.
Ama dikkat edin fatura kutu üstüne koyuluyor ve ne olduğu yazıyormuş. Gizli bir durum varsa bilginiz olsun...
yap bence varsa çıkar diye düşünüyorum.bence bende yok ondan çıkmıyorben de test aldım. bat 23 Aralık. Yapsam mı yapmasam mı. Predictor early aldım.
Maşallah ben bi tane aldım negatif cıktı iki günden 3gun once yaptım negatif cktı yarında kadın doguma gdcemToplu test aldım 25 tane bitene kadar deneyeceğim sanırım canım
Evet aynen banda öyle dedi doktor olmayadabilir yaniben asilama tutsa onada razuyimda onunda normalden cokfazla ihtimali yok sadece spermin gecis yolunu kisaltiyor cogu doktor negarife hazirla cok da normalden farkli degil diyormis
aynen sebebsiz ben ilaca baslicm hormon testine yaptiecm banada klomen veurur gibi sonra rahim filmi cektiriirm oyle gidee yazakadae olmazsa aşılama düşünüyorm amaEvet aynen banda öyle dedi doktor olmayadabilir yaniondan pek istemedim.. sizin sebebsizten mi olmuyor.. Bende bir problem yok çok şükür her şey iyi ama doktorum bu ay kalmazsan o zaman sorun spermde birazcık şekil bozukluğu var klomen ve promenk kullanıyor eşim inşallah düzelir bakalım
İşte sorun bu negatif çıkarsa bile yendi inanmıyoruz tekrarlıyoruzyap bence varsa çıkar diye düşünüyorum.bence bende yok ondan çıkmıyor
Ben sürekli eczaneye gidip test almaktan sıkıldım o yüzden toplu aldım internetten canım. Çünkü insan bir yerden sonra çekiniyor eczaneye gitmeye neredeyse her eczaneden gidip test almisligim varMaşallah ben bi tane aldım negatif cıktı iki günden 3gun once yaptım negatif cktı yarında kadın doguma gdcem
Belirti felan var mı bu arada ben kendimi dinlememeye çalıştıkça aklım daha fazla takılıyor. Eğer yoksa bir an önce adet olayım da yeni yıla rahat gireyimMaşallah ben bi tane aldım negatif cıktı iki günden 3gun once yaptım negatif cktı yarında kadın doguma gdcem
İnsallah en kısa zamanda olur canım ne zamandır deniyorsun.. Ben çektirdim rahim filmi temiz çıktı galiba bir doktor bana tüpler ikiside kapalıydı ilaç baskınla açılmışaynen sebebsiz ben ilaca baslicm hormon testine yaptiecm banada klomen veurur gibi sonra rahim filmi cektiriirm oyle gidee yazakadae olmazsa aşılama düşünüyorm ama
hmmbenim yas 32 5aydir deniyorum surem çok değilde yasvar isteİnsallah en kısa zamanda olur canım ne zamandır deniyorsun.. Ben çektirdim rahim filmi temiz çıktı galiba bir doktor bana tüpler ikiside kapalıydı ilaç baskınla açılmışdiğer doktorum hayır dedi kaplı değilmiş sen kendini kastığın için öyle görünüyor
inşallah olur Allah ol ders olur hep dua et stres girme inanki olacak hep öyle düşünhmmbenim yas 32 5aydir deniyorum surem çok değilde yasvar iste
inşallahinşallah olur Allah ol ders olur hep dua et stres girme inanki olacak hep öyle düşün
En güzelini yapmışssnzBen sürekli eczaneye gidip test almaktan sıkıldım o yüzden toplu aldım internetten canım. Çünkü insan bir yerden sonra çekiniyor eczaneye gitmeye neredeyse her eczaneden gidip test almisligim var
Belirti yok biran once adet olmak istiyorum cok gergın ve sinirliyim adet olayım diye kekik çayı falan da içtim işe yaramadıBelirti felan var mı bu arada ben kendimi dinlememeye çalıştıkça aklım daha fazla takılıyor. Eğer yoksa bir an önce adet olayım da yeni yıla rahat gireyim
Biri kurtarsın bizi bu sıkıntıdanBelirti yok biran once adet olmak istiyorum cok gergın ve sinirliyim adet olayım diye kekik çayı falan da içtim işe yaramadı
Aynen doktora gtcektım vazgeçtim acaba hamilemiyim diyee düşünüyorum bir unutla ama belirti bile yokken de ümitlenmek saçma mı olurBiri kurtarsın bizi bu sıkıntıdan
Hamile olmadığın emin misin neden içiyorsunkiBelirti yok biran once adet olmak istiyorum cok gergın ve sinirliyim adet olayım diye kekik çayı falan da içtim işe yaramadı
Bat ne zaman canımAynen doktora gtcektım vazgeçtim acaba hamilemiyim diyee düşünüyorum bir unutla ama belirti bile yokken de ümitlenmek saçma mı olur
Ümitlenmek gayet doğal bir durum tatlım saçma olur mu hic. Doktora git istersen en azından test yaptırırsın aklında kalmazAynen doktora gtcektım vazgeçtim acaba hamilemiyim diyee düşünüyorum bir unutla ama belirti bile yokken de ümitlenmek saçma mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?