Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonradan döner tabisi canısı bizim daha çok erken çünkü. Hele ki bir de sen dün yapmıssın negatif çıkması çok doğal

Çok doğru diyorsun tatlım. Üç aydır foruma ne girdim ne de baktım. Ancak gel gör ki üç ay sonra tekrar buraya takılıp kaldım. Bu forum bağımlılık yapıyor sanki

Aynen öyle canım tüm isteyenlee böyledir eminim ama vakti zamanı var demek bazende kafaya takmaktan olmuyor birsürü örnek okudum hatta burda

Aynen öyle canım tüm isteyenlee böyledir eminim ama vakti zamanı var demek bazende kafaya takmaktan olmuyor birsürü örnek okudum hatta burda
EVET canım hep inanarak söylüyorum hala olmadıysa demekki hayırlısı bu .. Haklısın tabi bende çok okudum duydum herkes unuttuğum ay kalmıştım diyor ama işte gel de unut doktora gidiyorum sabah akşam ilaç yumurta takibi.. Bu son ay doktora gideceğim galiba ara vermek istiyorum

Kızlar adete 5 var erken gebelik testi yaptım negatif . Tek testim kaldı onuda 3 gün kala yapicam oda negatif çıkar adet olur rahatlarım

Aramıza hoşgeldin, canım ilaç kullanıyorsa mutlaka düzelecektir, keçiboynuzu takviyesi yapabilirsin sayı için

Bet üzüldüm arkadaşım, birdaha ki aya olur inşallah, rabbim vaktinde sağlıkla nasip etsin

Kızlar adete 5 var erken gebelik testi yaptım negatif . Tek testim kaldı onuda 3 gün kala yapicam oda negatif çıkar adet olur rahatlarım
Yaa üzülme inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız hepimiz

İniallah kuzum dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…