- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
Erken gebelik testimi yaptın canimBen bugun yaptim canim malesef NEGATIF
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testimi yaptın canimBen bugun yaptim canim malesef NEGATIF
Sonradan döner tabisi canısı bizim daha çok erken çünkü. Hele ki bir de sen dün yapmıssın negatif çıkması çok doğalBenim umudum yok pek :) senin elinde varsa yarin sabah yap istersen benim arkadasin 6 gun kala çıktıydı bende olsa çıkardı diyorum negatifse negatif sonradan pozitife döneceğini sanmıyorum hic o yuzdende ümitlenmiyorum :)
Yok canim normal kasetler var ya onlardan yaptimErken gebelik testimi yaptın canim
Ay ne biliyim hic umudum yok uzulmekte istemiyorum cok kötü bir durum bu hayal kırıklığıSonradan döner tabisi canısı bizim daha çok erken çünkü. Hele ki bir de sen dün yapmıssın negatif çıkması çok doğal![]()
Ben yarin erken gebelik yapicam ya 5 gün kalmış oluyo . Catladigi günden sayıyorumYok canim normal kasetler var ya onlardan yaptim
Hadi bakalim senden guzel haberler alalim bari :)Ben yarin erken gebelik yapicam ya 5 gün kalmış oluyo . Catladigi günden sayıyorum
bakalım atık doktor ne diyecek hayırlısı olsun hepimizeCanim ya asilama düşün bence yıpranma daha fazla. İnsallah xanim insallah hepimizin olur
Çok doğru diyorsun tatlım. Üç aydır foruma ne girdim ne de baktım. Ancak gel gör ki üç ay sonra tekrar buraya takılıp kaldım. Bu forum bağımlılık yapıyor sankiAh kızlar 1 yıldır yok başım yok kuşum dedim belirti dedim, yumurtalar dedim Akıntı dedim ama olmayınca olmuyorkendinizii çok dinlememeye çalışın biliyorum çok zor ama bende aynı durumdayım yat kalk insanın aklında bebek var ama düşündükçe stres yapıyoruz, stres oldukça metabolizma etkileniyor vücutta olması gereken fonksiyonlar olmuyor. Örneğin eşim sperm testi verdiği ay aşırı stres yapmıştım kaç aydır doktora gidiyorum Herşey çok güzel diyen doktor, bu ay neyi kafana taktın yumurtalar küçük kalmış dedi
diyeceğim o ki biz farkında olmasakta stres çok etkiliyor.Burda birbirimize dua edelim motive edelim. Rabbim ol demeden hiçbir şey olmuyor bol bol dua edelim Allaha inşallah en kısa zamanda hepimizi sevindirsin
![]()
Hayir henuz yapmadim. Daha cikmaz diye dusunuyorum. Sen yaptin mi?Sen test yaptinmi canim :)
Simdi gordum onceki mesajlarini. Bir de erken gebelik testi denesen.. o 5 liraliklar adet gecikmesinden sonra belli oluyor cunkuSen test yaptinmi canim :)
Aynen öyle canım tüm isteyenlee böyledir eminim ama vakti zamanı var demek bazende kafaya takmaktan olmuyor birsürü örnek okudum hatta burdaEvet aynen ama elimizde değil işte her adet olduğumda düşünmeyeceğim üzülmek yok stres yok araştırmak yokama yumurtlama sonra döllenme oldu mu acaba
yerleşme sancısı olabilir mi
.. Zaten Bugün adet oldum kendime motive ettim yeni bir ay yeni bir başlangıç yeni umut böyle geçer
inşallah Rabbım hepimize nasip etsin
❤❤
Bend Bayadır bakıyordum bu ara yine sardımÇok doğru diyorsun tatlım. Üç aydır foruma ne girdim ne de baktım. Ancak gel gör ki üç ay sonra tekrar buraya takılıp kaldım. Bu forum bağımlılık yapıyor sanki![]()
EVET canım hep inanarak söylüyorum hala olmadıysa demekki hayırlısı bu .. Haklısın tabi bende çok okudum duydum herkes unuttuğum ay kalmıştım diyor ama işte gel de unut doktora gidiyorum sabah akşam ilaç yumurta takibi.. Bu son ay doktora gideceğim galiba ara vermek istiyorumAynen öyle canım tüm isteyenlee böyledir eminim ama vakti zamanı var demek bazende kafaya takmaktan olmuyor birsürü örnek okudum hatta burda
Aramıza hoşgeldin, canım ilaç kullanıyorsa mutlaka düzelecektir, keçiboynuzu takviyesi yapabilirsin sayı içinSelam cicimlerkaç gündür sizin sayfayı takip ediyorum
yazasım geldi benimd
Hamile arkadaşlar adına çok sevindim sağ salim alırsınız bebeklerinizi inşallah❤
Bende 16 aylık evliyim hiç korunmadık ama hala tık yokbu belirtiler olayı tamamen psikolojik, olmasını istiyoruz öylr hissediyoruz sadece
aylardır tüm hamilelik özelliklerini taşıyorum ama hamile kalamıyorum
bu arada benim yaşım 25 eşim 27, sperm sayısında düşüklük var ama etkileyecek kadar çok değil dediler. Bikaç doktora danıştık ilaç kullanıyor 2 aydır bakalım inşallah
Bu ay iyi çalışırız diyorduk ama şehir dışına çıktık görümcemde kaldık 3 gece orda kardeş takıldık haliylebu ayda pos oldu yani
artık gülüyorum ya sinirden
acaba bizide anne olucakmıyız yaa
![]()
Bet üzüldüm arkadaşım, birdaha ki aya olur inşallah, rabbim vaktinde sağlıkla nasip etsinKızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyüm ☹![]()
Yaa üzülme inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız hepimizKızlar adete 5 var erken gebelik testi yaptım negatif . Tek testim kaldı onuda 3 gün kala yapicam oda negatif çıkar adet olur rahatlarım![]()
ben asilama tutsa onada razuyimda onunda normalden cokfazla ihtimali yok sadece spermin gecis yolunu kisaltiyor cogu doktor negarife hazirla cok da normalden farkli degil diyormisCanim ya asilama düşün bence yıpranma daha fazla. İnsallah xanim insallah hepimizin olur
İniallah kuzum dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelimAramıza hoşgeldin, canım ilaç kullanıyorsa mutlaka düzelecektir, keçiboynuzu takviyesi yapabilirsin sayı için
Bet üzüldüm arkadaşım, birdaha ki aya olur inşallah, rabbim vaktinde sağlıkla nasip etsin
Yaa üzülme inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız hepimiz![]()
ben devamlı yapıyorum hep negatif sonra uzun uzun ışıga tutuyorum her yarım satte birKizlar adeti 23 aralik olanlar test yaptiniz mi???
Minok, güzel arkadaşım bence regl gününü bekle daha çok erken, moralini bozmaben de test aldım. bat 23 Aralık. Yapsam mı yapmasam mı. Predictor early aldım.