Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kızlar 1 yıldır yok başım yok kuşum dedim belirti dedim, yumurtalar dedim Akıntı dedim ama olmayınca olmuyor kendinizii çok dinlememeye çalışın biliyorum çok zor ama bende aynı durumdayım yat kalk insanın aklında bebek var ama düşündükçe stres yapıyoruz, stres oldukça metabolizma etkileniyor vücutta olması gereken fonksiyonlar olmuyor. Örneğin eşim sperm testi verdiği ay aşırı stres yapmıştım kaç aydır doktora gidiyorum Herşey çok güzel diyen doktor, bu ay neyi kafana taktın yumurtalar küçük kalmış dedi diyeceğim o ki biz farkında olmasakta stres çok etkiliyor.Burda birbirimize dua edelim motive edelim. Rabbim ol demeden hiçbir şey olmuyor bol bol dua edelim Allaha inşallah en kısa zamanda hepimizi sevindirsin

Evet aynen ama elimizde değil işte her adet olduğumda düşünmeyeceğim üzülmek yok stres yok araştırmak yok ama yumurtlama sonra döllenme oldu mu acaba yerleşme sancısı olabilir mi.. Zaten Bugün adet oldum kendime motive ettim yeni bir ay yeni bir başlangıç yeni umut böyle geçerinşallah Rabbım hepimize nasip etsin

Daha var canım hiç takma düşünmemeye çalış yorulma kendine... Hayırlısı olsun inşallah güzel haber verirsen bize
İnsallah ama hiç sanmıyorum adet olucam gibi . Ben asilamaya odaklandım galiba 2 buçuk senedir olmadı simdi mi olucak diyorum içten içe . Bakalım canim adet olursamda üzülmem asilama yaptircam hemen

İnsallah ama hiç sanmıyorum adet olucam gibi . Ben asilamaya odaklandım galiba 2 buçuk senedir olmadı simdi mi olucak diyorum içten içe . Bakalım canim adet olursamda üzülmem asilama yaptircam hemen
İNSALLAH Olur canım umudun kaybetme olacağı varsa bir şekilde olacak... Bende 7 ay olmuş klomen ile denemeler doktor bana aşılama yapalım dedi artık ama kararsızım Benim 3 buçuk yıl önce bebeğimi altı aylıkken kaybettim normal doğum yaptım sonra bir süre vajinal enfaksiyon mantar falan uğraştım iyileştim çok şükür ama hamile kalamadım kalamıyorum hala

Canim ya asilama düşün bence yıpranma daha fazla. İnsallah xanim insallah hepimizin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…