- 26 Aralık 2015
- 11.568
- 18.570
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.501
İkisi de artımed ama Farklı testler t1 t2 de çok göremedim ama diğerinde görünüyor diğerinde geçen ay da görünmüştü ama sonra negatife dönmüştü doğru mu yanlış mı artık ne olduğunu bilemiyorumCanım baksana bay baya görünüyor, düne g re de baya koyu.. Kan versen mi acaba bugün
Evet canım gördüm benBiraz durunca daha da belirginleştiler kafayı yemediysem iki testte de ben hafif çizgi görüyorum. Dün hiçbir şey yoktu yaptığım testte. Sıfırdı. siz biliyorsunuz attım buraya. Ama bugün deateşim düştü ne demek oluyor anlamıyorum. Bu kadar geç yerleşme düşüşü olur mu? Şimdi uyuyacağım uyanınca bir test daha yapacağım. Yeter daaaa hep muallak hep muallak.Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues @TASUU trkn0709
Gecen ay da böyle gördüm bir önceki ay da sonra regl oldum umutlanamıyorumAy bende görüyorum testlerinde
Bence bı kaç gün daha tekrarlamak gerek kan verip üzülmek daha kötü. En azından koyulaşana kadar beklesekİkisi de artımed ama Farklı testler t1 t2 de çok göremedim ama diğerinde görünüyor diğerinde geçen ay da görünmüştü ama sonra negatife dönmüştü doğru mu yanlış mı artık ne olduğunu bilemiyorum
Kaç günün vardı canımBenim de testlerim tertemizkalbim ağzımda attı resmen. Neyse regl gelene kadar teste devam
İnşallah canımÖyle yapacam canim inşallah yalancı çizgi değildir
Bir de erken gebelik yapsan varsa çıkar aslındaÖyle yapacam canim inşallah yalancı çizgi değildir
Elimde yok canım. Ama günden güne takip edince anlarim varsa çıkması lazim geç döllenme ihtimali pek yok çünküBir de erken gebelik yapsan varsa çıkar aslında
Evet canım hafif bordalaşana kadar bekle bence, bendede 2 gün Gölge çıktı, 3. Gün bordo çizgi gördüm, 1 günde öyle bekledim. Gittim kan verdim 63 olmuş anca. Şimdi varsa bile gitsen düşük bir rakam cikar, kafanı karıştırma hiçBence bı kaç gün daha tekrarlamak gerek kan verip üzülmek daha kötü. En azından koyulaşana kadar beklesek
Canım birde farklı marka bir test ile mi denesen yarın sabah.İkisi de artımed ama Farklı testler t1 t2 de çok göremedim ama diğerinde görünüyor diğerinde geçen ay da görünmüştü ama sonra negatife dönmüştü doğru mu yanlış mı artık ne olduğunu bilemiyorum
Kuzum benım zaten geç yumurtlama oldu bugun 32.günüm normal adet zamanıma göre 4-5 gün gectı çoktan ama bu aykı değerlendirmeler olmadı zaten oyuzden olma ıhtımalı çok dusuk zaten bellıydı yanı benımKız benim reglim 5 gün geçene kadar görünmedi ya. Daha erkenmiş moral bozma sakınn
Oğlumun tablosu12. Gün düşer mi ateş bir de bir şey dicem ben artımedin testlerinden aldım ama ikisi de Farklı birinde t1 t2 yazıyor öyle olanda çok net çıkmadı ciZgi ama geçen ay kullandığım türde olan artımed testinde çıktı çizgi. O testin yanlış olma ihtimali var mı
Olsun da 10 gün bile beklerimEvet canım hafif bordalaşana kadar bekle bence, bendede 2 gün Gölge çıktı, 3. Gün bordo çizgi gördüm, 1 günde öyle bekledim. Gittim kan verdim 63 olmuş anca. Şimdi varsa bile gitsen düşük bir rakam cikar, kafanı karıştırma hiç
Kuzum artık umutlanmak istemiyorum 3 aydır aynı şekilde çıkıyor cızgı sonra adet oluyorum artık testten şüphe etmeye başlıcam. Bugün ateşim düştü bir de. Bilmiyorum kafam çok karıştı
Canim ben göremedim senin testte.Kuzum artık umutlanmak istemiyorum 3 aydır aynı şekilde çıkıyor cızgı sonra adet oluyorum artık testten şüphe etmeye başlıcam. Bugün ateşim düştü bir de. Bilmiyorum kafam çok karıştı
kuşum Allah razı olsun yarın bide kan vericem o da yeterince artmıştır inşallah
Canım vallahi ben de gördüm. Bu arada ateş düşüşüne takılma benim tabloya bak, ateş düştü diye kesin adet geliyor derken bir anda yükseldi pozitif gördüm ya hatırlasana. Baya bariz görünüyor inşallah regl gelmezBiraz durunca daha da belirginleştiler kafayı yemediysem iki testte de ben hafif çizgi görüyorum. Dün hiçbir şey yoktu yaptığım testte. Sıfırdı. siz biliyorsunuz attım buraya. Ama bugün deateşim düştü ne demek oluyor anlamıyorum. Bu kadar geç yerleşme düşüşü olur mu? Şimdi uyuyacağım uyanınca bir test daha yapacağım. Yeter daaaa hep muallak hep muallak.Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues @TASUU trkn0709
Kan testi verdim 1 saate çıkacak inşallah gebelik vardırSilik gözüküyor gölge bence