- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.481
Kız benim reglim 5 gün geçene kadar görünmedi ya. Daha erkenmiş moral bozma sakınn
Canım maşallah artık bebişim iyicene ben buradayım diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız benim reglim 5 gün geçene kadar görünmedi ya. Daha erkenmiş moral bozma sakınn
Ben de görüyorum gölgeCanım sanki bir gölge var gibi, sağlıkla gelsin
Evet görünüyoEmin olamamakla birlikte.. bugün aşılamanin 11.gunu bitti. Varsa kesin çizgi görürüm dedim ama filtre yapınca varla yok arası bişey var gibi gözle bakınca da öyle. Belki de yok
Ayyyyy görüyorumKızlar üsteki dün yaptığım alttaki ikiyi bugün yaptım başka bir marka daha yaptım çok heyecanlıyım ya
Kuzum artık umutlanmak istemiyorum 3 aydır aynı şekilde çıkıyor cızgı sonra adet oluyorum artık testten şüphe etmeye başlıcam. Bugün ateşim düştü bir de. Bilmiyorum kafam çok karıştıfnd_50 kuzum ben gördüm çizgiyi Yarın sabaha dahada net çıkar bence
kuşum Allah razı olsun yarın bide kan vericem o da yeterince artmıştır inşallahCanım maşallah artık bebişim iyicene ben buradayım diyor
İnşallah canım benimDüşükten sonra aldım canım hamile kaldıgımda kullanmamıştım aklıma gelmedi düşük olacagı yeni kullanıyorum henüz hamile kalmadan yani inşallah faydasını görürüm
Gecen iki ay da böyle oldu ama sonu regl oldu ben umutlanamıyorumBen de görüyorum
İnşallah hepimizde vardırAhahah gecen ay da bunu kullandım kuzum ben
Çok saol canımMerryem suresi ve yusuf suresini dinle canım iyi gelir. Gebeliğin iyi geçmesi bebeğin huyunun yüzünün güzel olması için derler
Ya kuzum gecen ay da görünüyordu bir önceki ay da ama sonu regl oldu şimdi de ateşim düştü zaten umutlanamıyorum o yüzdenfnd_50 valla gayet gölge gözüküyor bence bebiş geliyor tuttu bu ay
Filtre yapınca sadece kuzu bilemedim. Umutlanip üzülmek daha kötüEvet görünüyo
Şimdi birazdan bir test daha yapacağım onda da böyle bir çizgi çıkarsa kan vereceğim nedense umutlu değilim ama kuzumfnd_50 canım uyandın mı, senin testlerinde baya belirgin, sağlıkla gelsin buyüsün kuzun ama kan testine karşı olan ben, senin bugün kan vermen gerektiğini düşünüyorum
12. Gün düşer mi ateş bir de bir şey dicem ben artımedin testlerinden aldım ama ikisi de Farklı birinde t1 t2 yazıyor öyle olanda çok net çıkmadı ciZgi ama geçen ay kullandığım türde olan artımed testinde çıktı çizgi. O testin yanlış olma ihtimali var mıfnd_50 askım benım oğlumda 10.gün 11.gün 36.5 a kadar düşmüştü atesım bence var , ben sımdı yaptım bırazdan atarım bişey yok gibi
gördüm ben canım yarın tekrarla benceEmin olamamakla birlikte.. bugün aşılamanin 11.gunu bitti. Varsa kesin çizgi görürüm dedim ama filtre yapınca varla yok arası bişey var gibi gözle bakınca da öyle. Belki de yok
İnşallah ama temkinli olacağım çok umutlanamıyorumBugün daha net canım inşallah vardır
Öyle yapacam canim inşallah yalancı çizgi değildirgördüm ben canım yarın tekrarla bence
çok güzel, ama çok yeni durabilirsen garın ver bence biraz daha artarCanım baksana bay baya görünüyor, düne g re de baya koyu.. Kan versen mi acaba bugün