- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 26
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.461
Yaa teşekkür ederim canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAaa hayırlı olsun canım benim saglıkla ilerlelesin inşallah
Canım senin testinde gayet güzel koyulaşmış gözün aydınYaa teşekkür ederim canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Çok sağol canimmCanım senin testinde gayet güzel koyulaşmış gözün aydın
Adet gexikmesinin kaçıncı günü en sınuncuyu yaptın canımKızlar üsteki dün yaptığım alttaki ikiyi bugün yaptım başka bir marka daha yaptım çok heyecanlıyım ya
6. Günüydü canım geç yumurtladımÇarşamba olan adet gecikmesinin kaöımcıgünüydü acaba canım
İnşallah kuzum Allah razı olsun
Amin kızçem inşallah hepimize nasip olsunMaşallah canım koyulaşmış darısıda bizlere inşallah
Canım bir hafta var daha adetime bat 18Adet gexikmesinin kaçıncı günü en sınuncuyu yaptın canım
İnşallah canım bı kaç gün daha beklicemVar canım gözüküyor
Al benden de o kadar. Tekim saniyordum ben deKızlar sizin görüyorum dediğiniz testleri ben hiç goremiyorum
Telefon ekran çözünürlüğü alakalı sanırım.
Amın kuzucum amın bu ay bellıydı zaten en basından :)Ben de göremedim canım, hakkında hayırlısı hayırlı vakitlerde gelsin inşallah
Kuzu senin daha vardı regline sankiAmın kuzucum amın bu ay bellıydı zaten en basından :)
15 i askımKuzu senin daha vardı regline sanki
Ahahah gecen ay da bunu kullandım kuzum ben93.2 kb olan fotoda yok mu ben mi yanlış görüyorum. Kız bu testler bizi kandırmasın ucuza aldık diye
Ben de görüyorumBiraz durunca daha da belirginleştiler kafayı yemediysem iki testte de ben hafif çizgi görüyorum. Dün hiçbir şey yoktu yaptığım testte. Sıfırdı. siz biliyorsunuz attım buraya. Ama bugün deateşim düştü ne demek oluyor anlamıyorum. Bu kadar geç yerleşme düşüşü olur mu? Şimdi uyuyacağım uyanınca bir test daha yapacağım. Yeter daaaa hep muallak hep muallak.Papatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues T TASUU trkn0709
Valla kızlar sizlerin görüyorum dediği diğer atılan testlerde ekranı falan büyütsemde göremiyorum ben nedense ama bunu bn bile görüyorumKızlar üsteki dün yaptığım alttaki ikiyi bugün yaptım başka bir marka daha yaptım çok heyecanlıyım
Kız benim reglim 5 gün geçene kadar görünmedi ya. Daha erkenmiş moral bozma sakınn15 i askım
MaşAllahGünaydın kızlar bu da benden. Üstten alta Çarşamba perşembe ve pazar. Diğerleri sanki beklediği için soldu gibi hissediyorum yine rahatlayamadım derbeder bir balık burcuyum
Eki Görüntüle 3175024