- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.401
Saol canım okuycam bende hergünMeryem suresi canım 3 aydır okuyorum ben. Her gün bir tane. Oğluma da okuduğum ay hamile kalmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım okuycam bende hergünMeryem suresi canım 3 aydır okuyorum ben. Her gün bir tane. Oğluma da okuduğum ay hamile kalmıştım
Ben de bu yüzden hamilelik hissediyor olabilirim. Sizin adete kaç gün kala başladı belirtileriniz ve ne hissettiniz genel olarak? Benim adetime 11 gün kala sancıyla başladı gece terlemelerim ateşlenmeler bel ağrısı sonrasında kesildi ama şuan 1 gün var adetime ve göğüslerim ağırlaştı birden hassaslaştı ve aşırı gaz sancım var ve içimde dönüp sıkıştırıyor resmen. Sizde de oldu mu böyle? Yani adet olcam heralde diorum bugün yine birden sancı ve göğüslerim şişince. Bu şekil olmuş muydu?Sorma kuzum beklenti yüksek olunca belirti arama moduna da çok giriyor insan... Bu zamana kadar da üzülüyordum tabii ama bu sefer bambaşka yıkıldım ya nedense, işimle ilgili falan da sorunlar yaşıyorum bu ay, bebek fikrine çok tutunmustum o yüzden nasılsa anne olunca her şeyi unutacağım bebeğime odaklanacagim diye ummustum ama işte Allah'ın planları farklı imiş. Ne yapalım o neyi nasıl takdir ediyorsa hayırlısı odur. İnşallah yeni ayda tüm bekleyenlerle birlikte ikimizin de yuzu güler
Nasip tamamen canım bende işe yaradı klomen hamileliğimde çok güzel ilerledi ama 37.haftada kaybettim. Yani Allah her şeyin hayırlısını veriyor bizim hakkımızda da hayırlı ne ise o olsun. Bazen vermesi bazen de vermemesi hayırlıSizn yaş kaç bilmiyorm ama benm biraz yaşta var 38 yaşındaym 1 yıllık evliyim 2 ay önce klomen catlatma yaptm kist oldu önümüzdeki ay gidicem bakalm doktora bir sorunda yok ama artık ya stres yada nasip kısmet diyorm
Merryem suresi ve yusuf suresini dinle canım iyi gelir. Gebeliğin iyi geçmesi bebeğin huyunun yüzünün güzel olması için derlerAa evet canım saol, tam olarak ne içindi bu sure okusam bebeğimi korur mu, internetten bulayım belki içime ferahlık verir
Onunla alakası yok ben özel doktora gidiyorum bana da klomen verdi sadece muayene sonrasında. Böyle bir deneyelim dedi ilk olduğu için belki de. İğne yapmak istemedi hemen.Evet canım. İlk defa kullanıyorum böyle uygun gördü. Devlet olduğundan sanırım tam takip yapmadi
Aynen oyle nasip.. herseyin degerlerin normal olup olmaması tamamen nasip yani zatn hep hayırlıysa olsun değilse olmasn diye dua ediyorum Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı kaderi bahtı güzel kendi güzel evlatlar nasip etsinNasip tamamen canım bende işe yaradı klomen hamileliğimde çok güzel ilerledi ama 37.haftada kaybettim. Yani Allah her şeyin hayırlısını veriyor bizim hakkımızda da hayırlı ne ise o olsun. Bazen vermesi bazen de vermemesi hayırlı
Ay bende görüyorum testlerindeBiraz durunca daha da belirginleştiler kafayı yemediysem iki testte de ben hafif çizgi görüyorum. Dün hiçbir şey yoktu yaptığım testte. Sıfırdı. siz biliyorsunuz attım buraya. Ama bugün deateşim düştü ne demek oluyor anlamıyorum. Bu kadar geç yerleşme düşüşü olur mu? Şimdi uyuyacağım uyanınca bir test daha yapacağım. Yeter daaaa hep muallak hep muallak. Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues T TASUU trkn0709
Ayy bende görüyorumBiraz durunca daha da belirginleştiler kafayı yemediysem iki testte de ben hafif çizgi görüyorum. Dün hiçbir şey yoktu yaptığım testte. Sıfırdı. siz biliyorsunuz attım buraya. Ama bugün deateşim düştü ne demek oluyor anlamıyorum. Bu kadar geç yerleşme düşüşü olur mu? Şimdi uyuyacağım uyanınca bir test daha yapacağım. Yeter daaaa hep muallak hep muallak. Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues T TASUU trkn0709
Adendo etkili oldu mu acaba sizdeKuzum eş paketi hamile kalmak isteyenelr için eksik ne varsa yerine koymak için. Kilo varda adviktor öneriyor.amh azlıgına athena.hamileligin devamı için adendo. Ben şuan eş paketi kullanıyorum düşük yaptıgım için adendoda aldım oda progestanı yerine koyuyor
Kurudukça soldu gibi geliyorsa diğer testlerin fotoğraflarıyla alt alta koy canım için rahatlar o zamanGünaydın kızlar bu da benden. Üstten alta Çarşamba perşembe ve pazar. Diğerleri sanki beklediği için soldu gibi hissediyorum yine rahatlayamadım derbeder bir balık burcuyum
Eki Görüntüle 3175024
Bende goruyorum gölge canımTeste gerek kalmadı diyip iki test yapmam peki:) ikisi de artımed marka. Yine gölge görünüyor bana bugün. Yerleşemeyen gidiyor galiba, ateş düştü çünkü.Atıyorum :) Papatyamaviss pozitifbiri T TASUU @Deepblues