- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.021
Her gün yaptık yumurtlama günü ise sabah işe giderken ve aksam geldiğinde yaptık o şekil oldu hattaCanım ne sıklıkla oldu ilişki ovulasyon kullanmıyorum da ben gün aşırı yapmayı düşünüyorum başladım da
Canım sen ovulasyon kullanıyor musun bende merak ediyorum da o akıntı gelince yumurtlama mı oluyor çatlıyor mu diyepozitifbiri @fnd_50 ve dıger kızlarım akıntı okey ıkı parmak arasında da fıuu diye uzuyor gıdıyor çatlamış mı oluyo catlayacakmı
pozitifbiri @fnd_50 ve dıger kızlarım akıntı okey ıkı parmak arasında da fıuu diye uzuyor gıdıyor çatlamış mı oluyo catlayacakmı
Anladım canım teşekkür ederimHer gün yaptık yumurtlama günü ise sabah işe giderken ve aksam geldiğinde yaptık o şekil oldu hatta
Ama tabi gün aşırı olsa yine olurdu belki ben bu şekil tecrübe ettimkurallı yapmayın vakit varsa hep değerlendirin her gün ne zaman vakit olursa vs
atese gore bugun muhtemeken 24 saat ıcınde de catlyacak catlamadaıysa bıle , kullanmıyorum vardı elımde ama bıttıCanım sen ovulasyon kullanıyor musun bende merak ediyorum da o akıntı gelince yumurtlama mı oluyor çatlıyor mu diye
ben batı 27 aralık gordumde ondan.neyse lıste onemlı degıl zaten burdan haberlesıyoruz sureklı nasılsa :)Oyle zaten kuzum listede
sık deme bana deme yoruldumO kadar kesin cevap veremem bebişim bu soruya , sadece sıkça ilişkiye gir derim. :)
evet bebısım gun asırıda mutlaka bı aksaklık oluyor katılıyorum sana onemlı zamanlarda her gunnn :)))❤Bende bununla kaldımmm
Şans getirsin ama tabi biz her gün yaptık illa tuttu o şekildesık İlişki hep önerim ben ve iki arkadaşım çok sık ilişkiyle kaldık
beklenen adet tarıhı 27 aralıkben batı 27 aralık gordumde ondan.neyse lıste onemlı degıl zaten burdan haberlesıyoruz sureklı nasılsa :)
bılgısayardan bakınca anladımben batı 27 aralık gordumde ondan.neyse lıste onemlı degıl zaten burdan haberlesıyoruz sureklı nasılsa :)
Test markası ne bende alacağım daKızlar yumoş çatlamış dün gece değerlendik rabbim hepimizi güldürsün bu ayaz önce ovü yaptım dün yine öylen yapmıştım.akşam aşırı kasık be bacak ağrısı çektim sanırım geceye doğru çatladı
Labaquik canımTest markası ne bende alacağım da
Anladım teşekkür ederimatese gore bugun muhtemeken 24 saat ıcınde de catlyacak catlamadaıysa bıle , kullanmıyorum vardı elımde ama bıttı
Okurken çok duygulandımİlk gebeliğimde 15 ay sebepsiz olmadı. Bütün kan hormon değerlerim normaldi eşim de öyle. 15. Ay doktora gittiğimde prolaktinim çok az bir şey yüksek çıktı çok az ama. Doktor yarımşar iki gün dostinex hap içeceksin dedi. Bir de Progestan hap.doktor bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama falan ne gerekiyorsa başlarız dedi. Ama ben bu ilk 15 ay ayaklar mı dikmedim havaya 45 dakika bir saat öyle mi beklemedim ovu testleri mi kullanmadım yani yapılan her şeyi yaptım. Ama doktor bu ay da olmazsa öbür ay gel dediği ay hiçbir şey yapmadım amaaaan nasılsa olmasa öbür ay tedavi başlayacak rahatlığıyla saldım hatta birkaç defa ilişki oldu ve ilişki olur olmaz ayağa kalkıp duşa girdim hiç dikkat etmedim hiç. Ve ay sonu geldiğinde adeti o kadar inanarak bekliyorum ki hiç aklımda yok hamilelik. Doktora gün ayarlama hazırlığı randevu vs yapıyorum bakıyorum. Gitmeden bakayım diye tuvalette bulduğum öylesine yaptığım testte saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı ama ben pijamamı bile yarım yamalak çekerek koridorlarda koşuyorum deli dana gibi ne yapacağımı bilmeden bir ağlıyorum bir gülüyorum bir şükrediyorum eşim de yoktu aradım gel diyorum gel oldu galiba. Yani demek istediğim asla umudum kalmadı deme. Biliyorum çok zor her ay umutla beklemek. Hep üzülüyoruz üzülmüyoruz desek yalan olur ama umut gerçekten çok güzel bir şey. Asla umudunu yitirme güzel arkadaşım. İnsanı ayakta tutan “Umut”
Ben adetimin birinci günündeyim kuzum tarif neymiş hemen tedarik ve tatbike hazırımKız ben çörek otu kürü gördüm bu ay onu deneyeyim eşime de daha etkili bir kür bakayım yarın hemen baslicam adetin ikinci günü baslanmaliymis kadın 6 sene sonra bu kurle gebe kalmışeşine de başka bir kür vermiş deneyelim bakalım
Hemmmen canım ben başladım bugünBen adetimin birinci günündeyim kuzum tarif neymiş hemen tedarik ve tatbike hazırım
Ah canım benim Allah yardımcın olsun bunlar elbette yaptığını bulur buna inan,sadece inanÇok doğru bende yoruldum dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden allah kimsenin kucağını boş koymasın ben eşim ve ailesinden dolayı sıkıntı çekiyorum sıkıştırıyorlar canım erkek çocukta erkek çocuk allah biliy ya en doğrusunu nasipten öte yol yok iki kızım var bana kalsa yeter de işte bu insanlara gelde bunu anlat inanın kürtaj olduktan sonra depresyona girdim olmasın diye yasmin kullandım gizliden eltim 3. Oğluna hamile diye kıyasladılar kiminin oğlandan gider kimininki kızdan dedi kayınvalidem beni bu insanlar yordu eşimde anneci annesi ne derse o eşime diyki karısını değiştirenlerin oğlu oluyomuş yani benim oğlum olmazsa kuma getirticek o derece allaha sığınıyorum her namazda ağlayarak yalvarıyorum bu insanların dilinden kurtulmak için kusura bakmayın sizide derdimle boğmak istemiyorum rabbim tüm isteyenlere banada nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın❤
Canım benim 27 kasim sat 23 Aralık batkızlar lısteye eklenmek ısteyenler kımlerdı cok konusma olmus bulamadım ekleyım
Aynen canım hiç korkmuyorlar gerçekten Allah beni sınar diyeO kaynanaya söyle cinsiyeti belirleyen erkek. On tane da kız alsa oğluna , oğlu kromozomu doğru gonderemezse bir cacık olmaz. Allah varya ters düz eder şaşar kalırlar. Hiç mi korkmuyorlar anlamıyorum ya. Benim iki oğlum var , kız olsaydı diyorum ama Allah böyle hayırlı görmüş böyle vermiş , 3. De erkek olsa napalim yani , herkesin her istediği olmuyor. Bazı şeyler Allah in takdiri.
Benide eklermisin sat 11ekim bat 9 Aralıkkızlar lısteye eklenmek ısteyenler kımlerdı cok konusma olmus bulamadım ekleyım