Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ovülasyon testine göre yumurtlamam 23ünde oldu çatlamayı da gördüm fakat dün sağ kasığımda şiddetli ağrı vardı her ay bu şekilde aynı yerde deli gibi ağrı oluyor daha önce bu ağrıyla hastaneye gittiğim zaman doktor yumurtlama ağrısı olduğunu söylemişti böyle ağrı yaşayan var mı aranızda? Yumurtlama ağrısı olabilir mi sizce ovülasyon testi yanılmış olabilir mi?

Kızlar ilişkiden sonra 8.gün days comfort erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Bat ne zaman bilmiyorum çünkü son zamanlarda çok düzensizleşti, ama uygulama 2 aralık 5 Aralık arası gösteriyor. Sat 30 ekim. Sizce pozitif olur mu sonradan? Bu erken gebelik testiyle 8. Günde öğrenen bi kaç kişi gördüm de o yüzden moralim baya bozuldu

Ben ilk oğlumda bata 7 gün kala öğrenmiştim ama o ay adetten 2 gun sonra yumurtlama olmuştu yani epey erken. Normal zamanda yumurtlamaniz olduysa bekleyin bence, keyfinizi de kaçırmayın. Hayırlısı olsun

Canim yumurtlaman devam ediyor olabilir. Benimde asıl ovulasyon gunlerim dısında siddetli bir sag kasık agrisi bel agrisi yasadim. Yumurtlamam gec oldu sanirim benimde sende degerlendir yine bu gunleri

Merhaba kızlar ben de varım. Sat 10 kasım bat belli degil ama tahmini 10-15 aralık arası :) Şu anda soğan kürü yapıyorum bir de bunu deneyelim bakalım
Merhaba benim de sat 10 kasım ve ben de adet bitince sogan kürüne başladım, bugun 5. Günüm olcak. Sen ne için başladın küre sorunun neydi? Ne gıbi değişiklikler farkediyosun kendinde bu kürden sonra?

Üç yıl önce okumuştum bende bilemiyorum olabilir tabi bı doktora danışmak lazım bunu.

8.23 çıkmış kızlar ama var da diyemem yokta diyemem dedi 2 gün önceki verdiğim zaman ki değer
canim selam, bu deger bi baslangic oldugunu gosteriyor dimi, 5in uzerindeyse pozitif sayiliyor diye aklimda kalmis belki sen biliyorsundur raporda da referans araligi vardir. 2 gun gectigi icin uzerinden bence yine bi kan tahlili yaptir daha hizli sonuc gelebilecekse.. bir de normal hamilelik testi yaptin mi tekrar, onda koyulasma var mi?

canim belki sorulmustur ama goremedim, corekotu kuru nasil hazirlanip kullaniliyor?
Canım bu ay bende yaptım ama 1 hafta felan yiyebildim benim miğde pek kabul etmedi . 12 yemek kaşığı bal, 12 tatlı kaşığı çörek otu, 12 çay kaşığı tarçın. Bunları karıştırıp macun haline getirip adetin 2. Günü sabah akşam aç karnına bir dolu tatlı kaşığı 12 gün yani yumurtlamaya kadar yiyorsun. Ben böyle uygulamıştım

Aynen canım bende bu şekilde yaptım ben on gün yaptım sadece kalan iki günü salladım. Yalnız yerken corekotunu ağzımızda iyice öğütmeniz daha iyi sonuç veriyormuş. Tabi rondodan çekenler var ama metalle temasta hemen tuketilmezse besin değeri düşüyor diye okumuştum. Bende kavanoza hazırlayıp çiğneyerek tüketmek daha mantıklı

Günaydın kizlar. Adetim dün itibariyle bitti tamamen. Soğan kürü ve ovulasyonla takip etmeyi planladim bu ay. Sizce başlayayım mi soğan kürüne bugün ?
Soğan kürünü geçtiğimiz haziran ayında yaptım bana pek etki etmedi pko olduğu için sanırım reglim düzenszlesti ama bilemiyorum o dönemde kızımı sütten kesmistim o yüzden de reglim duzensizlesms olabilir.. her bünyede aynı olacak diye bişey yok ama belki sende işe yarar denemek lazım

Tam da rondo düşünmüştüm valla

canım comfort iyi değil ya ben ısınamadım ona bi nedense :/ predictor early ile 11. ya da 12.gün dene istersen bir de

canım selam kücük değirmenler oluyor onları öğütmek için cok da ucuz internetten sipariş verebilirsin ben kendim de kullanıyorum cok memnunum @Tambikedi katmoeder

Canım üzülme! İlişkiden 8 gün sonra çıkması çok nadir bir durum.zaten spermin yumurtan ile döllenip rahime tutunma yolculuğu 6-8 gün arasında oluyor.30 Kasım'da yeniden test yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…