- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 35
Canım resimler yok mesajda ekler misin? Benim 2 gün pik gösterdi ve o 2 gün yoğun akıntım oldu, 2.gün testte daha koyu çıktı ve akıntı da daha yoğundu, yumurtlanın çatldığı gün bi akıntım olmadı.. ama afedersin akıntı gerçekten yumurta akı gibiydi çocuğunlukla şeffafKizlar bana yardimci olursaniz cok mutlu olurum. 14 kasim sat in ilk gunu. 16 kasim aksami da bitti. 9. Ginden itibaren yumurtlama basliyr ya hani.o gun yapmak aklima gelmedi. 24 kasimda yaptim ovulasyon testini. Ilk resimdeki gibiydi. 25 inde yapmadim. Ama dun krem kivaminda bir akinti geldi. Acaba yumurtam mi catladi? 2. Resim dr bugunku ovulasyon testi.
Ben öğütülmüş almıştım ama fazla yiyemedim miğdem bulandı. Valla bi bebiş için yapmadığımız kalmadı. Rabbim inşallah mükafatımızıda verirAynen canım bende bu şekilde yaptım ben on gün yaptım sadece kalan iki günü salladım.Yalnız yerken corekotunu ağzımızda iyice öğütmeniz daha iyi sonuç veriyormuş. Tabi rondodan çekenler var ama metalle temasta hemen tuketilmezse besin değeri düşüyor diye okumuştum. Bende kavanoza hazırlayıp çiğneyerek tüketmek daha mantıklı
Ya ben 10 gün yedim geçen ayAynen canım bende bu şekilde yaptım ben on gün yaptım sadece kalan iki günü salladım.Yalnız yerken corekotunu ağzımızda iyice öğütmeniz daha iyi sonuç veriyormuş. Tabi rondodan çekenler var ama metalle temasta hemen tuketilmezse besin değeri düşüyor diye okumuştum. Bende kavanoza hazırlayıp çiğneyerek tüketmek daha mantıklı
Canım bence çatlamış, akıntın da dünmüş bugün silikleşmiş bence değerlendir bugünü yumurtanın 24 saat canlı kaldığını düşünerekBu da bu sabah yaptgm.
Yok canım üzme kendini hala şans var çatlamayı değerlendirdin bence kafanın rahat olması çok daha iyi stressizDun krem gbi akintm oldu. Bu sabah da değerlendirmemiz oldu esiimle. Yumurta catladiysa hamilelik ihtimalim suya dustu dgl mi?
Gecen ay o kadar dikkat ettim ki herseye.beslenme ,spor ,uyku, gida takviyesi , pozisyon ve gun asiri iliski. Kesin Gozuyle bakmstm. Olmayinnca bu ay saldm. Rahat davraniyrsum. Olursa olur kaffasindaym
Bugun ku birliktelikten ihtimal var mi yani? 24 saat canli kaliyormus ya. Dun sabah 10 gbi yasadm o akintiyi. Ama ic fizyolojik kismi bilemem tabiYok canım üzme kendini hala şans var çatlamayı değerlendirdin bence kafanın rahat olması çok daha iyi stressiz
Arko krem gibi ama bir tik acik rengi. Inci rengi gbi bir akinti geldi benden acikcasiKızlar ya yumurtlamadan sonra olan kremsi akıntı nasıl oluyorhamile kalan çok kişi öyle bir akıntıyla anladığını söylüyor. Tam olarak rengi ve yapısı nasıl bu akıntının? Normal akıntımızdan farklı mı? Yani o akıntı gelince çok mu farklı oluyor da herkesin dikkatini çekiyor?
Insallah. Dun 33 oldum ve herseye gec kaldigimi dusunuyrm. Bir yavrum bile yok. Cok uzulyrm. Hayirli , saglikli bir evladm olsn. Tek istegmYok canım üzme kendini hala şans var çatlamayı değerlendirdin bence kafanın rahat olması çok daha iyi stressiz
Peki öyle tam bir krem kıvamlı mı? Mesela benim çok hafif akıntım var ama biraz pütürlü gibi. Öyle krem kadar “sürülebilir” gibi değil.Arko krem gibi ama bir tik acik rengi. Inci rengi gbi bir akinti geldi benden acikcasi
Bat ne zaman acabaMinimal duzeyde ben de de putur vardi. Muhtemelen ayni seyden bahsedyrz
Canim bu resimdeki yumurtanin catlamis hali. Senin ilk resmin ise yumurtlama hali. Degerlendirmen gerekir bugunu ve devamindaki 2 gunu. Yarin tekrar yap iyice siliklesecektir. Emin olmus olursunBu da bu sabah yaptgm.
Bende de sulu bı akinti var ne zamandır. Bı de kasıklarimda ağrı var yumurtlamadan mi bebek mi tutundu yoksa kist mi oldu şüpheliyimYa ben 10 gün yedim geçen aysende nasıl oldu bilmiyorum ama benim ilk defa o kadar yoğun yumurtlama akıntım oldu resmen ped kullansam olurdu yani şakır şakır ama bana fayda etmedi geçen ay denemiştim, tutmadı yani sonra başka yapmamaya karar verdim, olan düzenimi bozmasın dedim öyle kaldı bu arada bir arkadaşım havuç yiyerek hamile kaldı eşi de o da tavşan gibi her gün birer havuç yemişler
Amin canım inşallahBen öğütülmüş almıştım ama fazla yiyemedim miğdem bulandı. Valla bi bebiş için yapmadığımız kalmadı. Rabbim inşallah mükafatımızıda verir
Canım ben kullandım bu ay bu kürü beklemedeyim inşallah hamile kalırım da gerek kalmazcanım selam kücük değirmenler oluyor onları öğütmek için cok da ucuz internetten sipariş verebilirsin ben kendim de kullanıyorum cok memnunum@Tambikedi katmoeder