Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm benide eklermisin bat 21 aralik kasim ayindan geldim aktif olamiycam topikte ama belki ugurlu gelir herkes bu ay hayirli haberini alir inşallah

Bugunde bole ciktilar firsatim olursa kan vericem insaallah vardir

Ne güzel demiş Mevlana Hz. çok duygulandım
Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın. Kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkesin Allah gönlüne göre versin. Kardeş isteyenin kardeşi olsun, hiç annelik duygusunu tatmayanlara Allah o duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah. AMİN.

Benim de yumurtalmadan sonraki ilk bir hafta aynı belirtileri yaşadım sonra bıçak gibi kesildi. Bu günde hafiften bir kasık şişliği var. adet olucam galiba. Yine tutmadı bu ay. Ki bu aay çok ii değerlendirmiştik yumurtalmayı.

Ayyy bilmiyor muydunuz harika bir uygulama adı FEMOMETER mutlaka indirin aşırı güzel oluyor. Gün gün hamile kalma ihtimali ovulasyon günleri tahminleri test girişleri falan var böyle oran da çıkarıyor
Benim kullandığım uygulama da aynı verileri veriyor Takvimim adı. Baya detaylı içtiğiniz ilaca kadar hatırlatmalar vs yapıyor. Grafikler çıkarıyor ilişki düzenini vs

Baby sen en sağlıklısnı yapıyorsun. Gün aşırıya devam edin. Spermler içeride en az 2 gün yaşar çok kaliteli olanlar 5 güne kadar yaşıyormuş.

benide ekler misiniz bat 18 aralık

Yaaa inşallah hamilesindr canım kaç gün oldu yumurtlama olalı

Bat 28 galiba sizin de ben de grip oluyorm galiba kötü olmadan ilaç alaym dedm korkuyorm gün geçmeden de kan verilirse çıkar mı ki

Herkese merhaba 31 ekimde kimyasal gebeliği düşük yaptım bugün bat tarihimdi ve kırmızıları gördüm aralık ayına geçiş yapayım dedim 19 Aralık diğer bat tarihim benide kayıt eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…