Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok ilginç canım, hamilelik testinde ben çizgi göremiyorum hiç... bembeyaz geldi bana, ama ovu testi de tam pik. Merak ediyorum acaba ne çıkacak
Bende çok merak ediyorum çok ilginç normalde gebelikte koyu çıkınca ovalusyon da pik olur derler ama şaşırdım yani eğer gebeyse ikinci şaşılacak şey arkadaşın yurtlama gözden gebe kalması olacak çünkü sözde yumurtlamayi geçen perşembe görmüştü

Yumurtladan gebe kalmış olacak yanilmiyosam

Yumurtladan gebe kalmış olacak yanilmiyosam
Çok nadir de olsa,yumurtlamadan da gebe kalınabildiğini duymuştum.Ama bir çok kadının regli dönemleri ve hormonlarındaki düzensizliklerden dolayı yumurtlama dönemini kaçırabiliyor kimileri ise regliyken yumurtlayabiliyormuş.Bende sonucu çok merak ediyorum.

Merakla bekliyoruz inşallah darısı bizlere

Bu test nasıl

Eklentiler

• 580A45EC-D6D7-4F69-88F2-F9AF98B35912.png
    313,5 KB · Görüntüleme: 20
Canim ben bu ay surelab marka aldim 24lu 3tanede gebelik testi 55 liraydi hem uygun hemde cok netti ben memnun kaldim arastiriyorsan onerrim
Bu resmini attığımı aldım hızlı kargoydu gün içinde kargoya veriliyor bi daha almam gerekirse onu da denerim sanırım trendyolda vardı 55 TL ye bende görmüştüm

Bu resmini attığımı aldım hızlı kargoydu gün içinde kargoya veriliyor bi daha almam gerekirse onu da denerim sanırım trendyolda vardı 55 TL ye bende görmüştüm
Aynn canim trendyoldaydi erken getirdiler iki gun sonra elimdeydi aciliyetinin farkindalar sanirsam

kizlar ben de ovulasyon/erken gebelik testi/normal gebelik testi stogu var ama yumurtalama 22'sinde oldu, stok var ama daha 8 gun bekleyecek sabir yok

Az deilmi ben 37 günde bir adet oluyorum 20 li az olur bide 60 li alınca 2 ay kullanmış oluyorum hesaplı
Evet siz baya uyguna almissiniz hemde baya cok daha mantikli hakkaten37gunde regli normal bisimi deneyecek surede cok sizin icin extra mantikli olmus coklu almak ama merak ettim genede, birde regli duzenliysede kullanmak gerekirmi o ynasa oynasa 3gun oynar yumurtlama diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…