Çok ilginç canım, hamilelik testinde ben çizgi göremiyorum hiç... bembeyaz geldi bana, ama ovu testi de tam pik. Merak ediyorum acaba ne çıkacakBugunde bole ciktilar firsatim olursa kan vericem insaallah vardirEki Görüntüle 2727245
Usteki cans
Bende çok merak ediyorum çok ilginç normalde gebelikte koyu çıkınca ovalusyon da pik olur derler ama şaşırdım yani eğer gebeyse ikinci şaşılacak şey arkadaşın yurtlama gözden gebe kalması olacak çünkü sözde yumurtlamayi geçen perşembe görmüştüÇok ilginç canım, hamilelik testinde ben çizgi göremiyorum hiç... bembeyaz geldi bana, ama ovu testi de tam pik. Merak ediyorum acaba ne çıkacak
Yumurtladan gebe kalmış olacak yanilmiyosamBende çok merak ediyorum çok ilginç normalde gebelikte koyu çıkınca ovalusyon da pik olur derler ama şaşırdım yani eğer gebeyse ikinci şaşılacak şey arkadaşın yurtlama gözden gebe kalması olacak çünkü sözde yumurtlamayi geçen perşembe görmüştü
Çok nadir de olsa,yumurtlamadan da gebe kalınabildiğini duymuştum.Ama bir çok kadının regli dönemleri ve hormonlarındaki düzensizliklerden dolayı yumurtlama dönemini kaçırabiliyor kimileri ise regliyken yumurtlayabiliyormuş.Bende sonucu çok merak ediyorum.Yumurtladan gebe kalmış olacak yanilmiyosam
Merakla bekliyoruzÇok nadir de olsa,yumurtlamadan da gebe kalınabildiğini duymuştum.Ama bir çok kadının regli dönemleri ve hormonlarındaki düzensizliklerden dolayı yumurtlama dönemini kaçırabiliyor kimileri ise regliyken yumurtlayabiliyormuş.Bende sonucu çok merak ediyorum.
Merakla bekliyoruzinşallah darısı bizlere
Ovülasyon testini bilmiyorum ama gebelik testlerinde eğer kimyasal gebelik değil ise reglimden 10 gün öncesinde çizgi çıktı bendeBu test nasıl
Ben instegramda minnak kurabiyeler diye bı sayfa var testlerinordan alıyorum innovita markalı testler çok hassaslar memnunum daha önce başka sayfadan aliyodum orası baya fiyat arttirinca buna geçtimBu test nasıl
Memnun musun canımBen instegramda minnak kurabiyeler diye bı sayfa var testlerinordan alıyorum innovita markalı testler çok hassaslar memnunum daha önce başka sayfadan aliyodum orası baya fiyat arttirinca buna geçtim
Canim ben bu ay surelab marka aldim 24lu 3tanede gebelik testi 55 liraydi hem uygun hemde cok netti ben memnun kaldim arastiriyorsan onerrimBu test nasıl
Çok memnunum 60 li aldım yanında 4 gebelik testi var 100 lira 30 lusu falanda var öneririmMemnun musun canım
Bu resmini attığımı aldım hızlı kargoydu gün içinde kargoya veriliyor bi daha almam gerekirse onu da denerim sanırım trendyolda vardı 55 TL ye bende görmüştümCanim ben bu ay surelab marka aldim 24lu 3tanede gebelik testi 55 liraydi hem uygun hemde cok netti ben memnun kaldim arastiriyorsan onerrim
Aldım bakalım 20 tane 2 de gebelik testi 37 TLÇok memnunum 60 li aldım yanında 4 gebelik testi var 100 lira 30 lusu falanda var öneririm
Aynn canim trendyoldaydi erken getirdiler iki gun sonra elimdeydi aciliyetinin farkindalar sanirsamBu resmini attığımı aldım hızlı kargoydu gün içinde kargoya veriliyor bi daha almam gerekirse onu da denerim sanırım trendyolda vardı 55 TL ye bende görmüştüm
Az deilmi ben 37 günde bir adet oluyorum 20 li az olur bide 60 li alınca 2 ay kullanmış oluyorum hesaplıAldım bakalım 20 tane 2 de gebelik testi 37 TL
Bat tarihime 13 gün var o yüzden 20 Li aldımAz deilmi ben 37 günde bir adet oluyorum 20 li az olur bide 60 li alınca 2 ay kullanmış oluyorum hesaplı
Bende de öyle banyoda bi sepetim var içi test kaynıyor eşim eczane açıcam diyo her gördüğündekizlar ben de ovulasyon/erken gebelik testi/normal gebelik testi stogu varama yumurtalama 22'sinde oldu, daha 8 gun bekleyecek sabir yok
Evet siz baya uyguna almissiniz hemde baya cok daha mantikli hakkatenAz deilmi ben 37 günde bir adet oluyorum 20 li az olur bide 60 li alınca 2 ay kullanmış oluyorum hesaplı