Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide bulantısı için erken sanki ama olabilir yani, her şey belirti olabilirCanim kasikta çekme bıçak kesiği gibi his var göğsüm dolgunlasti bide yanaklarımi ates basiyo hafif bulanti oluyo ki benim belirgin olan mide bulantim
Yok cok sükür iyiym hafif atkatıyorum ama adette olmadım adet sancım var olamadım bir türlü covidden dolayı gecikecek sanırımGeçmiş olsun ağır atlatmiyorsunuzdur inşallah
Varsa gebelik kanda çıkarNormalde 28 kasım ama sasirdim artık
Canım gebelikte hafif var silik çizgiBugün yine ovulasyon testi yaptım hala köyü üstüne gebelik yaptım hamile oluncada sürekli pik yaparmış resimde yorum yaparmisinizEki Görüntüle 2726623 Eki Görüntüle 2726624
Var gibi canım kaç gün oldu yumurtlamadan sonraKizlar selam biliyorum hala cok erken ama dabah gebelik testi yaptim silik cizgi var mi? Artik ben sasi oldum heryerde cizgi goruyorum sanirim
Bat 3 AralıkListede ismi olmayan etiketleyerek yorum yapabilirmi canlar
8 gün oldu canım ama bence güzel bakan gözlerimiz bizi yanıltıyo olabilirVar gibi canım kaç gün oldu yumurtlamadan sonra
Önceki gebeliklerde yumurtlamadan 1 hafta sonra başladı canim ondanMide bulantısı için erken sanki ama olabilir yani, her şey belirti olabilir
Benimde 5 gün oldu daha yumurtlama olalı cumartesi günü bı test yaparım inşallah hamileyizdr bence testini tekrarla8 gün oldu canım ama bence güzel bakan gözlerimiz bizi yanıltıyo olabilir
Burda oyle cok bilgi warki hem cok iyi hemde kafa karisiyo ister istemezbelirtiye gelince ilk denedigim ay bende tum belirtileri hissettim hatta disarda gozum karardi esim tuttu benihem aklimizdan cikmiyor hic hemde dusunmemeye ugrasiyoruzburda beraber yoldaslarla beklmek cok guzel genedeinsallah olur tez zmandaDoğruymuş o zaman canim. Ben arada bilgidim şeyleri bile unutuyorum ya biseyin üstüne fazla düşünce. Bide garip bı şekilde belimden kalçama sol taraftan vuran bı ağrı var nedir bu anlamadım. Reglim aralığın onunda daha var. İşin garip tarafı kızıma hamile kaldığımda bu ağrım vardı ama oralara girmek istemiyorum hamileyim şüphesiyle
Açıkcası geçen ay o kadar çok belirti vardı ki kesin %99 hamileyim diye eşimle moda girmeye başlar olduk.Normalde ben heyecan yapmam hamile kalırım kalmam diye,belki de korunmayı bıraktığımda hemen hamile kalıyır olmamın verdiği rahatlıkta olabilir.Önceki hamileliklerimdeki gibi göğüslerde büyüme ve göğüs ucunda belirgin renk değişikliği ve koyu renkli pütürlükler oluşmuştu.Kuyruk sokumum ve bel ağrım hatta normalde terlemeyen ben gece terliyor ve ateş basıyordu.Bhcg <100 görünce şok oldum.Eşime dedim ben bu kadar etkilendim hadi ya senin bedenimdeki gördüğün hissettiklerinde mi psikolojikO yüzden bu ay heyecan yapmıyorum.Artık hamile kalsam bile doğum yapıp kucağıma almadan inanmayacak gibiyim...Burda oyle cok bilgi warki hem cok iyi hemde kafa karisiyo ister istemezbelirtiye gelince ilk denedigim ay bende tum belirtileri hissettim hatta disarda gozum karardi esim tuttu benihem aklimizdan cikmiyor hic hemde dusunmemeye ugrasiyoruzburda beraber yoldaslarla beklmek cok guzel genedeinsallah olur tez zmanda
Hamilemisin canım benceCildiracagim 6 gündür koyu cikiyo test bozuk desem c dede problem olurdu Eki Görüntüle 2727066
Sabah ilk ıdrarla yap canım tekrar HCGCildiracagim 6 gündür koyu cikiyo test bozuk desem c dede problem olurdu Eki Görüntüle 2727066
Bu testlerin üstüne hamile çıkmazsan biz de çok şaşıracağız peki bir şey sormak istiyorum hamile olunca bu ovulasyon testleri neden pik çıkıyormuş? Sonuçta yumurtlamada LH hormonu yükseliyor, hamilelikte de mi yükseliyor, bir bilgin var mı?Cildiracagim 6 gündür koyu cikiyo test bozuk desem c dede problem olurdu Eki Görüntüle 2727066
Evet canım hamilelikte de yükseliyor kızımda ben ilk elimde ovu testi vardı onunla yaptım iki gün böyle koyu çizgi cikmosto sonra kaset test hcg yaptığımda silikti 3 haftalik hamileydimBu testlerin üstüne hamile çıkmazsan biz de çok şaşıracağız peki bir şey sormak istiyorum hamile olunca bu ovulasyon testleri neden pik çıkıyormuş? Sonuçta yumurtlamada LH hormonu yükseliyor, hamilelikte de mi yükseliyor, bir bilgin var mı?
Heee anladım canım tamam, yani gayet pik kadar yükseliyor demek böyle koyu çıktığına göreEvet canım hamilelikte de yükseliyor kızımda ben ilk elimde ovu testi vardı onunla yaptım iki gün böyle koyu çizgi cikmosto sonra kaset test hcg yaptığımda silikti 3 haftalik hamileydim
Hormon LH - TJODBu testlerin üstüne hamile çıkmazsan biz de çok şaşıracağız peki bir şey sormak istiyorum hamile olunca bu ovulasyon testleri neden pik çıkıyormuş? Sonuçta yumurtlamada LH hormonu yükseliyor, hamilelikte de mi yükseliyor, bir bilgin var mı?