Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Listede ismi olmayan etiketleyerek yorum yapabilirmi canlar

Canim kasikta çekme bıçak kesiği gibi his var göğsüm dolgunlasti bide yanaklarımi ates basiyo hafif bulanti oluyo ki benim belirgin olan mide bulantim
Mide bulantısı için erken sanki ama olabilir yani, her şey belirti olabilir 🤗

Doğruymuş o zaman canim. Ben arada bilgidim şeyleri bile unutuyorum ya biseyin üstüne fazla düşünce. Bide garip bı şekilde belimden kalçama sol taraftan vuran bı ağrı var nedir bu anlamadım. Reglim aralığın onunda daha var. İşin garip tarafı kızıma hamile kaldığımda bu ağrım vardı ama oralara girmek istemiyorum hamileyim şüphesiyle 🤪🤪
Burda oyle cok bilgi warki hem cok iyi hemde kafa karisiyo ister istemez😖belirtiye gelince ilk denedigim ay bende tum belirtileri hissettim hatta disarda gozum karardi esim tuttu beni🙈🙈hem aklimizdan cikmiyor hic hemde dusunmemeye ugrasiyoruz🤭🤭burda beraber yoldaslarla beklmek cok guzel genede👍insallah olur tez zmanda

Burda oyle cok bilgi warki hem cok iyi hemde kafa karisiyo ister istemez😖belirtiye gelince ilk denedigim ay bende tum belirtileri hissettim hatta disarda gozum karardi esim tuttu beni🙈🙈hem aklimizdan cikmiyor hic hemde dusunmemeye ugrasiyoruz🤭🤭burda beraber yoldaslarla beklmek cok guzel genede👍insallah olur tez zmanda
Açıkcası geçen ay o kadar çok belirti vardı ki kesin %99 hamileyim diye eşimle moda girmeye başlar olduk.Normalde ben heyecan yapmam hamile kalırım kalmam diye,belki de korunmayı bıraktığımda hemen hamile kalıyır olmamın verdiği rahatlıkta olabilir.Önceki hamileliklerimdeki gibi göğüslerde büyüme ve göğüs ucunda belirgin renk değişikliği ve koyu renkli pütürlükler oluşmuştu.Kuyruk sokumum ve bel ağrım hatta normalde terlemeyen ben gece terliyor ve ateş basıyordu.Bhcg <100 görünce şok oldum.Eşime dedim ben bu kadar etkilendim hadi ya senin bedenimdeki gördüğün hissettiklerinde mi psikolojik🤷O yüzden bu ay heyecan yapmıyorum.Artık hamile kalsam bile doğum yapıp kucağıma almadan inanmayacak gibiyim...
Normalde pozitif düşünen biri olmama rağmen bazen benimde modum düşebiliyor...:işsiz:

Üzülme der Mevlana ve devam eder, bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? (Hz. Mevlana)

Son düzenleme:
Cildiracagim 6 gündür koyu cikiyo test bozuk desem c dede problem olurdu
20201123_215324.jpg

Cildiracagim 6 gündür koyu cikiyo test bozuk desem c dede problem olurdu Eki Görüntüle 2727066
Bu testlerin üstüne hamile çıkmazsan biz de çok şaşıracağız 😁 peki bir şey sormak istiyorum hamile olunca bu ovulasyon testleri neden pik çıkıyormuş? Sonuçta yumurtlamada LH hormonu yükseliyor, hamilelikte de mi yükseliyor, bir bilgin var mı?

Bu testlerin üstüne hamile çıkmazsan biz de çok şaşıracağız 😁 peki bir şey sormak istiyorum hamile olunca bu ovulasyon testleri neden pik çıkıyormuş? Sonuçta yumurtlamada LH hormonu yükseliyor, hamilelikte de mi yükseliyor, bir bilgin var mı?
Evet canım hamilelikte de yükseliyor kızımda ben ilk elimde ovu testi vardı onunla yaptım iki gün böyle koyu çizgi cikmosto sonra kaset test hcg yaptığımda silikti 3 haftalik hamileydim

Belimin sol tarafından kalçama doğru vuran bı ağrı var bı de göğüslerim hassaslasti uçları aciyor biraz .. yumurtlama belirtisi olabilir mi 13. Günüm bugün su gibi bı akıntım var bı de

Evet canım hamilelikte de yükseliyor kızımda ben ilk elimde ovu testi vardı onunla yaptım iki gün böyle koyu çizgi cikmosto sonra kaset test hcg yaptığımda silikti 3 haftalik hamileydim
Heee anladım canım tamam, yani gayet pik kadar yükseliyor demek böyle koyu çıktığına göre

Hormon LH - TJOD
PMSG = pregnant mare serum gonadotropin; hCG = human chorionic gonadotropin. ... LH ve HCG %81 oranında benzerlik gösterir
Lh testiyle hamilelik gözükür muş ama bhcg testinde yumurtlama zamani gözükmezmiş canim

X