Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün yine ovulasyon testi yaptım hala köyü üstüne gebelik yaptım hamile oluncada sürekli pik yaparmış resimde yorum yaparmisinizEki Görüntüle 2726623

bu resimde de hayalet cizgi var gibi, ben de kendimden suphe de ediyorum gormeyi cok istiyorum diye mi oyle geliyor diye butun testlerde cift cizgi goresim var yarin mutlaka yap bence yine canim insallah vardir :)

Kızlar çekinerek bişey soracağım ilişkiye girdikten sonra bi 15-20 dakika kadar uzanıyorum ama kalktıktan hemen sonra dışarıya baya akıntı oluyor.. bu normal mi yoksa daha mı uzun beklemek gerekiyor?
Canım zaten güçlü spermlerden yol alan almış üsküdarı geçmiş oluyor.Dışarıya dökülenler yola yolculuğa dayanamayanlar

bu resimde de hayalet cizgi var gibi, ben de kendimden suphe de ediyorum gormeyi cok istiyorum diye mi oyle geliyor diye butun testlerde cift cizgi goresim var yarin mutlaka yap bence yine canim insallah vardir :)
Hayalet çizgiyi hem kendimde hemde başkasında bende görüyorum.Bu ay günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum.Ama yinede söz veremem

Ay sorma siyirmazsak iyi bende pko var her ay adet görüyorum ama ya 28 günde bı geliyo ya 35 bu ay lh testiyle deniyim dedim sonra vazgeçtim iyice kendimi kasarim bu sefer olcagi varsa da olmaz diye inşallah hepimiz doğal yoldan hemencecik hamis kalırız

Reglinin birinci gununden basliyoruz canim birinci gunu 1oluyo bende oyle sayarak yaptim ovulasyon testini
Doğruymuş o zaman canim. Ben arada bilgidim şeyleri bile unutuyorum ya biseyin üstüne fazla düşünce. Bide garip bı şekilde belimden kalçama sol taraftan vuran bı ağrı var nedir bu anlamadım. Reglim aralığın onunda daha var. İşin garip tarafı kızıma hamile kaldığımda bu ağrım vardı ama oralara girmek istemiyorum hamileyim şüphesiyle

Benide eklermisiniz bat 14 Aralık

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım yani bu platform konusunda yeni katıldım bat ne demek bana bilgi verir misiniz

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım yani bu platform konusunda yeni katıldım bat ne demek bana bilgi verir misiniz
beklenen adet tarihi - BAT
son adet (baslangic) tarihi - SAT canim ben de burada gorunce googlelayip ogrenmistim

Merhabalar bende de pcos var, bu ay klomen ile yumurta takibi yapıldı dr. 20 ekim çatlar dese de ovilasyon testim bugun pik yaptı, beni de eklermisin bat 6 aralık

Canim kasikta çekme bıçak kesiği gibi his var göğsüm dolgunlasti bide yanaklarımi ates basiyo hafif bulanti oluyo ki benim belirgin olan mide bulantim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…