Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hekim esime promotil men verdi içeriği asiri derecede zengin baska tavsiyeniz varmi bana
Eğer alerji falan yapmiyosa ben eşimde 3 hafta sabah aksam 2 tane keçiboynuzu kırıp suda kaynatmıştım suyunu içti taze yaptım hep 2 haftada günde 1 bardak yapmıştım faydası olmuştu morfoloji %1 2 falandı yükselmişti kurle

Canım ben bugünü de değerlendirdim test yapmadım o yüzden, yarın yapıcam testi yine şimdi hafif bi kasık ağrım başladı
Ben yaptım hala test çizgim daha koyu çatlama yok sanırım karnıma da sancı giriyor gibi şişkinlik de var kıpırdadıkça birşeyler batıyor sanki. Bunlar yumurtlama belirtisi mı acaba sadece yoksa çatlamaya mı çalışıyor

Ya benim azalmış olmakla beraber hala karın -kasık ağrım devam ediyor adete de 9 gün var daha

Biraz geride kalmış ama sigarayı bırakmayı istiyorsaniz bir video var ben onunla bıraktım eşim bir süre inanamadı sen başlarsın dedi başlamadım.allen carr sigarayı bıraktıran video diye diye arayınca çıkıyor.

Emin olmamakla birlikte çatlamaya çalışıyor sanırım.. yarın öğlen 12-1 gibi sanırım silikleşmeye başlar bu durumda?

Ahahahah valla bilemiyorum ki ya ama ben riske atmazdım sanırım atamıyorum yani bir hafta her gün modundayım ben

Merhaba beni de ekler misiniz, bat 2 aralık, yumurtlamam 17 kasımda oldu, inşallah olmuştur hayırlısıyla

İmrendim şu an sana maşallah
valla bu ay ikince deneyişimiz ama yumurtlama günlerini kaçırdık geçen ay malesef, o yüzden bu ay mümkün mertebe değerlendirmek istiyorum heyecanlıyım da inşallah ters tepmez bu heyecan stres gibi

Soğan kürünün zararı olmaz değil mi gebelik oluşmuşsa bir bilginiz var mı devam ediliyor mu yumurtlamadan sonra
Soğan kürüyle ilgili başlıkları epey okudum, yaptığı ay hamile kalan ve sağlıklı olan cok olmuş. Yumurtlamadan sonra da devam ediliyor anladığım kadarıyla. Benim adetler cok gecikmeye başlamıştı hem bebek için hem de onun için yapıyorum. Geçen ay da tahminime göre kimyasal geçirdim, bi temizlensin diye düşündüm

Arkadaşlar konuyla alakalı degil ama utanrak sormak istiyorum,benim gögsüm aşırı derecede küçük .acaba bu yüzdenmi cocugum olmuyor bi etkisi olablrmi

Petek11 katmoeder arkadaslar sizle ayni durumdayimcatlama oncesi ust ust iliski olunca sonrasina enerji kalmadi heriftetutmadiysa obur ay o donemde birgun arayla dusunuyorumbide gorew moduna girdi benimki kacinilmazsa zewk almaya bak deyip gulustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…