Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar size birşey danışacağım ayın 14ünde yumurtladım ovulasyon testleriyle takip ediyorum. Bu ay adet olana kadar ovulasyon testini yapma kararı almıştım bugün de yaptım fotoğraftaki gibi çıktı bana bir değişik gözüktü siz ne düşünüyorsunuz merak ettim Sanki koyulaşıyor gibi tekrar

Eklentiler

• B5A81BA3-D1BE-4C51-968A-38AC0A1B3268.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 70
Ya belki daha iyi bilen arkadaşlar vardır aramızda ama ben de birkaç grubu takip ediyorum forumda.. birinci yumurta çatladıktan bir sonra gelişen ve çatlayan ikinci bi yumurta olabiliyormuş o yüzden ben de pikten sonra yine ovülasyon testine devam testine devam edeyim diye düşündüm hatta.. çok iyi olur başına gelen biri yazsa

Ve benim aklıma takılan da yumurtlama gerçekleştikten yaklaşık 14 gün sonra regl başlıyor.. 2.yumurtlamada da gebelik gerçekleşebilir bu durumda ama gerçekleşmezse eğer regl yine ilk yumurtlama tarihine göre mi geliyor? İkinci yumurtadan hiç etkilenmiyor mu?

İlk 3 dk içinde olan çizgiler geçerli, bu koyuluk zamanla mı oluştu ? Yoksa ilk anda da böyle miydi

İlk 3 dk içinde olan çizgiler geçerli, bu koyuluk zamanla mı oluştu ? Yoksa ilk anda da böyle miydi
Ne kadar süre sonra bilmiyorum yaptıktan hemen sonra bakmadım çalıştığım için bir kaç saat sonra bakabildim teste Ama daha önce hiç böyle değiştiğini görmemiştim bilemedim şimdi

Ne kadar süre sonra bilmiyorum yaptıktan hemen sonra bakmadım çalıştığım için bir kaç saat sonra bakabildim teste Ama daha önce hiç böyle değiştiğini görmemiştim bilemedim şimdi
canım bence değerlendir nolur nolmaz :)

Canım bence de değerlendir ne zararı var ki

Anladim canim tesekkurler senin warmi olsun diemi ugrasiyosun ikinciyemirabbim hepimizie tez zamanda versin

Bazen aynı ayda iki kez yumurtlama oluyor sanırım

canım bi doktora görün istersen imkanın varsa o daha iyi bilir hem de kafanda soru işareti kalmaz :)
Saol canim bu ay bata 7kaldi obur ayda tutmazsa 6ay doluyor mecbur gidicem, regliyken gittim sorun gormedi testlerde iyi dedi ama bilmedigim okadar cok sey warki

İyi akşamlar
Merhaba kizlar. Kasım ayindan geliyorum bu ay da olmadı maalesef. Bu 3. Ayimizdi... İlk defa bu ay çok etkilendim. Regl olduğumdan beri ağlıyorum. Her neyse...
Beni de ekler misiniz bat 21 Aralik...

İyi akşamlar

Merhaba kizlar. Kasım ayindan geliyorum bu ay da olmadı maalesef. Bu 3. Ayimizdi... İlk defa bu ay çok etkilendim. Regl olduğumdan beri ağlıyorum. Her neyse...
Beni de ekler misiniz bat 21 Aralik...
Kıyamam üzülme canım vardır bunda da bi hayır, bebişlerimiz bizi bekliyor bi zaman için

Selam aranıza yeni katıldım, aslında ocak şubat gibi gebelik planlıyordum ama yumurtlama gününden(16 kasım) 2 gün önce eşimle korumasız ilişkiye girdim bat 30 kasım. Kendimi bildim bileli yumurtlama günlerinin bir çoğunda hafif bi ağrı hissederim adet ağrısına benzer, o ağrı gelince bilirim ki iki hafta sonra adetim gelir. Bu sefer yumurtlama ağrısı 2-3 gün sürdü ve ani hareket ettiğimde karnımda hafif acı oluyor, bugün kokuları daha iyi almaya başladım, bilmiyorum psikolojik mi ancak Allah tan hayırlısını dileyip beklemekten başka yapacak bi şey yok

Kizlar hekim esime promotil men verdi içeriği asiri derecede zengin baska tavsiyeniz varmi bana

Eklentiler

• yxdsmF.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…