Becerirsin canım ben de ilk kez ovu kullandım şerit şeklinde gayet kolay
Kızlar ben de bu ay ilk kez instadan minnak kurabiyeler sayfasından ovu testi aldım 30 lu aldım regl 5.günümdeyim bugün son gün yarın mı ilk testi yapsam bir de şerit şeklinde ilk kez kullanacam becerebilirim inş hep kaset testler kullanıyordum
Yarin belki biraz daha koyulasabilir ama belki budur pik hali riske atma bence bugunu degerlendir mutlaka canim ama yarin ve yarindan sonrayi da degerlendir.Degerlendireyimmi tam pik olmuşmu bilemedim
Canım benim şeritler de kıpkırmızı olmadı sanki, gerçi bugünki baya kırmızı. Hatta bunların neden böyle olduğunu da merak ettimkizlar gecen ay gulen yuz gosteren ovulasyon testi almistim hic renk koyu mu degil mi derdi yoktu. bu ay serit olanlardan aldim ama renkleri okumak baya zor olacak gibi duruyor. baksaniza C cizgisi bile baya acik renk. gulen yuzlu testimden bikac tane yedek var, biraz koyulasma gorursem nolur nolmaz test yapicam yine onlarla emin olmak icin.. Eki Görüntüle 2723921
aynen aynen, testleri 3-3:30 gibi yapiyorum, saat 1den itibaren de su icmiyorum ve tuvalete de gitmiyorum.. yumurtlama haftasinin ilk gunu olarak gosteriyor uygulamada, 6 tane gulenyuzlu testim var yarindan sonra onlari yapmaya baslayayim olmazsaCanım benim şeritler de kıpkırmızı olmadı sanki, gerçi bugünki baya kırmızı. Hatta bunların neden böyle olduğunu da merak ettimtüm gerekenleri yapıyosun değil mi, çiş tutma 10 saniye batırma ve düz bir zeminde bekleme gibi
Evet aslında aralıklı olarak takip ediyorum konuşmaları, dediğin gibi baya sonuç alan var. Bakalım bu kasılma, karın ağrıları boşa çıkarsa denemekten zarar gelmez tabi, marka öneriniz var mı pekiEvet canim
O kadar haklisin ki beklentiye giriyor insan hemen olsun istiyorBen sana derim ki ovulasyon testlerine bi sans ver bence. Ben bu ay ilk kez ovulasyon deniyorum burdaki arkadaslarin cogu da kullaniyor ve bunun vesilesi ile gebe kalan cok kisi var. vesile olur belki ne dersin
Bu kadar güzel bi heyecanı yaşamak için bu kadar yıpranmak çok üzücü gerçekten diye düşünüyorum artık. Sanırım artık hayırlısı yaaa demeyi gerçekten öğrendimİşte aynı ben rüyamda bile regl olduğunu görür oldum malesef hep kafama takıyorum her ay aynı telaş bakalım hakkımızda hayırlısı
Öğrenmek zorundayız bebeklerimizi kucağımıza alabilmek için yoksa kendimizi üzmekten başka bir işe yaramayacakBu kadar güzel bi heyecanı yaşamak için bu kadar yıpranmak çok üzücü gerçekten diye düşünüyorum artık. Sanırım artık hayırlısı yaaa demeyi gerçekten öğrendim
laboquick aldım ben canım en iyisi o gibi :)Evet aslında aralıklı olarak takip ediyorum konuşmaları, dediğin gibi baya sonuç alan var. Bakalım bu kasılma, karın ağrıları boşa çıkarsa denemekten zarar gelmez tabi, marka öneriniz var mı peki
Aynen çalışmaya devam canimSeninle aynı gün çatlıycak galiba yumurtalar
Öğleden önce ve öğleden sonra
Yarın üsteki yaptigin saatte tekrar yap canim ondan daha net anlarsın gün içinde 2 farkli saatten dolayı bile farklı olabiliyoAralarında 4 er saat var alttaki çatlamaya başlamışmı oluyor?
21 i gunumde adet olcam yani kesin hem negatif cikti hemde butun adet belirtilerim varGünün ne zamandı canim bekle biraz daha istersen
benim aldığım pembe şeritlerden ilk kez dneyeceğim ben dekizlar gecen ay gulen yuz gosteren ovulasyon testi almistim hic renk koyu mu degil mi derdi yoktu. bu ay serit olanlardan aldim ama renkleri okumak baya zor olacak gibi duruyor. baksaniza C cizgisi bile baya acik renk. gulen yuzlu testimden bikac tane yedek var, biraz koyulasma gorursem nolur nolmaz test yapicam yine onlarla emin olmak icin.. Eki Görüntüle 2723921
Şu gülenyüzlü dediğiniz test hangi marka acaba?aynen aynen, testleri 3-3:30 gibi yapiyorum, saat 1den itibaren de su icmiyorum ve tuvalete de gitmiyorum.. yumurtlama haftasinin ilk gunu olarak gosteriyor uygulamada, 6 tane gulenyuzlu testim var yarindan sonra onlari yapmaya baslayayim olmazsa
Yarın yine yapalım bakalım çatlatıcaz mıAynen çalışmaya devam canim
Markası clear blue.. yurtdışında yaşıyorum ben sanırım artık tr de yok ama yine de bi bakın bu şekilde gülen yüz çıkıyor yumurtlama günü olduğundaŞu gülenyüzlü dediğiniz test hangi marka acaba?