Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Degerlendireyimmi tam pik olmuşmu bilemedim

Eklentiler

• 8C5B7BD7-C6D2-4502-BDD9-B2B974C6D97F.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 75
Becerirsin canım ben de ilk kez ovu kullandım şerit şeklinde gayet kolay

kizlar gecen ay gulen yuz gosteren ovulasyon testi almistim hic renk koyu mu degil mi derdi yoktu. bu ay serit olanlardan aldim ama renkleri okumak baya zor olacak gibi duruyor. baksaniza C cizgisi bile baya acik renk. gulen yuzlu testimden bikac tane yedek var, biraz koyulasma gorursem nolur nolmaz test yapicam yine onlarla emin olmak icin..

Canım benim şeritler de kıpkırmızı olmadı sanki, gerçi bugünki baya kırmızı. Hatta bunların neden böyle olduğunu da merak ettim tüm gerekenleri yapıyosun değil mi, çiş tutma 10 saniye batırma ve düz bir zeminde bekleme gibi

aynen aynen, testleri 3-3:30 gibi yapiyorum, saat 1den itibaren de su icmiyorum ve tuvalete de gitmiyorum.. yumurtlama haftasinin ilk gunu olarak gosteriyor uygulamada, 6 tane gulenyuzlu testim var yarindan sonra onlari yapmaya baslayayim olmazsa

Evet aslında aralıklı olarak takip ediyorum konuşmaları, dediğin gibi baya sonuç alan var. Bakalım bu kasılma, karın ağrıları boşa çıkarsa denemekten zarar gelmez tabi, marka öneriniz var mı peki

İşte aynı ben rüyamda bile regl olduğunu görür oldum malesef hep kafama takıyorum her ay aynı telaş bakalım hakkımızda hayırlısı
Bu kadar güzel bi heyecanı yaşamak için bu kadar yıpranmak çok üzücü gerçekten diye düşünüyorum artık. Sanırım artık hayırlısı yaaa demeyi gerçekten öğrendim

Bu kadar güzel bi heyecanı yaşamak için bu kadar yıpranmak çok üzücü gerçekten diye düşünüyorum artık. Sanırım artık hayırlısı yaaa demeyi gerçekten öğrendim
Öğrenmek zorundayız bebeklerimizi kucağımıza alabilmek için yoksa kendimizi üzmekten başka bir işe yaramayacak

Evet aslında aralıklı olarak takip ediyorum konuşmaları, dediğin gibi baya sonuç alan var. Bakalım bu kasılma, karın ağrıları boşa çıkarsa denemekten zarar gelmez tabi, marka öneriniz var mı peki
laboquick aldım ben canım en iyisi o gibi :)

Aralarında 4 er saat var alttaki çatlamaya başlamışmı oluyor?

Eklentiler

• 4A8BA313-2051-4B12-8B3A-434176220B5A.jpeg
    325,9 KB · Görüntüleme: 77
benim aldığım pembe şeritlerden ilk kez dneyeceğim ben de

aynen aynen, testleri 3-3:30 gibi yapiyorum, saat 1den itibaren de su icmiyorum ve tuvalete de gitmiyorum.. yumurtlama haftasinin ilk gunu olarak gosteriyor uygulamada, 6 tane gulenyuzlu testim var yarindan sonra onlari yapmaya baslayayim olmazsa
Şu gülenyüzlü dediğiniz test hangi marka acaba?

Şu gülenyüzlü dediğiniz test hangi marka acaba?
Markası clear blue.. yurtdışında yaşıyorum ben sanırım artık tr de yok ama yine de bi bakın bu şekilde gülen yüz çıkıyor yumurtlama günü olduğunda

Eklentiler

• 868BC2B5-8BF0-4A53-887D-5EFB9FC5222F.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…