Öyle heralde canım bugünki teste göre sanki bir iki güne pik olur gibi bakalım ne olacakCanim benimkide giderek koyulasmisti yumurtlamaya doğru ama bazı kişilerde de silikken birden koyulaşma oluyo demekki farklı herkesin
Olur olur yapmaya devam benimde iki gün pik oldu bugün çatlama bakalım merakla bekleyecemÖyle heralde canım bugünki teste göre sanki bir iki güne pik olur gibi bakalım ne olacak
Haklısın canım çok sağolEnfeksiyonda kasik agrisi yapabilirmis evet doktorum oyle demisti bana ama gebelik belirtileri cidden bir tik daha fazla belli ediyor kendini insan vudunu taniyorsa.eger.. heleki su 3 gundur falan bir bas donmesi anlatmam rrsmen hormanlarim.yer.degisiyoadetten once.yapma evet hatta bekle.adetin bir hafta gecsin.sonra.hastanede.boyle.kan veemeye gidip.ugrasma.iki.gunde.bi.daha stresli emin ol
Canim bugun aksam ya da yarin pik olacak gibi duruyorKızlar pik yaklaşıyor mu ilk tecrübem
Ayyy hadi inşallah yaCanim bugun aksam ya da yarin pik olacak gibi duruyor
Aynı şeyler bende de var 3-4gündür, sağ kasık ağrısı ile başladı şimdi daha çok karın ağrısı sanki adet olucam ama daha 12 gün varBenim anlamadığım da bu kasık ağrıları ovıulasyon döneminde olmaz mı ovudan sonra geçmesi gerekmez mi? Bende sanki tam tersi oldu ya. 15 i ben pik gördüm hani bugün tam olarak ovu haftam bitmiş bulunuyor. ama bugün de baya bir kasık ağrım var sanki adet olmuşum gibi
Seninle aynı gün çatlıycak galiba yumurtalar18.Gün bugün alttaki...sağlı sollu geliyolarsancılari
Aynen yaklaşıyor bu gece yine test yap kaçırmaKızlar pik yaklaşıyor mu ilk tecrübem
Benim de adete var 13 günAynı şeyler bende de var 3-4gündür, sağ kasık ağrısı ile başladı şimdi daha çok karın ağrısı sanki adet olucam ama daha 12 gün var
Becerirsin canım ben de ilk kez ovu kullandım şerit şeklinde gayet kolayKızlar ben de bu ay ilk kez instadan minnak kurabiyeler sayfasından ovu testi aldım 30 lu aldım regl 5.günümdeyim bugün son gün yarın mı ilk testi yapsam bir de şerit şeklinde ilk kez kullanacam becerebilirim inş hep kaset testler kullanıyordum
bakalım haftaya ve sonraki hafta büyük günler benim için ovu haftası stres yapmadan şu kasımı atlatsak da 2021 e hamile girsekBecerirsin canım ben de ilk kez ovu kullandım şerit şeklinde gayet kolay
Amin canım aminnnnnnnbakalım haftaya ve sonraki hafta büyük günler benim için ovu haftası stres yapmadan şu kasımı atlatsak da 2021 e hamile girsek
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım, 2018 temmuzdan beri deniyoruz. 1 kez dış gebelik, 1 kez de kimyasal oldu benim. Tam bu yıl Nisan gibi tüp bebek planladık covid girdi, bende zaten küstüm açıkçası olmadığı için. Öyle kafamıza göre takılıyoruz :)Benim de adete var 13 günpikler aynı mıydı bizim
rahm film vs çektirmişsinizdir o zaman. Bence bir dene ovu testleriniBen hiç ovulasyon testi yapmadım, 2018 temmuzdan beri deniyoruz. 1 kez dış gebelik, 1 kez de kimyasal oldu benim. Tam bu yıl Nisan gibi tüp bebek planladık covid girdi, bende zaten küstüm açıkçası olmadığı için. Öyle kafamıza göre takılıyoruz :)
Tabi tabi 2 kez çektirmiş oldum dış gebelik sonrasında da çektirince. Bende sorun yok eşimde de yok ama nasip olmayınca olmuyor. Etrafımda tüm arkadaşlarımın ilk bi kaç denemelerinde gebelik oldu. Darısı başımıza diyelimrahm film vs çektirmişsinizdir o zaman. Bence bir dene ovu testlerini
Canim cok sukur demekki gebe kalma gibi bir skintin yokTabi tabi 2 kez çektirmiş oldum dış gebelik sonrasında da çektirince. Bende sorun yok eşimde de yok ama nasip olmayınca olmuyor. Etrafımda tüm arkadaşlarımın ilk bi kaç denemelerinde gebelik oldu. Darısı başımıza diyelim
Amin canım, gerçekten zor bi süreç beklentiye girmek, hayallerinin hüsrana uğraması...Canim cok sukur demekki gebe kalma gibi bir skintin yokInsallah gonlune gore verir rabbim burdaki tum arkadaslarimin da insallah
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım, 2018 temmuzdan beri deniyoruz. 1 kez dış gebelik, 1 kez de kimyasal oldu benim. Tam bu yıl Nisan gibi tüp bebek planladık covid girdi, bende zaten küstüm açıkçası olmadığı için. Öyle kafamıza göre takılıyoruz :)
İşte aynı ben rüyamda bile regl olduğunu görür oldum malesef hep kafama takıyorum her ay aynı telaş bakalım hakkımızda hayırlısıAmin canım, gerçekten zor bi süreç beklentiye girmek, hayallerinin hüsrana uğraması...
kafaya takmayalım tamam ama yani ortada bi icraat var) illa sonunda bi beklentiye giriyosun.
Evet canimAmin canım, gerçekten zor bi süreç beklentiye girmek, hayallerinin hüsrana uğraması...
kafaya takmayalım tamam ama yani ortada bi icraat var) illa sonunda bi beklentiye giriyosun.