Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benimkide giderek koyulasmisti yumurtlamaya doğru ama bazı kişilerde de silikken birden koyulaşma oluyo demekki farklı herkesin
Öyle heralde canım bugünki teste göre sanki bir iki güne pik olur gibi bakalım ne olacak

Haklısın canım çok sağol

Aynı şeyler bende de var 3-4gündür, sağ kasık ağrısı ile başladı şimdi daha çok karın ağrısı sanki adet olucam ama daha 12 gün var

Kızlar ben de bu ay ilk kez instadan minnak kurabiyeler sayfasından ovu testi aldım 30 lu aldım regl 5.günümdeyim bugün son gün yarın mı ilk testi yapsam bir de şerit şeklinde ilk kez kullanacam becerebilirim inş hep kaset testler kullanıyordum

Becerirsin canım ben de ilk kez ovu kullandım şerit şeklinde gayet kolay

rahm film vs çektirmişsinizdir o zaman. Bence bir dene ovu testlerini

Canim cok sukur demekki gebe kalma gibi bir skintin yok Insallah gonlune gore verir rabbim burdaki tum arkadaslarimin da insallah

Canim cok sukur demekki gebe kalma gibi bir skintin yok Insallah gonlune gore verir rabbim burdaki tum arkadaslarimin da insallah
Amin canım, gerçekten zor bi süreç beklentiye girmek, hayallerinin hüsrana uğraması...
kafaya takmayalım tamam ama yani ortada bi icraat var ) illa sonunda bi beklentiye giriyosun.

Amin canım, gerçekten zor bi süreç beklentiye girmek, hayallerinin hüsrana uğraması...
kafaya takmayalım tamam ama yani ortada bi icraat var ) illa sonunda bi beklentiye giriyosun.
İşte aynı ben rüyamda bile regl olduğunu görür oldum malesef hep kafama takıyorum her ay aynı telaş bakalım hakkımızda hayırlısı

Evet canim
O kadar haklisin ki beklentiye giriyor insan hemen olsun istiyor Ben sana derim ki ovulasyon testlerine bi sans ver bence. Ben bu ay ilk kez ovulasyon deniyorum burdaki arkadaslarin cogu da kullaniyor ve bunun vesilesi ile gebe kalan cok kisi var. vesile olur belki ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…