Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım . Pazartesi de sağlıkocağına vereceğim . Onlarda böyle değerli olarak bakıyor mu biliyormusun .
Canım ben sağlık ocağına hiç gitmedim desem? Sadece oğlumun topuk kanı için gitmiştim onu da arayıp çağırmışlardı benim sağlık ocakları hakkında hiç bilgim yok çünkü. Sen yine o hastanede kan ver iki gün sonra. Doktora da hemen muayaneye gitme bence kalp atışı 7.hafta duyulur büyük ihtimalle o zamana randevu al.

Bende de ayni sekilde canim tam sari degil de krem gibi sumuksu bir akinti.
Seninki normal gibi canım benim bildiğin fosforlu sarıya çalıyor gibi afedersin sildiğimde peçeteye sadece o şekilde krem yoğunluğunda geliyor ama renk olarak enfeksiyon gibi krem gibi akıntı gebelik belirtiside olabilir öyle okumuştum ne kadar var adetine ?

Yuh 342ye düşük diyorsa ben öleyim ozaman 34le öğrendim 2 gün sonra 191e çıktı Bir doktora gözük en iyisi sağdan soldan bilgisizleri dinleme canım moralini bozuyorlar boşuna

Siz herhangi bi tedavi gördünüz mü biraz bilgi verir misiniz

4 gun var ama sancim basladi umudum kalmadi yani

Tamam canım teşekkür ederim

Siz herhangi bi tedavi gördünüz mü biraz bilgi verir misiniz
Hayır herhangi bi tedavi görmedik . Sadece yumurtlama günlerinin öncesindeki 4 günüve sonrasındaki 1-2 günü değerlendirmiştik . Öncesinin önemli olduğuna inanıyordum . Herhangi özel bişey yapmadım . İlişkiden sonra kalkmıyordum . Bacaklarımı duvara dayayıp 20-25 dk bekleyip öyle yatıyordum . Kuru incir çok severim . Faydası oldu mu bilmiyorum . Yumurtlama gününden önce . Regl başladıktan sonra hergün kuru incir yemiştim . Başka doğru düzgün hiçbiryer yapmadım canım . Allahım isteyen herkese nasip etsin

Çok teşekkür ederim bilgi için sizede hayırlı olsun İnşALLAH bi gün bizde yaşarız o sevinci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…