Evet canım hem kasık ağrısı hemde genital bölgemde kaşıntı ve ağrı oldu.Tahmin etmiştim canım bi bu eksikti tamda gebeliğe uğraşırkenPeki sende hafif kasık ağrısıda yapıyormuydu?
Sağol cevabın için canım boşa gebeliğe yormaya gerek kalmadı bi doktora gözükeyim en iyisiEvet hem kaşık
Evet canım hem kasık ağrısı hemde genital bölgemde kaşıntı ve ağrı oldu.
Canım ben sağlık ocağına hiç gitmedim desem?İnşallah canım . Pazartesi de sağlıkocağına vereceğim . Onlarda böyle değerli olarak bakıyor mu biliyormusun .
Bende de ayni sekilde canim tam sari degil de krem gibi sumuksu bir akinti.Kızlar adetime 5 gün var ve sarı akıntım var yaşayanınız varmı enfeksiyondan şüphe etmeye başladım çünkü gebelikte sarı
Seninki normal gibi canım benim bildiğin fosforlu sarıya çalıyor gibi afedersin sildiğimde peçeteye sadece o şekilde krem yoğunluğunda geliyor ama renk olarak enfeksiyon gibi krem gibi akıntı gebelik belirtiside olabilir öyle okumuştum ne kadar var adetine ?Bende de ayni sekilde canim tam sari degil de krem gibi sumuksu bir akinti.
Yuh 342ye düşük diyorsa ben öleyim ozaman 34le öğrendim 2 gün sonra 191e çıktı Bir doktora gözük en iyisi sağdan soldan bilgisizleri dinleme canım moralini bozuyorlar boşunaKızlar eşime pozitif olduğunu söyledim duramadı kan verdim . 342 çıkmış sonucum . Şimdi telefonla arayıp öğrendim laboratuvardaki kız 342 sonucunuz biraz düşük kadın doğuma gidin isterseniz dedi .yani ilk testim için 342 normal bence . Doğru değil mi ?
Siz herhangi bi tedavi gördünüz mü biraz bilgi verir misinizKızlar eşime pozitif olduğunu söyledim duramadı kan verdim . 342 çıkmış sonucum . Şimdi telefonla arayıp öğrendim laboratuvardaki kız 342 sonucunuz biraz düşük kadın doğuma gidin isterseniz dedi .yani ilk testim için 342 normal bence . Doğru değil mi ?
4 gun var ama sancim basladi umudum kalmadi yaniSeninki normal gibi canım benim bildiğin fosforlu sarıya çalıyor gibi afedersin sildiğimde peçeteye sadece o şekilde krem yoğunluğunda geliyor ama renk olarak enfeksiyon gibi krem gibi akıntı gebelik belirtiside olabilir öyle okumuştum ne kadar var adetine ?
İnşallah her adet belirtisine rağmen bu ay sevincimizi yaşarız4 gun var ama sancim basladi umudum kalmadi yani
Insallahh ..yok beklicem adet gunum gecince yaparimİnşallah her adet belirtisine rağmen bu ay sevincimizi yaşarızTest yapmayı düşünüyormusun?
Tamam canım teşekkür ederimCanım ben sağlık ocağına hiç gitmedim desem?Sadece oğlumun topuk kanı için gitmiştim onu da arayıp çağırmışlardı benim sağlık ocakları hakkında hiç bilgim yok çünkü. Sen yine o hastanede kan ver iki gün sonra. Doktora da hemen muayaneye gitme bence kalp atışı 7.hafta duyulur büyük ihtimalle o zamana randevu al.
Evet ya gerçekten . Pazartesi yine kan vereceğim inş düzenli artışım olur .Yuh 342ye düşük diyorsa ben öleyim ozaman 34le öğrendim 2 gün sonra 191e çıktı Bir doktora gözük en iyisi sağdan soldan bilgisizleri dinleme canım moralini bozuyorlar boşuna
Hayır herhangi bi tedavi görmedik . Sadece yumurtlama günlerinin öncesindeki 4 günüve sonrasındaki 1-2 günü değerlendirmiştik . Öncesinin önemli olduğuna inanıyordum . Herhangi özel bişey yapmadım . İlişkiden sonra kalkmıyordum . Bacaklarımı duvara dayayıp 20-25 dk bekleyip öyle yatıyordum . Kuru incir çok severim . Faydası oldu mu bilmiyorum . Yumurtlama gününden önce . Regl başladıktan sonra hergün kuru incir yemiştim . Başka doğru düzgün hiçbiryer yapmadım canım . Allahım isteyen herkese nasip etsinSiz herhangi bi tedavi gördünüz mü biraz bilgi verir misiniz
Çok teşekkür ederim bilgi için sizede hayırlı olsun İnşALLAH bi gün bizde yaşarız o sevinciHayır herhangi bi tedavi görmedik . Sadece yumurtlama günlerinin öncesindeki 4 günüve sonrasındaki 1-2 günü değerlendirmiştik . Öncesinin önemli olduğuna inanıyordum . Herhangi özel bişey yapmadım . İlişkiden sonra kalkmıyordum . Bacaklarımı duvara dayayıp 20-25 dk bekleyip öyle yatıyordum . Kuru incir çok severim . Faydası oldu mu bilmiyorum . Yumurtlama gününden önce . Regl başladıktan sonra hergün kuru incir yemiştim . Başka doğru düzgün hiçbiryer yapmadım canım . Allahım isteyen herkese nasip etsin
Amin canım inşallah rabbim herkese nasip etsin inşallah . Çok kafanıza takıp belirti aramayın . Benim hiç net bi belirtim olmadıÇok teşekkür ederim bilgi için sizede hayırlı olsun İnşALLAH bi gün bizde yaşarız o sevinci
Ben 4 aylık evliyim İnan o kadar kafayı yemiş durumdayım ki hayırlısı bakalımAmin canım inşallah rabbim herkese nasip etsin inşallah . Çok kafanıza takıp belirti aramayın . Benim hiç net bi belirtim olmadı
Kötü düşünmemeye çalış canım . İnşallah en kısa sürede müjdeyi alırsınBen 4 aylık evliyim İnan o kadar kafayı yemiş durumdayım ki hayırlısı bakalım
İnşALLAH teşekkür ederimKötü düşünmemeye çalış canım . İnşallah en kısa sürede müjdeyi alırsın
Evet düzenli artması önemli tabi inşallah güzel sonuçlar alırsınız hayırlı olsunEvet ya gerçekten . Pazartesi yine kan vereceğim inş düzenli artışım olur .
Teşekkür ederim inşallahEvet düzenli artması önemli tabi inşallah güzel sonuçlar alırsınız hayırlı olsun