Bat beklenen adet tarihiKızlar selam bat,sat ve diğer kısaltılmış kelimeler ne anlama geliyor ona göre konudan uzak kalmiyim bende gebelik planlıyorum ama bütün konularda bu kelimeler yazıyor acıklayabilir misiniz
Rica ederim bende yeni öğrenmiştim herkes yazıncaTeşekkür ederimm
Ayy evettbenim de baktığında 7-8 gündür ağrım var böyle ve hayatımda hiç böyle ağrı yaşamadım yani yumurtlama böyle olsa daha önce neden hiç yaşamadım diyorum yumurtlamayı çok bilmediğim ve takip etmediğim için Senin leke de gelmiş büyük ihtimal vardır bebişin canım hadi inşallah ağrıların başlama tarihi erken mi sence gebelik varsa eğer çok da bilmediğim için soruyorum
Bir sürü topik (başlık) var. Sana uygun olana girip yazabilirsin bu yazdığın şekilde. Birine cevap vermek istediğinde de yazının altındaki ‘cevapla’ butonuna tıklayıp yazman yeterliHenüz yeniyim,buraya yazdığımda size mi cevap yazmış oluyorum sadece, ben konuya dahil olmak istiyorumda
Yok topik olarak doğru yerdeyim biliyorum da, cevap verdiğimde hemen bi üsttekine mi alıntı şeklinde cevaplamış oluyorum diye anlamak istemiştim ama sanırım genel cevap veriyorum.Bir sürü topik (başlık) var. Sana uygun olana girip yazabilirsin bu yazdığın şekilde. Birine cevap vermek istediğinde de yazının altındaki ‘cevapla’ butonuna tıklayıp yazman yeterli
Mesela bak ben simdi Senin yazdigini okudum.sadece sana cevap yazmak istedim.senin yazdiginin altindaki begen e bastim. Sonra alintiya bastim.en Sonda cevaplaya bastim.sadece sana yazmis oldum.Yok topik olarak doğru yerdeyim biliyorum da, cevap verdiğimde hemen bi üsttekine mi alıntı şeklinde cevaplamış oluyorum diye anlamak istemiştim ama sanırım genel cevap veriyorum.
Sen ne zamandır bebek düşünüyorsunMesela bak ben simdi Senin yazdigini okudum.sadece sana cevap yazmak istedim.senin yazdiginin altindaki begen e bastim. Sonra alintiya bastim.en Sonda cevaplaya bastim.sadece sana yazmis oldum.
O da olabilir daha erkenHayırlı olsun canım darısı isteyen herkesin başınaBenimde 7 gün var adetime adet öncesi normalde yaşadığın belirtileri yaşamışmıydın şuan bel ve kaşık ağrım var biraz da sinirliyim adet olucam diye mi acaba ya
Popo daha çok basindasin hiç kafana takma sana naçizane bir tavsiyem yalan söyle demiyorum tabiki ama insanlara bebek istediğini belli etme yeni evlilere çok yüklenirler banada öyle yaptılar psk bozuldu gelen gdien soruyor e çocuk varmı daha yok diosun başlıyorlar hekimlik taslamaya yok şunu yap yok bunu yap ya kardeşim ben seninle mahremimi konuşmak zorundamiyim da diyemiosun he he deyip geçiosun nasip de gec bak ven beş sene yapmadım eşimle teke tek birbirimzii tanidik flört gibi yasadik en son istedik yok siz başta istemedinİzde ondan olmadı diyen bile çıktı ah neler var neler inşallah bebisin olsun tabi ama olana kadar boşver bu anlarında tadini çıkarBen 4 aylık evliyim İnan o kadar kafayı yemiş durumdayım ki hayırlısı bakalım
Marttan beri ugrasiyorum olmuyo.Sen ne zamandır bebek düşünüyorsun
Ayy ohoo yazacaktımm klavyee azizligii kusura bakmaaPopo daha çok basindasin hiç kafana takma sana naçizane bir tavsiyem yalan söyle demiyorum tabiki ama insanlara bebek istediğini belli etme yeni evlilere çok yüklenirler banada öyle yaptılar psk bozuldu gelen gdien soruyor e çocuk varmı daha yok diosun başlıyorlar hekimlik taslamaya yok şunu yap yok bunu yap ya kardeşim ben seninle mahremimi konuşmak zorundamiyim da diyemiosun he he deyip geçiosun nasip de gec bak ven beş sene yapmadım eşimle teke tek birbirimzii tanidik flört gibi yasadik en son istedik yok siz başta istemedinİzde ondan olmadı diyen bile çıktı ah neler var neler inşallah bebisin olsun tabi ama olana kadar boşver bu anlarında tadini çıkar
Ayy ohoo yazacaktımm klavyee azizligii kusura bakmaaBen 4 aylık evliyim İnan o kadar kafayı yemiş durumdayım ki hayırlısı bakalım
Önemli değil canım ama bekle bakalım yine de nasip herşey...Sağol cevabın için canım boşa gebeliğe yormaya gerek kalmadı bi doktora gözükeyim en iyisi
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeTestte herhangi bir sıkıntı yoksa hamile gözüküyorsun canım beta hcg yeni yükseldiği icin silik çıkıyordur 2-3 gün sonra tekrarla testi veya çok sabırsızlanırsan kan testi ver ama beklemeni öneririm
Durumlar nasıl canım? Yarın mı bat günün? Bu ay güya uğraşmayacaktım dayanamadım arı sütü polen siparişi verdim.Benim testler negatifti ama yine yapcam2 gun var bata