Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam bat,sat ve diğer kısaltılmış kelimeler ne anlama geliyor ona göre konudan uzak kalmiyim bende gebelik planlıyorum ama bütün konularda bu kelimeler yazıyor acıklayabilir misiniz

Kızlar selam bat,sat ve diğer kısaltılmış kelimeler ne anlama geliyor ona göre konudan uzak kalmiyim bende gebelik planlıyorum ama bütün konularda bu kelimeler yazıyor acıklayabilir misiniz
Bat beklenen adet tarihi sat son adet

Regl tarihim 24 aralık. Sabah erken gebelik testi yaptım, negatif. Belirtim de yok. Bu ay da tutmadı sanırım. Proxeed, evicap ve klomen kullanıyor eşim 1,5 aydır. Umarım ocakta işe yarar

Henüz yeniyim,buraya yazdığımda size mi cevap yazmış oluyorum sadece, ben konuya dahil olmak istiyorumda

Henüz yeniyim,buraya yazdığımda size mi cevap yazmış oluyorum sadece, ben konuya dahil olmak istiyorumda
Bir sürü topik (başlık) var. Sana uygun olana girip yazabilirsin bu yazdığın şekilde. Birine cevap vermek istediğinde de yazının altındaki ‘cevapla’ butonuna tıklayıp yazman yeterli

Bir sürü topik (başlık) var. Sana uygun olana girip yazabilirsin bu yazdığın şekilde. Birine cevap vermek istediğinde de yazının altındaki ‘cevapla’ butonuna tıklayıp yazman yeterli
Yok topik olarak doğru yerdeyim biliyorum da, cevap verdiğimde hemen bi üsttekine mi alıntı şeklinde cevaplamış oluyorum diye anlamak istemiştim ama sanırım genel cevap veriyorum.

Yok topik olarak doğru yerdeyim biliyorum da, cevap verdiğimde hemen bi üsttekine mi alıntı şeklinde cevaplamış oluyorum diye anlamak istemiştim ama sanırım genel cevap veriyorum.
Mesela bak ben simdi Senin yazdigini okudum.sadece sana cevap yazmak istedim.senin yazdiginin altindaki begen e bastim. Sonra alintiya bastim.en Sonda cevaplaya bastim.sadece sana yazmis oldum.

O da olabilir daha erken kendine su bir haftayi geçirecek meskaleler bul stresden de olabilir benim göğsümde ağrı yok mesela herkesin farklı kaşık ağrım da testte çıktıktan sonra ki gece başladı biraz görmezden gel şu bir hafta geçene kadar sonra insan üzülüyor

Ben 4 aylık evliyim İnan o kadar kafayı yemiş durumdayım ki hayırlısı bakalım
Popo daha çok basindasin hiç kafana takma sana naçizane bir tavsiyem yalan söyle demiyorum tabiki ama insanlara bebek istediğini belli etme yeni evlilere çok yüklenirler banada öyle yaptılar psk bozuldu gelen gdien soruyor e çocuk varmı daha yok diosun başlıyorlar hekimlik taslamaya yok şunu yap yok bunu yap ya kardeşim ben seninle mahremimi konuşmak zorundamiyim da diyemiosun he he deyip geçiosun nasip de gec bak ven beş sene yapmadım eşimle teke tek birbirimzii tanidik flört gibi yasadik en son istedik yok siz başta istemedinİzde ondan olmadı diyen bile çıktı ah neler var neler inşallah bebisin olsun tabi ama olana kadar boşver bu anlarında tadini çıkar

Ayy ohoo yazacaktımm klavyee azizligii kusura bakmaa

buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde

Eklentiler

• FAA4004E-E8AA-4D33-AD6F-9C0480C0E82B.jpeg
    99,9 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…