Yok yok anlaşılıyor canım30 kasım 1-2-3 Aralık . Biraz tuhaf yazmışım .
Atar mıskm buraya bakalım canımsana böyle dedim ama dayanamadım az önce tekrar yaptımtelefonumun kamerasınında bozulacağı tuttu ama ilk yaptım gölge gibiydi 15 dk sonra daha belirgin oldu
Yok hayır yapmıyorumAteş ölçme yöntemini yapıyormusun
Bence umitlenme canım boş yere öyle olupta çok hayali kırıklığına uğradımKızlar dün test yaptım negatif çıktı diye buraya yazdım sonra ümidim kalmadı artık adet olucam die beklerken çekmecede test gözüme çarptı varmı sizce yoksa kuruma cizgisimi
Kızlar dün test yaptım negatif çıktı diye buraya yazdım sonra ümidim kalmadı artık adet olucam die beklerken çekmecede test gözüme çarptı varmı sizce yoksa kuruma cizgisimi
kuruma çigisi gibi durmuyor canım erken kaçı gün vardı senin bataKızlar dün test yaptım negatif çıktı diye buraya yazdım sonra ümidim kalmadı artık adet olucam kuruma cizgisi abım durmuyor canımdie beklerken çekmecede test gözüme çarptı varmı sizce yoksa kuruma cizgisimi
Evet hayırlısıyla ilk olcak canım nasipse . Ama hiç umudunuzu kaybetmeyin . Belirti aramayın . Bende hiç belirti yoktu . Regl olmayı bekliyordum .Yok yok anlaşılıyor canımYumurtlama öncesi önemliymiş demekki bende 12 pik ti 12 ve 13 birliktelik oldu inşllah tutmuştur il gebeliğin mi canım
SAĞLICakla al kucağına inşllah canım darısı bizlereEvet hayırlısıyla ilk olcak canım nasipse . Ama hiç umudunuzu kaybetmeyin . Belirti aramayın . Bende hiç belirti yoktu . Regl olmayı bekliyordum .
Amin canım benim inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin .SAĞLICakla al kucağına inşllah canım darısı bizlere
HAYIR canım gayet normal bir değer bende sağlık personeliyım hiç endişelenme iki gün sonra tekrarla iki katı çıkar inşlllahKızlar eşime pozitif olduğunu söyledim duramadı kan verdim . 342 çıkmış sonucum . Şimdi telefonla arayıp öğrendim laboratuvardaki kız 342 sonucunuz biraz düşük kadın doğuma gidin isterseniz dedi .yani ilk testim için 342 normal bence . Doğru değil mi ?
23 Aralık bat tarihim
Aaa pozotof mı yani kaç günün varsana böyle dedim ama dayanamadım az önce tekrar yaptımtelefonumun kamerasınında bozulacağı tuttu ama ilk yaptım gölge gibiydi 15 dk sonra daha belirgin oldu
Çok teşekkür ederim gerçekten . Stres oldum öyle söyleyince ister istemez. Pazartesi tekrar vericem . Gerçekten içimi rahatlattınız sağolunHAYIR canım gayet normal bir değer bende sağlık personeliyım hiç endişelenme iki gün sonra tekrarla iki katı çıkar inşlllah
Rica ederim ne demek keyfini çıkarmaya bak artık bunları düşünme sağlıkla ilerler inşllahÇok teşekkür ederim gerçekten . Stres oldum öyle söyleyince ister istemez. Pazartesi tekrar vericem . Gerçekten içimi rahatlattınız sağolun
İnşallah canım . Rabbim herkese istediğinde nasip etsin .Rica ederim ne demek keyfini çıkarmaya bak artık bunları düşünme sağlıkla ilerler inşllah
Bir şey daha sorucam canımİnşallah canım . Rabbim herkese istediğinde nasip etsin .
Benim adet günümde 316 çıkmıştı canım.Kızlar eşime pozitif olduğunu söyledim duramadı kan verdim . 342 çıkmış sonucum . Şimdi telefonla arayıp öğrendim laboratuvardaki kız 342 sonucunuz biraz düşük kadın doğuma gidin isterseniz dedi .yani ilk testim için 342 normal bence . Doğru değil mi ?
Hayır canım yapmadım . Geçen ay korunmayı bıraktık biz . Geçen ay yaptım negatif görünce bidaha ki ay yapmycm dedim kendime . Çünkü çok üzülmüştüm . Şimdide gecikmenin 3. Günü yaptım . Hep bekledim regl olurum diye . Ama kuzum belirti beklemeyin . Yada belirti yok diye üzülmeyin . Ben bu ay da kesmiştim umudu .Bir şey daha sorucam canımen son ne zaman test yapmıştın yada yapmışmıydın hiç regline yakın?