Gecikmemin 3. Günü canım bugün . Kafasına göre söyledi bi bilgi vermedim çünkü. Muhtemelen o hastanedeki kadın doğuma muayene olayım diye öyle dedi. Kötü düşünmek istemiyorumBenim adet günümde 316 çıkmıştı canım.
Senin adetin geçti mi ki?
Hemşire neye göre öyle söylüyor kafasına göre acaba?
Az önce yaptım silik çıktıÖncelikle tebrikler değerlerine masallahhiç buhlari
Az önce yaptım yine silik çıktıAtsana resim
Az önce yaptım yine silik çıktıHadi bakalim insallah vardir
Az önce yaptım yine silik çıktıEveeet çizgi var gerçekten daha net gördüm :)))) hadi hayırlısı inşallah biraz zaman geçtikten sonra Kan ver net belli olur
Oo hastanede verdiysen kan kesin doktor muayanesi al diye demiştir o zaman vay kunduz vayGecikmemin 3. Günü canım bugün . Kafasına göre söyledi bi bilgi vermedim çünkü. Muhtemelen o hastanedeki kadın doğuma muayene olayım diye öyle dedi. Kötü düşünmek istemiyorum
Tamamdır canımHayır canım yapmadım . Geçen ay korunmayı bıraktık biz . Geçen ay yaptım negatif görünce bidaha ki ay yapmycm dedim kendime . Çünkü çok üzülmüştüm . Şimdide gecikmenin 3. Günü yaptım . Hep bekledim regl olurum diye . Ama kuzum belirti beklemeyin . Yada belirti yok diye üzülmeyin . Ben bu ay da kesmiştim umudu .
Düşük mi sacmalama bence çok iyi insanlar 20 ile öğreniyorKızlar eşime pozitif olduğunu söyledim duramadı kan verdim . 342 çıkmış sonucum . Şimdi telefonla arayıp öğrendim laboratuvardaki kız 342 sonucunuz biraz düşük kadın doğuma gidin isterseniz dedi .yani ilk testim için 342 normal bence . Doğru değil mi ?
İnşallah canım . Pazartesi de sağlıkocağına vereceğim . Onlarda böyle değerli olarak bakıyor mu biliyormusun .Oo hastanede verdiysen kan kesin doktor muayanesi al diye demiştir o zaman vay kunduz vaysen hiç takılma. İki gün sonra yine tekrarla Allah ın izniyle güzel olacak
Bende daha ilk verişim o yüzden öyledir dedim kadına . Bakalım canım pazartesi de vereceğim .Düşük mi sacmalama bence çok iyi insanlar 20 ile öğreniyor
Bende de olmuştu bu enfeksiyon adet öncesi oluyor bazen. Sonrasında adet olunca geçiyordu.Kızlar adetime 5 gün var ve sarı akıntım var yaşayanınız varmı enfeksiyondan şüphe etmeye başladım çünkü gebelikte sarı akıntı pek görülmezmiş.
Tahmin etmiştim canım bi bu eksikti tamda gebeliğe uğraşırkenBende de olmuştu bu enfeksiyon adet öncesi oluyor bazen. Sonrasında adet olunca geçiyordu.
Resmen saçmalamış. Hem gayet iyi bir değer hem de ilk çıkan kan değerinin azı çoğu olmaz, ikinci ölçüm önemli olan. Hiç takılma sen ona.. Hayırlı olsunGecikmemin 3. Günü canım bugün . Kafasına göre söyledi bi bilgi vermedim çünkü. Muhtemelen o hastanedeki kadın doğuma muayene olayım diye öyle dedi. Kötü düşünmek istemiyorum
Amin inşallah Allah razı olsunYok dertlenmeyin hiç. Sonuçta risk gebeliğin her haftasında var. Şu anda hamilesiniz ve insallah cok güzel bir süreç gecirirsiniz
Hayırlı olsun canım darısı isteyen herkesin başınaHayır canım yapmadım . Geçen ay korunmayı bıraktık biz . Geçen ay yaptım negatif görünce bidaha ki ay yapmycm dedim kendime . Çünkü çok üzülmüştüm . Şimdide gecikmenin 3. Günü yaptım . Hep bekledim regl olurum diye . Ama kuzum belirti beklemeyin . Yada belirti yok diye üzülmeyin . Ben bu ay da kesmiştim umudu .
Pik olabilir canım yada yarın daha koyu olabilir 1 haftayı mutlaka değerlendirArkadaşlar merhaba, normalde ovulasyon günüm 19 20.günde olurdu. Bu ay ilk defa femara kullandım dün hem adetim hem de ilacım bitti, bugün adetimin 8.günü ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı. Adetim dün bittiği için güvenemedim bir de kaset ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Sizce yumurtlama olmuş mudur?
İnşallah canım pazartesi tekrar vereceğim . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .Resmen saçmalamış. Hem gayet iyi bir değer hem de ilk çıkan kan değerinin azı çoğu olmaz, ikinci ölçüm önemli olan. Hiç takılma sen ona.. Hayırlı olsunSüper haber , darısı başımıza
Yani regl olcak gibi hissediyordum . Belim arada ufak ufak ağrıyordu oturup kalkarken . Sağ kaşığımda dolgunluk hissdyrdum şuan hala hissediyorum . Bende bunları regl olcam diye bağlıyordum . 1 hafta kala benimde ufak ufak kasığımda değişik bişey hissediyordum . Ama ağrı değil . Ufak hassasiyet . Ben şunu öğrendim . Kendmi dinlediğim halde net hiçbir belirtim yoktu . Belirtiniz olmazsa da üzülmeyin .umarım bu güzel belirtilerin bebiş haberni verir sanaHayırlı olsun canım darısı isteyen herkesin başınaBenimde 7 gün var adetime adet öncesi normalde yaşadığın belirtileri yaşamışmıydın şuan bel ve kaşık ağrım var biraz da sinirliyim adet olucam diye mi acaba ya
Evet canım hem kasık ağrısı hemde genital bölgemde kaşıntı ve ağrı oldu.Tahmin etmiştim canım bi bu eksikti tamda gebeliğe uğraşırkenPeki sende hafif kasık ağrısıda yapıyormuydu?