Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl tarihim 24 aralık. Sabah erken gebelik testi yaptım, negatif. Belirtim de yok. Bu ay da tutmadı sanırım. Proxeed, evicap ve klomen kullanıyor eşim 1,5 aydır. Umarım ocakta işe yarar
Merhaba aynılarını eşim de kullanıyor. Bakalım önümüzdeki ay etkilerini görürüz inşallah. Test yaptırdınız mı bu ilaçlardan sonra, bir etkisi olmuş mu?

Merhaba aynılarını eşim de kullanıyor. Bakalım önümüzdeki ay etkilerini görürüz inşallah. Test yaptırdınız mı bu ilaçlardan sonra, bir etkisi olmuş mu?
Benim eşim de klomen ve artmed kullandı sperm sayısı 30 milyondan 72 milyona çıktı hareketliliği de %15arttı çok şükür keçiboynuzu kürü de kullandı.

Son 2 gün ama hemen çıkmadi

Eklentiler

• 20201220_124343.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar ovulasyon la takıp edıyorum bat 27 Aralık halen daha pik göremedim ovulasyon yanlıs ı yapıyorum sabah ilk idrsrımla yapıyorum. Yunurtlamuyor muyum dıye uzuldum

Ya çok teşekkür ederim ne güzel dediniz bende kimseyle konuşmuyorum soruyorlar ama diyorum erken nasip tabi İnşALLAH olur çünkü bi kaç sorun çıkınca korktum üzüldüm bende

Merhaba arkadaşlar, cuma günü kadın doğum uzmanına başvurdum. Bazı tahliller yapıldı. Ultrasonla baktığında herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Eşime de tahlil yapıldı. Tabiki sonuçları pazartesi göstereceğiz. Siz de bir bakar misiniz. Bir sorun var mi. En başaralı eşimin sperm tahlilidir. Diğer kan ve idrar tahlilleri bana ait. Şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• 11ABDBC1-7F5F-4536-9567-C503DB675E3E.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 74
  • AF453870-B10A-45D7-A011-51695CC049AD.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 69
  • 5A01DC55-174C-4553-9E9F-35E232A58B3C.jpeg
    52,6 KB · Görüntüleme: 78
Peki hangi idrarla yapcam biliyorsanız benıde bilhilendirirmisinşz rica etsem
Bende internetten almış olduğum testleri işe gitmemden ötürü sabah uyanır uynamz yapıyordum hep aynı çıkıyordu hiç t c sen koyu çıkmıyordu ama iki ay sonra işten dönünce Evde 5 ya da 5:30 gibi hergün aynı saate yaptım ve 16yumurtlama 17de de çatlamayı gördüm canım

İlk idrra ile yapılmaz bende o hataya düşmüştüm
Peki hangi idrarla yapcam biliyorsanız benıde bilhilendirir
Ama iki saat öncesi hiç su sıvı falan tüketmıyorsun bu önemli eve gelince susamış bir şekilde yapıyordum
Cok tesekkür edeyım bırde böyle değerlendirelim bu ay bosa geçti ozman tühh üzüldüm ama yapcak bırsey yokbır ay daha bebişşizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…